Oplev smukke Svalbard

Svalbard

Tag med Ruby Rejser til Svalbard, der er en norsk øgruppe kun 1350 kilometer fra Nordpolen. Svalbard byder på oplevelser såsom isbjørne i vildmarken, sæler, fugle, fjelde, fjorde og arktiske byer. Om vinteren er der nordlys og sommeren midnatssol. Det bliver en oplevelse du ikke kan få andet sted i verden. 

View as Grid List

8 Items

per side
Set Descending Direction
 • Hundeslædekørsel, Barentsburg og bådtur på isfjorden

  En rejse til Svalbard i slutningen af maj med overnatning på det nye Funken Lodge hotel. Den arktiske polarsommer byder på milde og lyse tider, der giver mulighed for at udforske jordens nordligste øgruppe. 

  Afrejse den 27 maj 2018

  1 afrejse
  5 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra København
 • Uforglemmelige oplevelser

  En uforglemmelige rejse til Svalbard med kørsel i bæltevogn og jagt på nordlys. Fly, transfer og to udflugter inkluderet.

  Afrejse fra København.

  3 afrejser
  4 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • Arktiske fornøjelser

  Dette er et arktisk polareventyr, hvor vi oplever polarnætterne der oplyses af stjerner, måneskin og måske nordlys grundet næsten 24 timers mørke.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 9.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Isbjørne, hundeslædekørsel eller bådtur på isfjorden

  En uforglemmelige rejse til Svalbard i midten af maj. Kør på hundeslæde, tag med i polarcirkelbåd på isfjorden eller på vildmarksaften. Der er flere muligheder under midnatssolens endeløse sommernætter. Fly, transfer og hotel er inkluderet.

  Afrejse den 13 maj 2018

  Individuel afrejsedag
  5 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • Den mest populære rejse til Svalbard med Hurtigruten

  Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med det nostalgiske skib MS Nordstjernen. Du starter og slutter med en overnatning på hotel i Longyearbyen.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Svalbard og Norge - sejlads med Hurtigruten

  Gå ikke glip af de imponerende fjorde og fjelde og fordyb dig i den vilde natur, lokalbefolkningen, fugle, Nordkap, dejlige Lofoten og den isolerede ø Bjørnø. 

  12 dages rejse med skibet MS Spitsbergen

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Udforsk den arktiske juvel Svalbard med Hurtigruten

  En enestående rundrejse med det nyeste skib MS Spitsbergen i den arktiske højsommer på Svalbard i juni eller juli måned. Du opleve de dramatiske fugleklipper ved Alkefjellet, kommer tæt på dyrelivet, besøger Spitsbergens nationalparker, smukke fjorde og gigantiske gletsjere.

  Ingen dato sat
  9 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Tag på udkig efter isbjørne under midnatssolen med Hurtigruten

  I kølvandet af de første Hurtigruten-rejsende i 1896 – kajakroning, vandreture og fugleture. Udforsk Svalbard, Bjørnø, Nordkap og Tromsø

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København