INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Hold Juleferien med pingviner, sæler og hvaler

Hvid jul og nytår på vej til Antarktis

En 15 dages julerejse til Antarktis byder på et eventyrligt eventyr kombineret med julehøjtiden. Om bord dækker vi op til traditionel norsk jul og fejre nytår i en af verdens mest fjerntliggende egne. Hvem skal du fejre jul med – omringet af pingviner, sæler og hvaler? Afrejse den 20.12.2018

50.443,00 kr
In stock
Travel Code
EX-006
Specielle oplevelser i fantastiske omgivelser

Prøv noget helt nyt, som kun de færreste har oplevet! Hold jul mellem pingviner, hvaler og isbjerge. Her vil der være garanti for hvid jul, hvor der bliver holdt traditionel norsk fest om bord på skibet. Du vil også komme i land på isolerede kyster med de famøse polarcirkelbåde. Denne tur byder på livslange oplevelser, hvor der med sikkerhed, er noget at fortælle om når du vender hjem efter 15 fantastiske dage 

Dagsprogram

Dag 1. - Buenos Aires

Buenos Aires er stedet for tango. Tag eksempelvis til et dansested, nyd et tango og middagsshow eller prøv selv at kaste dig ud på dansegulvet på steder som Tango Cool, eller La Marshall. Du tilbringer natten i byen inden rejsen sydpå starter vores jule-eventyr til Antarktis.

Dag 2. - eventyrrejsens begyndelse

Tidlig morgen flyver til verdens sydligste by – Ushuaia! Vi går om bord på ekspeditionsskibet MS Midnatssol, og starter hele juleeventyret med en velkomstmiddag.

Dag 3-4 - Drake passagen

Vi krydser Drake passagen og sejler forbi Kap Horn mod Antarktis. Undervejs kan du tilmelde dig foredrag, lære noget om fotografering eller deltage i arrangementer i videnskabscentret.

Dag 5-12 - Antarktis med garanti for hvid jul

I de kommende dage skal linsen stilles skarpt og vi sejler mod Sydshetlandsøerne og Antarktis. Du inviteres til en traditionel norsk julefest med traditionel norsk julemad, julesange og julehygge. Blandt et af de steder vi håber at besøge er Deception Island. Dette er en karakteristisk ringformet, vulkansk caldera og et af de få steder i Antarktis, hvor vi kan tage rygsækken på og gå på en vandretur. Vi sejler videre til Brown Bluff. Her er der optimale muligheder for at observere ynglende adelie og rempingviner, tangmåger og stormfugle under de store klipper, der rejser sig 745 meter op fra havet. Er du den aktive type? Ja så sætter vi kajakkerne i vandet, når mulighederne opstår eller tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske nogle at de smukke uberørte steder.

Dag 13-14 - Til søs

Vi sejler tilbage mod sydamerika og håber du har haft 8 helt fantastiske dage med at udforske områderne. Vejret kan være barskt i Drake-passagen, men det kan også være ganske roligt på denne årstid. Drake passagen byder på gode muligheder for at se fugle.

Dag 15 - Eventyrrejsens slutning

I dag ankommer vi til Ushuaia og vi bliver kørt tilbage til lufthavnen for at flyve tilbage til Buenos Aires.

Rejsefakta

Lægeerklæring
Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring, udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen.Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

Drikkepenge
Det er ikke noget krav, men der er en forventning om at der gives drikkepenge til personalet ombord.

Priser

Hurtigrutens priser er flydende, det vil sige de afhænger af afrejse tidspunkt og kapaciteten ombord på skibene. I forhold til kahyt er der også prisforskel der er afhængig af afrejse tidspunkt. Derfor er det kun muligt at forespørge og ikke bestille online.

Afrejse den 20.12.2018

Bestil rejse

2 personer. Indvendig kahyt, frapris ved to personer

UgeAnkomstdatoHjemrejsedatoVarighedPris 
5220-12-201804-01-201915 nætter50.443,- DKKFORESPØRG
UgeAnkomstdatoVarighed
(nætter)
Pris 
5220-12-20181550.443,- DKKFORESPØRG
Praktiske Informationer

Rejsens pris inkluderer:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden sejladsen, inklusive morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn i Buenos Aires
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia
 • Transport i Ushuaia inklusive sightseeing
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med små både og aktiviteter om bord og i land
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord 

Ikke inkluderet:

 • Andre flyrejser end nævnt ovenfor
 • Rejseforsikring
 • Håndtering af bagage
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge

Gå til toppen af siden