Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Fællesrejser

Aktivferie med masser af fællesskab og sjove oplevelser

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god og behagelig ferie. Fællesrejser udgør den perfekte ferieform, hvor fællesskab og uformelt samvær er i højsædet!

En ferieform du ikke finder andre steder

På en fællesrejse er der et uformelt samvær med dine medrejsende i højsædet. I fællesskab løses de praktiske gøremål og derved lærer man hurtigt hinanden at kende – unge som gamle.

Dan, mangeårig fællesrejsegæst hos Ruby Rejser, siger:

Fællesrejsekonceptet er en fremragende idé.
De fælles aktiviteter skaber (sociale) platforme af forskellige karaktér: Bekendtskaber, venskaber, relationer, ja forhold sågar kan udvikles i kraft af dem. Men der er imidlertid også plads og rum til at sørge for sig selv - hvis og når man måtte foretrække det - eller have behov for det. Læse, arbejde, meditere, tænke, føle.

Fællesrejser for alle

De fleste af vores fællesrejser er for alle. Meningen med fællesrejserne er at skabe et godt fælleskab mellem alle de medrejsende. Fællesrejser egner sig derfor ikke til store grupper, der ønsker at være meget sig selv.

Fællesskabet

Fællesrejsehotellerne har vi for os selv, og du finder derfor kun medrejsende fra Ruby Rejser på hotellet. Alle deltager i de praktiske gøremål som rengøring og madlavning (gælder både børn og voksne). Der er fællesspisning morgen og aften, og dagen derudover går med aktiviteter enten hver for sig eller fælles, som man ønsker det. Om aftenen er der basis for hygge med en god bog eller samvær i små eller større grupper med spil, snak, diskussioner, musik og måske planlægning af morgendagens aktiviteter. Ruby Rejsers repræsentanter inspirerer gerne til aktiviteter og oplevelser, men oftest kommer planerne helt af sig selv. 

På næsten alle vores fællesrejser laver I maden sammen, hvilket hurtigt er med til at ryste gruppen godt sammen og skabe et naturligt og uformelt fælleskab. Alle kommer på madhold – normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. Her er ingen stuepige, og du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, og snakken går, mens næste dags aktiviteter planlægges.

Både børn, unge og "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog. 

Vi har fællesrejser i Norge (skiferier), og nogle gange tilbyder vi også fællesrejser til andre spændende destinationer. Se alle vores fællesrejser herunder.

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
per side
Norge | Fællesrejse i hyggelig fjeldstue

En rigtig hyggelig fjeldstue, hvor ilden buldrer i pejsen. Ideelt for langrend i det snesikre Rondane. Fantastisk fællesrejse hvor fællesskab, ski, og snefyldt landskab er i centrum.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Velegnet til børnefamilier i fantastisk langrendsområde

Fællesrejse i de moderne Lundegard lejligheder på Venabygdsfjellet. Tag med på en uforglemmelig fællesrejse for alle hvor ski, sne og fællesskab er i centrum for dit ophold.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Norge | Skihotel 20 meter fra bundstationen

Kvitfjell er nordens skjulte skiparadis. Rejs med andre skientusiaster, og bo på Ruby Hotel Kvitfjell kun ganske få meter fra liften, der tager os op midt i skiområdet til knasende pister og frisk fjell luft. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5/7/8/9 nætter
Forespørg
Fjeldstemning på hyggelige Putten Seter

Tag på en fremragende fællesrejse til Høvringen, oplev en rolig og stemningsfuld sæter lige til løjpenettet, og bo i en lille hyggelig hytte. Her venter rendyrket vinteridyl!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Fællesrejser ved Jotunheim

Tag med på en fantastisk fællesrejse til Jotunheimens unikke fjeldverden og bo på en ægte norsk fjeldstue. Rejsen byder på enestående oplevelser som isfiskeri og pandelampetur i måneskin. 


