INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Østrig - Fællesrejse for singler med børn

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for singler med børn

Fællesskab og aktiv sommerferie for singler med børn.

0,00 kr
In stock
Travel Code
saals-03
Om Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm er beliggende i godt 1000m højde og er egentlig 2 byer, der ligger ca. 4 km fra hinanden. Da deres skiområde om vinteren er et stort område, og ligeledes deres vandre- og cykelstier om sommeren, benævnes byerne oftest som Saalbach Hinterglemm. Selve byerne er da efterhånden også nærmest vokset sammen.

I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og cafeer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad – Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley.

Som I Saalbach er også Hinterglemm en by fyldt med blomster på hotellernes balkoner, som gør byerne ekstra farverige.

Indkvartering, Ruby Hotel Lederer

Vi bor på vores nye fællesrejsehotel "Ruby Hotel Lederer" midt imellem byerne Saalbach og Hinterglemm. Fra hovedvejen og de sidste 400 m frem til hotellet stiger vejen kraftigt, til gengæld gør det at hotellet ligger med flot udsigt over dalen og de 2 byer. Det tager ca. 25 min. at gå til en af byerne og der findes et godt stisystem, så man ikke behøver gå langs landevejen. Der går også gratis busser som kan benyttes med ”Joker-kortet”. Stoppested findes 350 m fra hotellet.

Hotel Lederer er et traditionelt østrigsk Gasthof, med værelser til 2-6 personer og med plads til godt 60 gæster ialt. De fleste med køjesenge. Næsten alle værelser er med eget bad og toilet. Hotellet har restaurant og et aktivitetsrum i kælderen med bordfodbold, bordtennis og musikanlæg. Det er også her på hotellet man finder det der nok kan betegnes som Østrigs mindste bar – den har eet bord! Foran hotellet er der borde og bænke samt parasoller og liggestole, så det er muligt at nyde mad og drikke udenfor i godt vejr. Det er også her vi griller, når vejret tillader det. Desuden stor kælder hvor bl.a. cykler kan opbevares aflåst. Et stort velassorteret supermarked er beliggende 400 m. fra vores hotel.

Se kort over Saalbach Hinterglemm:

Transport

Turen til Saalbach foregår med moderne 5* luksus hvilebus med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i meget begrænset omfang plads til cykler. Så forhør dig. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her.

Det er også muligt at køre selv til Saalbach Hinterglemm. Rabatten ses under 'Praktiske Informationer' nedenfor.

Fællesskabet

Vi har hele Fællesrejsehotellet  for os selv, og du finder derfor kun medrejsende fra Ruby Rejser på hotellet. Man spiser rigtig godt og østrigsk inspireret og til maden er inkluderet vin, øl eller sodavand, efterfulgt af kaffe. Morgenmaden tilberedes som en stor morgenbuffet. Til frokost kan man smøre sig en madpakke. Til aften får man en 2-3 retters menu og en af aftenerne, er der grillfest. Der er ikke specielle vegetarretter, men menuen har et godt islæt af grønt – og man er velkommen til selv at gå i køkkenet og give tips til god vegetarmad. Forplejningen starter med morgenmad på ankomstdagen og slutter med frokostmadpakke på hjemrejsedagen. En dag i løbet af ugen er der spise-ude-aften, hvor vi ikke tilbereder aftensmad på Lederer.
Se vejledende menu-plan hér.

Alle deltager i de praktiske gøremål som lettere rengøring og madlavning (gælder både børn og voksne). Der er fællesspisning morgen og aften, mens dagen iøvrigt går med aktiviteter enten hver for sig eller med andre gæster. Samværet er uformelt og tvangfrit. Se mere om fællesrejser hér.

Om aftenen er der basis for hygge med en god bog eller at samles om spil, snak, diskussioner, musik og måske planlægning af morgendagens aktiviteter. Ruby Rejsers repræsentanter inspirerer gerne til aktiviteter og oplevelser, men oftest kommer planerne helt af sig selv.

Aktiviteter

Aktivitetskortet JOKER CARD er inkluderet i prisen og giver dig gratis adgang til masser af aktiviteter – bl.a. byens friluftsbad, minigolf, busser, brug af bjergbaner, guidede vandreture og meget mere.
Der følger over 50 ferieoplevelser med i dette kort, til reduceret pris eller helt gratis.

