Fællesrejser i Norge

Skiløb og fællesskab

Sjove dage i sneen og hyggelige aftenstunder

Ruby Rejsers fællesrejser på ski er "All Inclusive" på Rubys helt egen måde. Fællesskabet er i højsædet med fælles madlavning og gøremål, og rejseformen er derfor perfekt både til personer som rejser alene, og familier og vennegrupper der godt kan lide at falde i snak med nye mennesker på deres ferie.

Mad og rengøring
Alle kommer på madhold, hvor du laver maden sammen med dine med-gæster – normalt én dag på en uge – og det er en perfekt mulighed for at lære nogle af dine med med-gæster bedre at kende. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Menuer, opskrifter og levering af råvarer sørger Ruby Rejser for, mens Rubys koordinatorer, som er på stedet, hjælper i gang i køkkenet. Det er ikke muligt at købe drikkevarer og man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog mælk, saft og juice og som nævnt kaffe, te og kakao. Rengøringen er man også fælles om, og udover sit eget værelse deltager alle også i den fælles rengøring, så hotellets fællesarelaer er rene og indbydende for alle at bruge. 

Afslappet fællesskab
Om aftenen er der tid til at mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – ja det er helt op til en selv. Har du lyst, sætter du bare noget i gang. Rammerne afslappede, og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, hvis du skulle få lyst til dette, når du kommer hjem fra dagens skitur. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog, hvis det er det, du ønsker.
Fællesskabet er uformelt, og snakken går hurtigt, mens skituren næste dag planlægges. 

Se alle vores fællesrejser på ski herunder.

Læs mere
per side

6 Items

Norge | Skihotel 20 meter fra bundstationen

Kvitfjell er nordens skjulte skiparadis. Rejs med andre skientusiaster, og bo på Ruby Hotel Kvitfjell kun ganske få meter fra liften, der tager os op midt i skiområdet til knasende pister og frisk fjell luft. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 5/7/8/9 nætter
Forespørg
Fjeldstemning på hyggelige Putten Seter

Tag på en fremragende fællesrejse til Høvringen, oplev en rolig og stemningsfuld sæter lige til løjpenettet, og bo i en lille hyggelig hytte. Her venter rendyrket vinteridyl!


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Norge | Fællesrejse i hyggelig fjeldstue

En rigtig hyggelig fjeldstue, hvor ilden buldrer i pejsen. Ideelt for langrend i det snesikre Rondane. Fantastisk fællesrejse hvor fællesskab, ski, og snefyldt landskab er i centrum.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Fællesrejser ved Jotunheim

Tag med på en fantastisk fællesrejse til Jotunheimens unikke fjeldverden og bo på en ægte norsk fjeldstue. Rejsen byder på enestående oplevelser som isfiskeri og pandelampetur i måneskin. 


 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
Forespørg
Velplaceret storhytte på Venabygdsfjellet i Norge

Skiferie på Venabu i lækker storhytte med kun 12 værelser. Langrendsløjperne ligger uden for døren. Omend du drager nordpå til højfjeldet eller sydover i skovterænnet er omgivelserne maleriske. 


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg
Bo centralt i Norges 3. største alpinområde

Aasletten Pensjonat ligger lige ved den store gondol-lift og danner som altid en hyggelig ramme om en god alpinskiferie i snesikre Norge.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
 • 9 nætter
Forespørg

Ekstra skidag!
Bussen fra Danmark og retur kører natten igennem på vores skirejser, og du får derfor en hel skidag både på ankomstdagen og afrejsedagen.

En skiferie lige efter dine ønsker!
Med vores fællesrejser på ski i Norge er du sikret en hyggelig skiferie med sammenhold og masser af muligheder for nye spændende bekendtskaber. Og hvad end du er til langrend eller alpint skiløb, eller om du rejser alene eller sammen med venner eller familie, så har vi en fællesrejser der passer perfekt til dig. Fra løjpefræsere i slim-fartdragter til turfolk i knickers og top-hue. Fra grønne og børnevenlige piste til begynderne og til kulsorte hang af olympiske dimensioner eller topture og offpiste til eksperterne – Norge har det hele!  

                               

 


Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en fællesrejse?

Fællesrejser er Ruby Rejsers egen rejseform. Her rejser du med en gruppe, som har samme rejseinteresser som dig. Fællesrejser er både for børn, unge og ældre, hvor I sammen kan udforske området og hygge med spil og gode måltider.

Hvad kan jeg forvente af fællesrejser i Norge?

På en fællesrejse til Norge kan du forvente et godt kammeratskab, hvor det meste bliver gjort i fællesskab. Ud over dette byder rejseformen også på en masse ski og snedækkede bjerge, som du kan slå dig løs i!

Hvorfor vælge en fællesrejse i Norge?

Når du siger ja til en fællesrejse til Norge, siger du også ja til en ferie, hvor du kommer til at stifte nye bekendtskaber, og hvor sammenhold er i højsædet. Ud over dette betyder den fælles rengøring og madlavning også, at en fællesrejse er en relativt billig måde at komme på skiferie på.