Fællesrejse i Mysuseter Fjellstue

Norge | Fællesrejse i hyggelig fjeldstue

En rigtig hyggelig fjeldstue, hvor ilden buldrer i pejsen. Ideelt for langrend i det snesikre Rondane. Fantastisk fællesrejse hvor fællesskab, ski, og snefyldt landskab er i centrum.

In stock
Travel Code
F-MY01
Rejsens højdepunkter
blue encircled check Fantastisk beliggenhed og nem adgang til langrendsløjperne
blue encircled check Indkvartering i vores store ”klassiske” Mysuseter Fjellstue
blue encircled check Hygge og samvær med dine medrejsende
calendar icon10 afrejser
transport_icon/images/i/c/ico_bus.png Bus eller kør selv
clock icon9 nætter

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Mysuseter blev hurtigt Ruby Rejsers store "klassiker" inden for fællesrejser på ski, og vi fortsætter succesen. Rigtig mange stamgæster vender tilbage til Mysuseter Fjellstue år efter år. Fjellstuen kigger ned fra toppen af Mysuseters 910 meter over havet, og er helt fantastisk til langrendsløjperne. Rondane Nationalpark er meget tæt på, og langrendsløjperne, der tager dig til sneens glitrende verden, starter lige uden for døren. Fx går Trollløjpen lige uden for fjeldstuens vinduer.

Se mere om skiområdet HER. Du kan se en vore gæsters Mysuseter-video HER.

Mysuseter Fjellstue har fået nye ejere - der er i gang med  at omdøbe til Rondane Fjellstue. Indtil videre fastholder vi navnet Mysuseter Fjellstue.

Indkvartering

down v arrow

Mysuseter Fjellstue er indrettet i norsk bonderomantisk stil med træmøbler. Fællesrummene, der består af spisestue med en formidabel udsigt, en hyggelig pejsestue, tv-stue og en kælderstue, giver god plads til fælles aktiviteter. Beliggenhed og stemning er helt i top, og Mysuseter Fjellstue er den indkvartering, vi har flest forudbestillinger på - så bestil tidligt!

Der er godt 50 sengepladser på fjeldstuen, fordelt på dobbeltværelser, 3 –sengsværelser og enkelte 4-sengsværelser. Halvdelen af værelserne har bad/toilet. Værelserne uden bad og toilet har alle håndvask med varmt/koldt vand.

Har du lyst til at møde Norge, når det er bedst med hygge, pejseilden og Rondane i baggrunden - ja, så ses vi på Mysuseter. 

Fællesrejse - Rubys rejseform

down v arrow

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. "All inclusive" på Rubys helt egen måde. 
På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Du holder dit eget værelse pænt og deltager i den fælles rengøring på hotellet, så alt er rent og indbydende. Rammerne er afslappede; du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Du medtager egne drikkevarer, men der er dog mælk, saft, juice,  kaffe, te og kakao. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og levering af råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 
Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
                   

Uge 1: Startdato 26.12.2024 varighed 7 nætter

Fra 4.398,- DKK

Uge 52: Startdato 20.12.2024 varighed 8 nætter

Fra 4.398,- DKK

Uge 5: Startdato 24.01.2025 varighed 9 nætter

Fra 5.098,- DKK

Uge 6: Startdato 31.01.2025 varighed 9 nætter

Fra 5.098,- DKK

Uge 7: Startdato 07.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 6.498,- DKK

Uge 8: Startdato 14.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 6.498,- DKK

Uge 9: Startdato 21.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 6.698,- DKK

Uge 10: Startdato 28.02.2025 varighed 9 nætter

Fra 5.698,- DKK

Uge 11: Startdato 07.03.2025 varighed 9 nætter

Fra 5.498,- DKK

Uge 13: Startdato 21.03.2025 varighed 9 nætter

Fra 6.098,- DKK
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Ophold på 2 til 4-sengsværelse (enlige rejsende deler værelse med en medrejsende af samme køn)
  • Fuldpension
  • Fælles madlavning på skistedet. Morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen er en del af busrejsen. 

Tillæg:

  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 180 kr. pr sæt. Skal forhåndsbestilles sammen med rejsen hjemmefra, og senest 4 uger inden afrejse. Du er også velkommen til at medbringe selv.
  • Babyseng (->18kg): 150 kr. pr. ophold (Book hjemmefra. Begrænset antal) 
  • Bussæde til autostol: Betal for eget bussæde og medbring autostol til 3-punktsele (begrænset antal)

Skileje:
Det er desværre ikke muligt at leje ski på Mysuseter mere. Vi anbefaler at medbringe egne ski eller leje ski i Danmark inden afrejse.

Alternativt kontakt  Rondane Skisenter, der har et meget stort udvalg, og aftal eventuel levering fra dem. Læs mere her.

Det er muligt at aftale med koordinatoren på Fjellstuen i forhold til nybegynder introduktion. Undervisningen vil være lørdag når I er ankommet. Undervisningen udgår fra Mysuseter Fjellstue.

Deleværelse:
Ved booking af et delt værelse kan vi ikke garantere, at du kommer til at bo med den person, som du evt. har ønsket. Samtidig forbeholder vi os retten til at opgradere dig til et enkeltværelse mod evt. tillæg, i det tilfælde at du har booket en plads i et delt værelse, og det ikke går op med rejsens totale antal af bookinger.

Bustransport:
Hvis du ikke vælger selv at sørge for transport, kommer du frem til din skiferie med en 4-stjernet hvilebus. Busserne har hvilestole med ekstra god benplads, da sædeafstanden er hele 74 cm. 

Husk at du med bus har 8 skidage på en uges skiferie og hos Ruby Rejser kan du gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard.
Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge.

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.


Færgetransport ved transport i egen bil:

Vi tilbyder bilpakke DFDS fra Frederikshavn, Hirtshals og København.

DFDS
København → Oslo   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)
Oslo → København   Kl. 15.00 - 10.00 (næste dag)

Frederikshavn → Oslo   Kl. 23.55 - 10.00 (næste dag)
Oslo → Frederikshavn   Kl. 15.00 - 01.00 (næste dag)

Gå til toppen af siden