Vandreoplevelserne starter direkte udenfor døren. Der udgår vandreruter direkte op på bjerget bag hotellet eller du kan tage gondolbanen, der bringer dig op i højderne, hvor der venter dig et stort velafmærket stisystem. Du kan tilrettelægge turen forbi dejlige bjergrestauranter med solterrasse samt krydse bjergpas. Det lokale turistkontor arrangerer også 1-2 guidede vandreture i løbet af ugen.

Er du til 2 hjul, er der oplevelser både på mountainbikes og turcykler. Hvis du ikke medbringer egen cykel kan du leje en i byen, man kan også leje børnecykler, efterløber og anhænger.

For mountainbikerne er der ruter i alle sværhedsgrader – brede grusstier og singetracks. Saalbach Hinterglemm er kendt som et af alpernes bedste steder til netop mountainbike. Turcyklisterne kan tage på fine ture ad cykelvenlige veje i dalen og i højderne. Her er f.eks. en fin tur til den historiske by Zell am See, der som navnet siger er beliggende ved en sø. Denne kan man fortsætte cykelturen rundt om, eller man kan tage en sejltur på søen, i en af de store turbåde.

En sjov familieaktivitet er Baumzipfelweg. En aktivitetspark højt beliggende for enden af dalen, med vandlegeplads, gangbroer og tårne mellem trætoppene, samt den flotte ”Golden Gate Bridge of the Alps” En fodgængerbro” over en meget dyb dal. Man kan komme op til aktiviteterne ved at tage ”traktortoget” op til Lindingalm, hvor det også er muligt at nyde en frokost eller bare noget køligt at drikke.   
Se mere på Saalbach Hinterglemm´s hjemmeside.

Se alle aktivitetsmulighederne i Saalbach her

Guider/Koordinatorer

På hotellet har vi en koordinator og nogle medhjælpere. Koordinatoren står for koordinering af madhold og øvrige opgaver på hotellet i samarbejde med 1-2 medhjælpere.
NB: Personalet er IKKE guider i traditionel forstand, men hjælper selvfølgelig med gode råd og inspiration til ture.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for singler med børn
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i pris/person, 10 dage - 7 nætter :

 • Bustransport i 5* luksus hvilebus (udrejse fredage og hjemkomst søndage)
 • Ophold i værelser til 2-6 pers. i henhold til bestilling
 • Fuld pension på Fællesrejsemanér (Fra frokost på ankomstdagen til frokostmadpakken på hjemrejsedagen)
 • Onsdag aften er spis-ude-aften for egen regning. Ruby Rejser bestiller bord et godt sted så vi kan spise sammen
 • Vin/øl/vand til aftensmaden
 • Inkl. 'Joker Card' som giver gratis adgang til et væld af aktiviteter, bl.a gondolbaner, friluftsbadet, vandrebusser, minigolf mm.

Rabatter

 • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol beregnet til 3-punkt sele. NB: Oplyses ved bestilling, da der er begrænset antal af disse pladser.
 • Bemærk i denne uge gælder børnerabatterne allerede ved 1 fuldt betalende på værelset:
  • Børn 2-5 år i 2., 3. og 4. seng på værelset: kr. 1.500,-
  • Børn 2-5 år i 5. og 6. seng på værelset: kr. 2.000,-
  • Børn 6-14 år i 2., 3. og 4. seng på værelset: kr. 1.000,-
  • Børn 6-14 år i 5. og 6. seng på værelset: kr. 1.500,-
 • Værelse med delt bad og toilet: kr. 300,-
 • Transport i egen bil pr. pers. kr. 800,-

Tillæg

 • Enkeltværelse u. eget bad/toilet: kr. 1.200,-
 • Enkeltværelse m. eget bad/toilet: kr. 1.500,-
 • Leje af sengelinned og håndklæder: 150 kr. (20 euro) - bookes og betales hjemmefra.
 • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder. NB: Oplyses ved bestilling, da der er begr. antal af disse pladser.
 • Egen cykel med bus: kr. 400,- (begrænset plads)

Tilbage til toppen