 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
Forespørg
Velplaceret storhytte på Venabygdsfjellet i Norge

Skiferie på Venabygdsfjellet i lækker storhytte med kun 12 værelser. Langrendsløjperne ligger uden for døren. Omend du drager nordpå til højfjeldet eller sydover i skovterænnet er omgivelserne maleriske. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Skirejse på Fefor Høifjellshotell

Bo midt i naturen på højfjeldshotel i et af Norges absolut fineste fjeldområder med helt fantastisk udsigt samt et langrendsterræn ud over det sædvanlige. Fefor forkæler både børn og voksne!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 9 nætter
Forespørg
Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Her får du et dejligt familievenligt hotel med afslappet atmosfære, centralt beliggende i Hafjell. Opholdet er med halvpension, bus fra Danmark, dansk rejseleder og skibus lige til døren.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 7/9 nætter
Forespørg
Fefor, Hafjell, Kvitfjell, Venabu, Mysuseter, Høvringen & Jotunheimen

Tag bussen tur/retur til Norge. På denne busrejse er det muligt at komme tur/retur til følgende destinationer: Hafjell, Kvitfjell, Venabu, Fefor, Mysuseter, Høvringen og Jotunheimen.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 7 nætter
Forespørg
 

Fællesrejse forplejning - All inclusive  

Der er som hovedregel fuld forplejning inkluderet i prisen på fællesrejserne. Ruby Rejsers dygtige koordinatorer sørger for, at der er råvarer og opskrifter til de forskellige måltider, og hjælper til med at organisere madholdene. Så det er blot at gribe vinglasset eller kaffekoppen og sætte gang i madlavningen. Du vil forbløffes over så nemt, det er at lave mad til en større gruppe, og der går nemt sport i at trylle lidt ekstra frem. Aftensmaden består af 2-3 retter, mens morgenmaden er en buffet, anrettet som en righoldig brunch. Herfra kan du også smøre din madpakke, med mindre du foretrækker at være hjemme til frokost, og her benytte dig af ”tag-selv-køleskabet”. Morgenmad og frokost kan du læse mere om her. På en fællesrejse på ski har vi ikke vegetarmad, men der er altid masser af grønt. Har du specielle behov, er du mere end velkommen til selv at tage det nødvendige med..

At være vegetar på en af Ruby Rejsers vinterfællesrejser, mener vi er muligt. Også uden at skulle mangle noget.

Der er ikke en speciel vegetarmenu; meget handler om fleksibilitet og kommunikation. Madholdet har normalt ikke tid til at lave speciel mad; men er du selv lidt aktiv ved at se på menuen; evt. kigge i opskrifterne, kan meget klares ved f.eks. at tage lidt fra inden ingredienserne bliver blandet. Evt. kan du her komme til selv lige at give en hånd med.

Dit medansvar på ferien

Du er som hovedregel på madhold en dag om ugen, hvor du laver aftensmad og morgenmad den efterfølgende dag. Du skal selv passe dit værelse og gøre rent til de næste gæster.
Fællesarealerne hjælpes vi med at holde pæne, og på hjemrejsedagen skal de gøres klar til næste hold. På nogle hoteller er der dog ansat rengøringshjælp, så opgaven ikke bliver for omfattende.

Du har dog ikke kun praktiske opgaver på ferien. Måske foreslår vore koordinatorer nogle aktiviteter, men grundlæggende bygger fællesrejserne på et fælles ansvar for en god ferie. Kom selv med forslag og organiserer selv fælles aktiviteter.

På skiferien er der stadig plads til en fuld skidag, når du laver aftensmad. Morgenmadsdagen kan måske koste den halve eller hele time på ski.

Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en fællesrejse?

Fællesrejser er Ruby Rejsers egen rejseform. Her rejser du med en gruppe, som har samme rejseinteresser som dig. Fællesrejser er både for børn, unge og ældre, hvor I sammen kan udforske området og hygge med spil og gode måltider.

Hvor går Ruby Rejsers fællesrejser hen?

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun fællesrejser i vinterhalvåret. Her sender vi en masse glade fællesrejsegæster på skiferier på diverse destinationer i Norge.

Hvem kan tage med på fællesrejse?

Det kan alle! Fællesrejser er for dig som har lyst til at omgås andre mennesker og have nogle at dele dine ferieminder med. Vi har fællesrejser til både familier, par, venner og solorejsende.

Hvad laver man på en fællesrejse? 

Programmet er ikke fastsat på vores fællesrejser, men du er sammen med gruppen med til at planlægge dagenes aktiviteter. Tag på udflugter, stå på ski, leg i sneen, arranger spilaftener, bag pandekager m.m.