Loading...

Fællesrejser i Norge

Skiløb og fællesskab

Sjove dage i sneen og hyggelige aftenstunder

Ruby Rejsers fællesrejser på ski er "All Inclusive" på Rubys helt egen måde. Fællesskabet er i højsædet med fælles madlavning og gøremål, og rejseformen er derfor perfekt både til personer som rejser alene, og familier og vennegrupper der godt kan lide at falde i snak med nye mennesker på deres ferie.

Mad og rengøring
Alle kommer på madhold, hvor du laver maden sammen med dine med-gæster – normalt én dag på en uge – og det er en perfekt mulighed for at lære nogle af dine med med-gæster bedre at kende. I resten af ugen nyder du dine medrejsendes tryllerier i køkkenet. Menuer, opskrifter og levering af råvarer sørger Ruby Rejser for, mens Rubys koordinatorer, som er på stedet, hjælper i gang i køkkenet. Det er ikke muligt at købe drikkevarer og man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog mælk, saft og juice og som nævnt kaffe, te og kakao. Rengøringen er man også fælles om, og udover sit eget værelse deltager alle også i den fælles rengøring, så hotellets fællesarelaer er rene og indbydende for alle at bruge. 

Afslappet fællesskab
Om aftenen er der tid til at mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – ja det er helt op til en selv. Har du lyst, sætter du bare noget i gang. Rammerne afslappede, og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, hvis du skulle få lyst til dette, når du kommer hjem fra dagens skitur. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog, hvis det er det, du ønsker.
Fællesskabet er uformelt, og snakken går hurtigt, mens skituren næste dag planlægges. 

Ekstra skidag!
Bussen fra Danmark og retur kører natten igennem på vores skirejser, og du får derfor en hel skidag både på ankomstdagen og afrejsedagen.

En skiferie lige efter dine ønsker!
Med vores fællesrejser på ski i Norge er du sikret en hyggelig skiferie med sammenhold og masser af muligheder for nye spændende bekendtskaber. Og hvad end du er til langrend eller alpint skiløb, eller om du rejser alene eller sammen med venner eller familie, så har vi en fællesrejser der passer perfekt til dig. Fra løjpefræsere i slim-fartdragter til turfolk i knickers og top-hue. Fra grønne og børnevenlige piste til begynderne og til kulsorte hang af olympiske dimensioner eller topture og offpiste til eksperterne – Norge har det hele!

Vi tilbyder følgende typer af fællesrejser inden for skiferier:

  • Fællesrejser for alle

  • Fællesrejser for voksne

  • Fællesrejser for singler

  • Fællesrejser for singler med børn 

Se alle vores fællesrejser på ski herunder.

Læs mere
View as Grid List

Items 11-11 of 11

Side
per side
Fællesrejser for voksne til Hemsedal

Alpint skiløb i topklasse og langrend fra døren kombineret med bedste norske fjeldstuestemning. 

  • Ingen dato sat
  • 9 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
    Bus eller kør selv
Pris på forespørg

Optimerede sikkerhedsforanstaltninger på fællesrejser i Norge

Efter COVID-19 situationens udvikling har vi hos Ruby Rejser yderligere optimeret vores sikkerheds- og sundhedstiltagene på alle vores fællesrejser, hvor gæsterne lever tæt sammen og hjælpes ad med hverdagens gøremål såsom madlavning og rengøring. Alle tiltag og restriktioner sker efter anbefalinger fra de danske myndigheder, og vi følger nøje med i udviklingen og justerer vores foranstaltninger derefter. Af nye foranstaltninger er bl.a. ændringer af transporten samt optimerede hygiejneforhold:

Vi sørger for, at bustransporten til Norge bliver kørt efter de forhold, der påkræves på afrejsetidspunktet. Dette betyder eksempelvis, at vi kun kører gennem Sverige, hvis der bliver åbnet op i forhold til Udenrigsministeriets retningslinjer.

Bussen vil desuden have en sædefordeling, der følger de restriktioner, som evt. gives fra Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet.

Derudover vil vi naturligvis have endnu mere fokus på rengøring og hygiejne på vores fællesrejsehoteller end vanligt. Her vil vi igen forholde os til udviklingen af COVID-19 og restriktioner som evt. vil være gældende på det tidspunkt, vores gæster skal afsted.

Vi passer godt på jer, og I kan trygt bestille vores populære fællesskirejser til Norge til kommende vinter.