Fællesrejsehotel i Østrig

Fællesrejser i Østrig

Fra at være et af vinterens mest elskede og populære skisportssteder, forvandler Saalbach Hinterglemm sig i sommerhalvåret til et fremragende område for alle, der gerne vil nyde og udfordres i bjergene med toppe over 2200 m, søer og vandfald, eller på tur i de skønne dale.

Sommer i Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm er beliggende i godt 1000m højde og er egentlig 2 byer, der ligger ca. 4 km fra hinanden. Da deres skiområde om vinteren er et stort område, og ligeledes deres vandre- og cykelstier om sommeren, benævnes byerne oftest som Saalbach Hinterglemm. Selve byerne er da efterhånden også nærmest vokset sammen.

Vores fællesrejse hotel; Ruby Hotel Lederer ligger lige midt imellem Saalbach og Hinterglemm, så det er oplagt at besøge begge byerne under sit ophold her. I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og cafeer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad – Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley. Som I Saalbach er også Hinterglemm en by fyldt med blomster på hotellernes balkoner, som gør byerne ekstra farverige.

Der er Fællesrejser for singler uden børn i uge 27, Fællesrejser for alle i 28 og 29, mens der er Fællesrejser for singler med børn i uge 30.

View as Grid List

2 Items

per side
Set Descending Direction