Fællesrejsehotel i Frankrig

Fællesrejser i Frankrig

Hvis du elsker høj sol i den klare bjergluft, spændende aktiviteter og betagende bjergtoppe er Valloire det perfekte rejsemål.

Valloire ligger 1.450 m.o.h. smukt omkranset af sneklædte tinder og grønne skråninger med gamle sæterhytter og gårde.

Om vinteren vrimler Valloire af skientusiaster. Om sommeren fyldes byen af aktive naturelskere. Her er velafmærkede vandreruter og mountainbike stier i alle sværhedsgrader. Mange udgår direkte fra Valloire eller fra toppen af hejsen. Selvom det er tilladt og muligt at begive sig afsted med telt og sovepose på en vandretur med overnatning, er vælger de fleste at nøjes med dagsture, til udsigtspunkter eller en lille bjergrestaurant. 

Motionscyklisterne har enestående muligheder i Valloire. Mange af de mest kendte og berygtede bjergetaper i Tour de France køres i dette område. Umiddelbart ved Valloire er der de 2 bjergpas "Col du Telegraphe" 1.566 m.o.h. og "Col du Galibier" 2.642 m.o.h. på hver side af byen, men mange både kendte og mindre kendte etaper er indenfor rækkevidde.

Sommeren 2017 får Valloire igen besøg af Tour de France-feltet. Det sker helt præcist onsdag den 19/7 i uge 29. Vi gør noget helt specielt ud af dagen og arrangerer en pic nic på bjerget med udsigt til ruten. Ventetiden går med at udsmykke asfalten med rytter-hilsener.

Byens sports- og fritidsanlæg, de mange butikker, restauranter og barer og de skønne bjerge gør Valloire til et attraktivt centrum for sommerferien. Sanserne pirres af den rislende bæk, kirkens klokker, torvepladsens summende liv og de lækre varer i butikkerne.

Se mere om idéer til aktiviteter i og omkring Valloire hér.

I Valloire har vi fællesrejser for alle i uge 28, 29 & 30. Her fyldes hotellet af familier, singler med og uden børn samt par. Men der vil også være to fællesrejseuger kun for singler med børn - uge 27 & 31, samt to fællesrejseuger for singler uden børn i uge 32.

View as Grid List

3 Items

per page
Set Descending Direction
 • Frankrig - Fællesrejse for alle

  Nu med Tour de France - onsdag i uge 29 kommer Tour de France feltet igennem Valloire. Vi gør dagen helt speciel og fejrer stjernerne med manér...!

  Fællesrejser for alle, i uge 26 dog kun for voksne. Midt i de smukkeste bjerge og tæt på vandland, skøjtebane, adventurepark. Plads til begejstring både i bjergene og på hotellet.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus
 • Frankrig - Fællesrejser for singler.

  Dejligt fællesskab på Ruby Rejsers hotel i Valloire

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Frankrig - Fællesrejse for singler med børn

  Tæt på vandland, skøjtebane, adventurepark, tennis m.m. På Hotel Les Gentianes har alle værelser bad/toilet. Mulighed for balkon.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Bus