INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

En oplevelse du aldrig glemmer

Antarktis – Det frosne kontinent

Find dig selv midt i en koloni med 100.000 rugende pingviner på en rejse, hvor du kommer på sejlads på det antarktiske farvand (måske i en kajak) og med fuglekiggeri på højt niveau. Muligheden for at komme tættere på de enorme pingvinkolonier er med til at sikre dig en uforglemmelig og unik oplevelse på jordens mest uberørte sted – Antarktis.

0,00 kr
In stock
Travel Code
KA-037
Dagsprogram

DAG 1: Buenos Aires

Din rejse starter med en overnatning i Buenos Aires, den travle hovedstad i Argentina. Vi tilbyder en valgfri byrundtur om eftermiddagen. Tilbring din aften på egen hånd og tag op opdagelse i ”Sydamerikas Paris”.

DAG 2: Buenos Aires/ Ushuaia

Du flyver fra Buenos Aires om morgenen, så der er et par timer til at udforske Ushuaia eller deltage i en valgfri udflugt til Tierra del Fuego National Park. Om aftenen sætter MS Fram kurs gennem det naturskønne Beagle Channel til Drake Passagen og Antarktis. Vi starter rejsen med en velkomstmiddag.

DAG 3: Drakepassagen

Ud over at spotte vandrealbatrosser og andre havfugle fra dækket, når vi krydser af Drake Passagen er der foredrag med fokus på historie, miljø og dyrelivet i Antarktis. Foredragsserien vil indeholde grundig introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende fra Antarktis-traktaten og International Association of Antarktis Tour Operators (IAATO).

DAG 4: Drakepassagen

I løbet af eftermiddagen er vi efterhånden krydset 60 grader sydpå og vi er formelt i Antarktis. Luften er koldere, pingviner er at finde i vandet, det første isbjerg kan spottes og ofte laver vi de første spot fra det evigt isdækkede land. Du vil her blive overvældet af de fantastiske fugle med deres stoe rugepladser, hvor nogle indeholder med mere end 180.000 fugle.

DAG 5 – 10: ANTARKTIS

Antarktis byder på alt andet end det du nogensinde vil opleve! Når vi har krydset den antarktiske plarcirkel vil du bemærke, at luften bliver skarpere og koldere. Du vil begynde at se antarktiske pingviner i vandet, og glem ikke at være på udkig efter det første isbjerg. Der er ingen permanente menneskeindbyggere i Antarktis, men derimod er det et hjem for millioner af pingviner samt fødested for tusindvis af hvaler. Pingviner er frygtløse og de kan være  mindst lige så nysgerrige om dig som du er om dem. Nogle af højdepunkterne Deception Island og Half  Moon Island. Nyd  den smukke udsigt og pingvinkolonierne på Yankee Harbour, Cuverville Island, Neko Harbour og Paradise Harbour. På Petermann Island vil du se tusindvis af adeliepingviner. Den britiske base i Port Lockroy er en af de mest populære steder i Antarktis, og d  vil få indblik i livet fra den antarktisk base i 1950’erne. De rugende æsel-pingviner omgiver hovedbygningen og de har vænnet sig til de hyppige besøg fra mennesker. De enorme ishylder i Antarktis er hjemstedet for en halv million adelie-pingviner samt æsel-pingviner, leopard-sæler og spækhuggere. Den bedste måde at opleve  adelie-pingvinen i Brown Bluff er at sidde stille og se naturens sødeste komikere på arbejde. Når mulighederne opstår, vil vi lancere vores kajakker, slå telte op i land og tage dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske nole af de smukkeste og uberørte steder på planeten.

DAG 11-12: Drake Passagen

Rejsen fra den antarktiske halvø til Ushuaia på sydspidsen af Argentina er omkring 950 km (600 miles) eller

40 timers sejlads tid i godt vejr.

På vores vej tilbage til civilisationen vil vi fortsætte vores foredragsserie og opsummere vores erfaringer med Antarktis.

DAG 13: Ushuaia /Buenos Aires

Vi ankommer tilbage i Ushuaia om morgenen, hvorefter flyet vender tilbage til Buenos
Aires.

Priser

Priser fra DKK 39.354,- per person i indvendig kahyt
13 dages rejse med skibet MS Midnatsol
Afrejsedatoer:

6, 17 og 28. November 2018
9. December 2018

I november/december er der mere sne, is og isbjerge. Pingvinerne er begyndt at bygge reder og avle.
I januar/febraur er det lidt “varmere” og de flest pingvinunger udklækkes. Februar er den bedste måned for at se hvaler.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Antarktis – Det frosne kontinent
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet

  • Ekspeditionssejlads med MS Fram
  • Fly Ushuaia til Buenos Aires
  • Landgange i polarcirkelbåde
  • En overnatning på hotel inkl. morgenmad i Buenos Aires
  • Helpension på sejlads – morgenmad, frokost og middag
  • Erfarent ekspeditionsteam, som holder faglige foredrag, samt deltager på landstigningerne og aktiviteter ombord.
  • Aktiviteter ombord og i land.

 

Vær opmærksom på:
Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold.
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute.
Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord.
Udlejning af støvler ombord.
Suiter som enkeltkahyt kun på forespørgsel.

Vi anbefaler rejse- og afbestillingsforsikring

Tilbage til toppen