Loading...

Fællesrejser i Grækenland

Oplev det bedste af Grækenland på en fællesrejse

Grækenland er en foretrukken rejsedestination, berømt for sit azurblå vand, fine hvidkalkede landsbyer, solrige middelhavsklima og ikke mindst sin lange og imponerende kulturhistorie. 

Utrolig meget eventyr for pengene

Grækenland er en af skandinavernes favoritdestinationer, når det gælder sommerferie, og hvorfor ikke dele denne kærlighed til den græske charme med Ruby Rejsers andre gæster på en af vores fællesrejser?

Vores fællesrejser er helt unikke og giver dig mulighed for at rejse med fællesskabet i fokus og med mulighed for at skabe nye venner og bekendtskaber. Vores fællesrejser på Kreta inviterer til oplevelse af middelhavets blå, blå hav, Chanias charmerende atmosfære og uformelt samvær med dine medrejsende.

Kom helt ned i gear og tag grækernes sænkede skuldre og afslappede tilgang til jer, mens I udfordrer hinanden i kærlige spil, slentrer langs stranden under solnedgangen og skaber fælles måltider til hele gruppen. På vores fællesrejser bliver I taget hånd om af vores private og dygtige koordinator, som hjælper med at stå for madplaner og arrangere en del af underholdningen. På vores fællesrejser bor I på samme hotel som de andre rejsende og har dermed konstant mulighed for at arrangere sociale udflugter. På rejsen er der dog også masser af fritid, hvis man har brug for sit eget lille åndehul. Vi tilbyder både fællesrejser til familier og for voksne til Kreta.

Sidder du og drømmer om en fællesrejse, men foretrækker køligere himmelstrøg, har vi også fællesrejser til Norge.

Læs mere
View as Grid List

2 Items

per side
Grækenland - Fællesrejse for voksne

Tag med på en skøn solskinsrejse, hvor fællesskabet er i højsædet. Turen er kun for voksne og går til Grækenlands største ø, Kreta, hvor du skaber uforglemmelige ferieminder sammen med andre. 

  • 5 afrejser
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 5.998,- DKK
Grækenland - Fællesrejse med børn

Tag hele familien med til Grækenland på en skøn rejse i fællesskabets tegn. Rejsen er for familier med børn, der ønsker at være sociale og skabe uforglemmelige ferieminder sammen med andre. 

  • 3 afrejser
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 6.098,- DKK

Glæd dig til at opleve Grækenland

Det fantastiske blå middelhav, som har været med til at skabe turistindustrien, er bedst at finde på de mange øer. Oplev Grækenlands største ø Kreta, vulkanøen Santorini, solrige Rhodos, betagende Korfu eller en af de mange andre fantastiske feriedestinationer. Øerne er fyldt med de hyggeligste kystbyer, som alle oser af charme og kulturelle indtryk. Her vil du møde gademusikere, som spiller op til zorba-dans, og små pastelfarvede bygninger.

På Kreta kan I nyde de krystalklare strande, heriblandt Europas eneste naturlige palmestrand, eller I kan vælge at tage på aktive eventyr i den maleriske natur, som byder på snoede oliventræer, appelsinlunde og forhistoriske ruiner. Med en rejse til Kreta er I nærmest garanteret en solrig rejse, da øen er benådet med et gudeskønt klima grundet sin beliggenhed i Det Ægæiske Hav. Destinationerne er perfekte til familieferie og ferie for voksne, til eventyrere og til strandløver.

Grækenlands popularitet skyldes i høj grad landets indbydende strande med azurblåt vand og hvidt sand, og selvom vi udmærket forstår kærligheden for disse idylliske strandområder, har Grækenland også meget andet at byde på. Her er bl.a. fyldt med små byer, der summer af idyl. Byerne ser nærmest maleriske ud med de blændende, hvidkalkede huse med havmatchende blå vinduer og døre, de små hvide kirker, hvis smukke runde kupler rejser sig mod den lyse himmel, og ikke mindst de små fiskerlejer, hvor de lokale hver morgen hiver de fineste fisk ind i deres små både. Nyd de friskfangede fisk i de lækre restauranter, eller dån hen i landets andre kulinariske delikatesser som frisk feta, saftige kalamata oliven, souvlaki, tzatziki, gyros og mange andre lækkerier.  

Solnedgang over oldtidsruiner Smuk bugt ved Korfu Friskplukkede oliven i Grækenland

Grækenland har en helt fantastisk historie, hvor guder og gudinder tidligere har spillet en central rolle i de lokales hverdag, og du ser stadig Jomfru Maria i vejkanten alle vegne. Et land med så dybe tidslommer og mange arkæologiske fund skaber en helt unik kultur, som er værd at grave sig ned i. Tag på udflugter til antikkens arkitektoniske oldtidsminder på bl.a. Kreta eller i Athen, som alle er fyldt med spændende historier om den græske mytologi, eller oplev fortællingerne livlig gjort i et af hovedstadens mange teatre.

Athen er den by i verden med flest teatre, hele 147 scener. Men frygt ikke, hvis du ikke er til romantiske komedier eller melankolske monologer, har byen også meget andet at byde på. Athen er en autentisk og moderne hovedstad med sine farverige butikker, lækre restauranter og hidsige trafik.