Loading...

Fællesrejser i Østrig

Fællesrejsehotel i Østrig

Fra at være et af vinterens mest elskede og populære skisportssteder, forvandler Saalbach Hinterglemm sig i sommerhalvåret til et fremragende område for alle, der gerne vil nyde og udfordres i bjergene med toppe over 2200 m, søer og vandfald, eller på tur i de skønne dale.

Sommer i Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm er beliggende i godt 1000 meters højde og er egentlig 2 byer, der ligger ca. 4 km fra hinanden. Da skiterrænet om vinteren udgør et stort område og det samme med vandre- og cykelstierne om sommeren, benævnes byerne oftest som Saalbach Hinterglemm. Selve byerne er da efterhånden også nærmest vokset sammen.

Vores fællesrejsehotel, Ruby Hotel Lederer, ligger lige midt imellem Saalbach og Hinterglemm, så det er oplagt at besøge begge byerne under et ophold her. I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og cafeer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad, Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley. Som i Saalbach er også Hinterglemm en by fyldt med blomster på hotellernes balkoner, som gør byerne ekstra farverige.

Der er Fællesrejser for singler med børn i uge 27, 28 og 30 og Fællesrejser for alle i uge 29.

Læs mere om vores fællesrejsekoncept her.

View as Grid List

3 Items

per side
Østrig - Fællesrejse for alle

Nyd en aktiv sommerferie i fællesskab med andre. I de østrigske alper er der et hav af aktivitetsmuligheder, og oplevelser som vandreture, bjergbaner og friluftsbad venter lige uden for døren.

 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
Pris på forespørgsel
Østrig - Fællesrejse for singler med børn

Tag med på en aktiv sommerferie for singler med børn, og nyd fællesskabet, hyggen og oplevelserne med dine medrejsende. Det gratis Joker Card giver adgang til et hav af sjove aktiviteter.

 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørgsel
Østrig - sommerferie med dansk guide

Wildschönaus smukke landskaber giver rig mulighed for sjove aktiviteter såsom cykel- og vandreture. Tag med på en uges ferie sprængfyldt med oplevelser i fællesskab med andre børn og voksne.

 • Ingen dato sat
 • 9 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus eller kør selv
Pris på forespørgsel