INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Hold Juleferien med pingviner, sæler og hvaler

Hvid jul og nytår på vej til Antarktis

En 15 dages julerejse til Antarktis byder på et eventyrligt eventyr kombineret med julehøjtiden. Om bord dækker vi op til traditionel norsk jul og fejre nytår i en af verdens mest fjerntliggende egne. Hvem skal du fejre jul med – omringet af pingviner, sæler og hvaler?

0,00 kr
In stock
Travel Code
KA-038
Dagsprogram

D. 20 dec. - Buenos Aires

Buenos Aires er stedet for tango. Tag eksempelvis til et dansested, nyd et tango og middagsshow eller prøv selv at kaste dig ud på dansegulvet på steder som Tango Cool, eller La Marshall. Du tilbringer natten i byen inden rejsen sydpå starter vores jule-eventyr til Antarktis.

D. 21. dec. - eventyrrejsens begyndelse

Tidlig morgen flyver til verdens sydligste by – Ushuaia! Vi går om bord på ekspeditionsskibet MS Midnatssol, og starter hele juleeventyret med en velkomstmiddag.

D. 22. til 23. dec. - Drake passagen

Vi krydser Drake passagen og sejler forbi Kap Horn mod Antarktis. Undervejs kan du tilmelde dig foredrag, lære noget om fotografering eller deltage i arrangementer i videnskabscentret.

D. 24. til 30. dec. - Garanti for hvid jul

I de kommende dage skal linsen stilles skarpt og vi sejler mod Sydshetlandsøerne og Antarktis. Du inviteres til en traditionel norsk julefest med traditionel norsk julemad, julesange og julehygge. Blandt et af de steder vi håber at besøge er Deception Island. Dette er en karakteristisk ringformet, vulkansk caldera og et af de få steder i Antarktis, hvor vi kan tage rygsækken på og gå på en vandretur. Vi sejler videre til Brown Bluff. Her er der optimale muligheder for at observere ynglende adelie og rempingviner, tangmåger og stormfugle under de store klipper, der rejser sig 745 meter op fra havet. Er du den aktive type? Ja så sætter vi kajakkerne i vandet, når mulighederne opstår eller tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske nogle at de smukke uberørte steder.

D. 31. til 1. jan. - Til søs

Vi sejler tilbage mod sydamerika og håber du har haft 8 helt fantastiske dage med at udforske områderne. Vejret kan være barskt i Drake-passagen, men det kan også være ganske roligt på denne årstid. Drake passagen byder på gode muligheder for at se fugle.

D. 2. jan. - Eventyrrejsens slutning

I dag ankommer vi til Ushuaia og vi bliver kørt tilbage til lufthavnen for at flyve tilbage til Buenos Aires.

Priser

Pris fra DKK 49.572,-
i en arctic superior kahyt

15 dages spændende ekspedition 
i julehøjtiden på MS Midnatssol

Afrejse den 20.12.2018

Hvorfor fejre jul og nytår på vej til Antarktis:

  • Garanti for hvid jul.
  • Kom i land på isolerede kyster med polarcirkelbåde
  • Traditionel norsk fest om bord på skibet
  • Førsteklasses videnskabelige foredrag


Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Hvid jul og nytår på vej til Antarktis
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Tilbage til toppen