Udforsk "Pingvinernes Rige"

Explorer på Antarktis

Antarktis er jordens sidste uberørte vildmark, der kaldes "Pingvinernes Rige". En uforlignelig oplevelse venter forude på det store hvide kontinent, der er isoleret og storslået. Antarktis er verdens femtestørste kontinent og er omtrent dobbelt så stort som Australien. 

View as Grid List

6 Items

per side
Set Descending Direction
 • En ekstraordinær rejse kun få har oplevet

  Kun få har været så heldige at komme på denne helt igennem fabelagtige eventyrrejse, som går fra toppen af Jorden til de sydligste egne af Antarktis. Du vil få mulighed for at opleve vanvittig flot natur og landskaber, komme på spændende udflugter og blive betaget af de mange forskellige kultur og mennesker, som du møder på vejen. I 2018 er der kun 50 pladser tilrådighed på denne eksklusive explorer-oplevelse, så tøv ikke for længe med at bestille denne "Once-in-a-lifetime"-rejse!      

  1 afrejse
  79 nætter
  Fra 256.588,- DKK
  Fly fra København
 • Eventyrrejse på den sydelige halvkugle - oplev Antarktis og Sydamerika

  19 dages unikke oplevelser på den sydlige halvkugle med ekspeditionsskibet MS Midnatsol. På turen udforskes Falklandsøerne og Antarktis fjerne vildmark, hvor du bla. kan opleve uberørte områder, dyreliv og flot natur. 

  Inklusive fly fra København og dansk rejseleder 

  Afrejse: 25. februar 2019.

  1 afrejse
  18 nætter
  Fra 49.998,- DKK
  Fly fra København
 • Ekspeditionskrydstogt fra Sydamerika til Antarktis og Falklandsøerne

  Ekspeditionskrydstogt med MS Midnatsol, hvor du oplever den chilenske skærgård og Andesbjergene, før turen går over Drake Passage til den Antarktiske halvø og nordover til Falklandsøerne og Montevideo i Uruguay.

  Inklusive fly fra København og dansk rejseleder 

  2 afrejser
  19 nætter
  Fra 49.998,- DKK
  Fly fra København
 • Antarktis - Jordens sidste uberørte vildmark

  Udforsk Falklandsøerne og Antarktis fjerne vildmark på en 17 dages rejse med ekspeditionsskibet MS Midnatsol.

  Ingen dato sat
  16 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • En oplevelse du aldrig glemmer

  Find dig selv midt i en koloni med 100.000 rugende pingviner på en rejse, hvor du kommer på sejlads på det antarktiske farvand (måske i en kajak) og med fuglekiggeri på højt niveau. Muligheden for at komme tættere på de enorme pingvinkolonier er med til at sikre dig en uforglemmelig og unik oplevelse på jordens mest uberørte sted – Antarktis.

  Ingen dato sat
  12 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Hold Juleferien med pingviner, sæler og hvaler

  En 15 dages julerejse til Antarktis byder på et eventyrligt eventyr kombineret med julehøjtiden. Om bord dækker vi op til traditionel norsk jul og fejre nytår i en af verdens mest fjerntliggende egne. Hvem skal du fejre jul med – omringet af pingviner, sæler og hvaler?

  Ingen dato sat
  14 nætter
  Forespørg
  Fly fra København