INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for alle

Østrig - Fællesrejse for alle

Nyd en aktiv sommerferie i fællesskab med andre. I de østrigske alper er der et hav af aktivitetsmuligheder, og oplevelser som vandreture, bjergbaner og friluftsbad venter lige uden for døren.

In stock
Travel Code
SAALS-01

Det kan du glæde dig til

På denne rejse kan du se frem til masser af sjov, leg, fællesskab og alpehygge. I bor på vores fællesrejsehotel i Saalbach Hinterglemm, der er beliggende i godt 1000 meters højde. Saalbach og Hinterglemm er egentlig to byer, der ligger ca. 4 km fra hinanden. Da deres skiområde om vinteren er et stort fælles område, og ligeledes deres vandre- og cykelstier om sommeren, benævnes byerne oftest som Saalbach Hinterglemm. Selve byerne er da efterhånden også nærmest vokset sammen.

I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og caféer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad – Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley. Som I Saalbach er også Hinterglemm en by fyldt med blomster på hotellernes balkoner, som gør byerne ekstra farverige. 

Sammen med alle de andre fællesrejsegæster kan du se frem til en ferie med masser af sjove og ikke mindst gratis aktiviteter, da aktivitetskortet JOKER CARD er inkluderet i prisen. Glæd dig til en vaskeægte alpe-hygge-ferie.

Indkvartering

På denne rejse, bor du på vores fællesrejsehotel "Ruby Hotel Lederer", der ligger midt imellem byerne Saalbach og Hinterglemm. Fra hovedvejen og de sidste 400 meter frem til hotellet stiger vejen kraftigt, hvilket gør, at hotellet ligger med flot udsigt over dalen og de 2 byer. Det tager ca. 25 min. at gå til en af byerne, og der findes et godt stisystem, så du ikke behøver gå langs landevejen. Der går også gratis busser, som kan benyttes med ”Joker-kortet”. Stoppested findes 400 meter fra hotellet.

Hotel Lederer er et traditionelt østrigsk Gasthof med værelser til 2-6 personer og med plads til godt 60 gæster i alt. De fleste værelser er med køjesenge, og næsten alle værelser er med eget bad og toilet. Hotellet har restaurant, og i kælderen findes et aktivitetsrum med et bordfodbold- og bordtennisbord. Det er også her på hotellet, du finder det, der nok kan betegnes som Østrigs mindste bar – den har ét bord! Foran hotellet er der borde og bænke, så det er muligt at nyde mad og drikke udenfor i godt vejr. Desuden er der en stor kælder, hvor bl.a. cykler kan opbevares aflåst. Et stort velassorteret supermarked er beliggende 400 meter fra vores hotel.

På hotellet bor udelukkende Ruby Rejser-gæster, og vi har en koordinator og nogle medhjælpere på stedet. Koordinatoren står for koordinering af madhold og øvrige opgaver på hotellet i samarbejde med de 1-2 medhjælpere. Personalet er IKKE guider i traditionel forstand, men hjælper selvfølgelig med gode råd og inspiration til ture.

Læs mere om vores fællesrejsekoncept her.

Aktiviteter og Joker Card

Aktivitetskortet JOKER CARD er inkluderet i prisen og giver dig gratis adgang til masser af aktiviteter – bl.a. byens friluftsbad, minigolf, busser, brug af bjergbaner, guidede vandreture og meget mere. Der følger over 50 ferieoplevelser med i dette kort der er enten gratis eller til en reduceret pris.

Er du vild med at vandre, kan du frit tage på vandreture i området. Vandreoplevelserne starter direkte udenfor døren. Der udgår vandreruter direkte op på bjerget bag hotellet, eller du kan tage gondolbanen, der bringer dig op i højderne, hvor der venter dig et stort velafmærket stisystem. Du kan tilrettelægge turen forbi dejlige bjergrestauranter med solterrasse samt krydse bjergpas. Det lokale turistkontor arrangerer også 1-2 guidede vandreture i løbet af ugen.

Er du mere til to hjul, så er der oplevelser både på mountainbikes og turcykler. Hvis du ikke medbringer egen cykel, kan du leje en i byen. Det er også muligt at leje børnecykler, efterløber og anhænger. For mountainbikerne er der ruter i alle sværhedsgrader – brede grusstier og singetracks. Saalbach Hinterglemm er kendt som et af alpernes bedste steder til netop mountainbike. Turcyklisterne kan tage på fine ture ad cykelvenlige veje i dalen og i højderne. Her er f.eks. en fin tur til den historiske by Zell am See, der som navnet siger er beliggende ved en sø. Denne kan man fortsætte cykelturen rundt om, eller man kan tage en sejltur på søen, i en af de store turbåde.

En sjov familieaktivitet er Baumzipfelweg - en aktivitetspark højt beliggende for enden af dalen med vandlegeplads, gangbroer og tårne mellem trætoppene, samt den flotte ”Golden Gate Bridge of the Alps”, der er en fodgængerbro over en meget dyb dal. Du kan komme op til aktiviteterne ved at tage ”traktortoget” op til Lindingalm, hvor det også er muligt at nyde en frokost eller bare noget køligt at drikke.   

Se mere på Saalbach Hinterglemms hjemmeside. Se alle aktivitetsmulighederne i Saalbach her.

Transport

Turen til Saalbach foregår med moderne 4-stjernet hvilebus med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre, og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i meget begrænset omfang plads til cykler mod tillæg. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her.

Det er også muligt at køre selv til Saalbach Hinterglemm. Rabatten ses under 'Praktiske Informationer' nedenfor.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for alle
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Bustransport i hvilebus (udrejse fredage og hjemkomst søndage)
 • Ophold i værelser til 2-6 pers. i henhold til bestilling
 • Fuldpension på fællesrejsemanér (fra frokost på ankomstdagen til frokostmadpakken på hjemrejsedagen)
  OBS! Onsdag aften er spis-ude-aften for egen regning
 • Vin/øl/vand til aftensmaden
 • Inkl. 'Joker Card' som giver gratis adgang til et væld af aktiviteter, bl.a gondolbaner, friluftsbadet, vandrebusser, minigolf mm.

Rabatter:

 • Børn 0-2 år er gratis, men skal betale for eget bussæde

 • Børn 3-5 år i 3. og 4. seng på værelset: kr. 1.500,-

 • Børn 3-5 år i 5. og 6. seng på værelset: kr. 2.000,-

 • Børn 6-14 år i 3. og 4. seng på værelset: kr. 1.000,-

 • Børn 6-14 år i 5. og 6. seng på værelset: kr. 1.500,-

 • Voksne i 3.-6. seng på værelset, pr. pers: kr. 400,-

Tillæg:

 • Cykeltransport med bus tur/retur (kun muligt for busgæster):      kr. 500,-

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Gå til toppen af siden

Loading...