INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Svalbard og Norge

Svalbard: En ekspedition over ishavet

Gå ikke glip af de imponerende fjorde og fjelde og fordyb dig i den vilde natur, lokalbefolkningen, fugle, Nordkap, dejlige Lofoten og den isolerede ø Bjørnø. 

12 dages rejse med skibet MS Spitsbergen

0,00 kr
In stock
Travel Code
KA-033
Dagsprogram

DAG 1: Bergen

Vi sejler afsted fra Bergen, som også kaldes porten til fjordene. Bergen er omgivet af syv overvældende bjerge som omkranser byen. Tag en gåtur rundt i byen – besøg bryggen og nyd den afslappede atmosfære.

DAG 2: Dalsfjord og Bygstad

Området vi besøger i dag er kendt for de høje fjelde og smukke vandfald. Vi sejler dybt ind i Dalsfjord og inde i bunden af byen besøger vi den lille landsby Bygstad

DAG 3: Grip

Dette område er kendt for mange som et sommerferiested.

DAG 4: Torghatten

I dag sejler vi langs Helgelandskysten og forbi et kendt varetegn – Torghatten – hvor der medfølger fantastiske lokal historie for hvordan hullet i stenen er opstået. Tag med i land og udforsk øen.

DAG 5: Krydsning af polarcirklen

Det er en lidt speciel oplevelse at krydse den usynlige linje – polarcirklen. Vi besøger også Træna der består af mere end 1000 småøer, klipper og skær.

DAG 6: Lofoten og Trollfjorden

Vi starter dagen i Lofotens hovedby Svolvær før vi fortsætter rejsen nordpå. På turen vil vi tage en afstikker ind i den storslåede Trollfjord, før ekspeditionen fortsætter til Vesterålen.

DAG 7: Sommarøy

Du besøger Sommarøy, der er en gruppe små øer med hvide sandstrande

DAG 8: Nordkap

Tæt på Honningsvåg finder du Europas nordligste punkt, Nordkap. Vores tur fører dig rundt om spidsen, før vi forlader Norges kyst og sætter kursen mod Svalbard.

DAG 9: Bjørnø – millioner af fugle

Den lille isolerede ø Bjørnø har kun 9 indbyggere og den nordlige halvkugles største koncentration af havfugle.

DAG 10: Svalbards Nationalpark

Vi lægger til i en af verdens nordligste helårssamfund, Ny-Ålesund, tidligere kulminedriftssamfund. Idag huser det en avanceretavanceret polarforskningsstation. Ny Ålesund har været udgangspunktet for mange ekspeditioner mod Nordpolen. Navne som Amundsen, Ellsworth og Nobile er stærkt knyttet til dette sted og selv i dag kan man se luftskibsfortøjningen, som luftskibet ”Norge” var fortøjet til før sin første transpolarflyvning. En række lande har deres egne nationale forskningsstationer her, og der er altid masser af forskningsaktivitet, der finder sted i løbet af sommermånederne.

DAG 11: Kongsfjorden

Dagen vil omfatte et besøg i Kongsfjord, den største fjord på den nordvestlige kyst. Vi kan også besøge den tilstødende fjord, Krossfjord hvor landskabet varierer fra store tundraer til alpine toppe med dramatiske gletsjere som trækker sig ud i havet. I slutningen af Kongsfjorden, vil du se den majestætiske Kongsbræen Glacier.

DAG 12: Rejsens slutning

I centrum af Spitsbergen, finder du Isfjorden som er det mest attraktive fjordsystem på Svalbard.Landskabet ændrer sig hele tiden og du vil beundre de fantastiske dale, som er formet af gigantiske gletsjere, der dækkede området fra omkring ti tusinde år siden. Rejsen slutter i Longyearbyen, hvor vi flyver tilbage til Oslo.

Priser

Afrejse 19. maj 2018

12 dages rejse med skibet MS Spitsbergen

Pris fra DKK 22.195,- per person i indvendig kahyt

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Svalbard: En ekspedition over ishavet
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Indkluderet i rejsens pris:

  • Ekspeditionssejlads i valgt kahyt
  • Helpension på sejlads – morgenmad, frokost og middag
  • Erfarent ekspeditionsteam, som holder faglige foredrag, samt deltager på landstigningerne og aktiviteter ombord
  • Aktiviteter ombord og i land med bred vifte af uforglemmelige tur

Vær opmærksom på:

Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold.
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute.

Vi anbefaler en rejse- og afbestillingsforsikring

Tilbage til toppen