INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fællesrejse for singler i Mysuseter Fjellstue

Fællesrejser for singler - dog for alle voksne til jul og nytår samt uge 11

På denne Ruby ''klassiker'' får du skiferie for både ben og øjne i ét af Norges allersmukkeste langrendsområder. Bo i en hyggelig fjeldstue, med andre langrendsglade sjæle, hvor ilden buldrer i pejsen.

In stock
Travel Code
F-MY02

Det kan du glæde dig til

Mysuseter blev hurtigt Ruby Rejsers store "klassiker", og vi fortsætter succesen. Rigtig mange stamgæster vender tilbage til Mysuseter Fjellstue år efter år. Fjellstuen kigger ned fra toppen af Mysuseters 910 meter over havet, og er helt fantastisk til langrendsløjperne. Rondane Nationalpark er meget tæt på, og langrendsløjperne, der tager dig til sneens glitrende verden, starter lige uden for døren. Fx går Trollløjpen lige uden for fjeldstuens vinduer.

Se mere om skiområdet HER. Du kan se en vore gæsters Mysuseter-video HER.

Mysuseter Fjellstue har fået nye ejere - der er i gang med  at omdøbe til Rondane Fjellstue. Indtil videre fastholder vi navnet Mysuseter Fjellstue.

Indkvartering

Mysuseter Fjellstue er indrettet i norsk bonderomantisk stil med træmøbler. Fællesrummene, der består af spisestue med en formidabel udsigt, en hyggelig pejsestue, tv-stue og en kælderstue, giver god plads til fælles aktiviteter. Beliggenhed og stemning er helt i top, og Mysuseter Fjellstue er den indkvartering, vi har flest forudbestillinger på - så bestil tidligt!

Der er godt 50 sengepladser på fjeldstuen, fordelt på dobbeltværelser, 3-sengsværelser og enkelte 4-sengsværelser. Halvdelen af værelserne har bad/toilet. Værelserne uden bad og toilet har alle håndvask med varmt/koldt vand.

Har du lyst til at møde Norge, når det er bedst med hygge, pejseilden og Rondane i baggrunden - ja, så ses vi på Mysuseter. 

Fællesrejse - Rubys rejseform

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. "All inclusive" på Rubys helt egen måde. 
På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Du holder dit eget værelse pænt og deltager i den fælles rengøring på hotellet, så alt er rent og indbydende. Rammerne er afslappede; du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Du medtager egne drikkevarer, men der er dog mælk, saft, juice,  kaffe, te og kakao. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og levering af råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 
Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog. 

På Mysuseter er der fællesrejse for alle i uge 7 og 8, fællesrejse for singler i uge 9 og 10 samt fællesrejse for voksne i jul, nytår og uge 11. Singler er selvfølgelig også velkomne på både fællesrejser for alle og for voksne.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 9: Startdato 24.02.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 10: Startdato 03.03.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt

Uge 11: Startdato 10.03.2023 varighed 9 nætter

Udsolgt
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

 

Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på 2 til 4-sengsværelse (enlige rejsende deler værelse med en medrejsende af samme køn)
  • Fuldpension
  • Fælles madlavning på skistedet. Morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen er en del af busrejsen. 

Tillæg:

  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 160 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv.


Skileje og undervisning:
Skileje for gæster på Mysuseter Fjellstue koster 500 NOK for en uge og bestilles direkte ved Mysuseter på booking@rondane.no - nærmere informationer følger sammen med bekræftelse.

Det er muligt at aftale med koordinatoren på Fjellstuen i forhold til nybegynder introduktion. Undervisningen vil være lørdag når I er ankommet. Undervisningen udgår fra Mysuseter Fjellstue.

Bemærk: der er fællesrejser for alle til Mysuseter i uge 7, 8 og 11. Singler er selvfølgelig også velkomne her. Se Mysuseter fællesrejser for alle. 


Transport:

Som altid på skiferierne i Norge kører vi i 4* hvilebus. Du kan også vælge at køre selv.

Vore 4* busser har hvilestole. Husk med bus har du 8 skidage på en uge. Du kan gratis medtage et sæt skiudstyr.  

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.Færgetransport ved transport i egen bil:

Ruby Rejser tilbyder bilpakke inkl. passagerer med Fjord Line, på ruten Hirtshals-Langesund.
Med Fjord Line er der daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forventet ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forventet ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.Deleværelser:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

 

Gå til toppen af siden