Eventyrenes og oplevelsernes land

Explorer på Grønland

Grønland er noget helt særligt. Det mærker man med det samme når man ankommer til verdens største ø.

Her er en atmosfære af eventyr, natur som ingen andre steder i verden og masser af spændende kulturhistorie. Når man rejser i Grønland bliver man konstant bombarderet med indtryk der tager pusten fra en. Tag med på tur i Kallallit Nunaat, Grønlændernes eventyrlige land og få oplevelser for livet

View as Grid List

6 Items

per page
Set Descending Direction
 • En ekstraordinær rejse kun få har oplevet

  Kun få har været så heldige at komme på denne helt igennem fabelagtige eventyrrejse, som går fra toppen af Jorden til de sydligste egne af Antarktis. Du vil få mulighed for at opleve vanvittig flot natur og landskaber, komme på spændende udflugter og blive betaget af de mange forskellige kultur og mennesker, som du møder på vejen. I 2018 er der kun 50 pladser tilrådighed på denne eksklusive explorer-oplevelse, så tøv ikke for længe med at bestille denne "Once-in-a-lifetime"-rejse!      

  1 afrejse
  79 nætter
  Fra 269.980,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev Grønlands hjerte

  Tag med på 12 dages ekspeditionskrydstogt i hjertet af Grønland med M/S Fram. Du oplever imponerende isbjerge, slædehunde, farverige bygder, arktisk dyreliv og ikke mindst en stolt befolkning, der nyder at vise deres land frem for den rejsende. 

  Afrejse den 10 juli 2018

  1 afrejse
  11 nætter
  Fra 31.998,- DKK
  Fly fra København
 • Tag på en unik explorer rejse

  Et ekspeditionskrydstogt på tværs af Island og Grønland med det moderne ekspeditionsskib MS Fram. En 18-dages helt unik drømmerejse.

  Ingen dato sat
  17 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Ekspedition under midnatssolen

  Oplev alle højdepunkterne langs Grønlands vestkyst med Hurtigruten: det ekstreme nord, isolerede bygder og Isfjorden med midnatsolen som kulisse. Inkl. fly t/r fra København.

  Ingen dato sat
  16 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Find din eventyrlystne gener frem og kom på explorerrejse

  Udforsk verdens største nationalpark og hold udkig efter isbjørne. En ekspeditionsrejse til 3 store øer på ét eventyr. Denne rejse er uforlignelig med alt andet på den nordlige halvkugle.

  En rejse på i alt 14 dage med skibet MS Spitsbergen.

  Ingen dato sat
  13 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Kom på en helt igennem fantastisk ekspedition

  Vil du med på en unik ekspedition fra Island til verdens største fjordsystem i Østgrønland, hvorefter vi udforsker de norske fjorde? En rejse på tværs af det smukke Arktis fra Island til Østgrønland og Norge ombord på det moderne ekspeditionsskib MS Spitsbergen. Rejsen slutter i Bergen.

  Ingen dato sat
  12 nætter
  Forespørg
  Fly fra København