INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fællesskab og solskin på Kreta

Grækenland - Fællesrejse for voksne

Tag med på en skøn solskinsrejse, hvor fællesskabet er i højsædet. Turen er kun for voksne og går til Grækenlands største ø, Kreta, hvor du skaber uforglemmelige ferieminder sammen med andre. 

In stock
Travel Code
F-KR01

Det kan du glæde dig til

Tag med på en skøn fællesrejse til den græske perle, Kreta, der byder på sol, strand og skønne aktiviteter. Den skønne Middelhavsø er Grækenlands største, og her finder du smuk natur, hvide sandstrande og et varmt og solsikkert klima. 

Denne rejse er kun for voksne, og under hele turen er fællesskabet i højsædet. Du kan se frem til at nyde masser af sjov, hygge og samvær med resten af gruppen, som du rejser med. Du bor sammen med de andre fællesrejsegæster på det hyggelige lejlighedshotel Omega Platanias, der ligger på den skønne Chania-kyst. Det er også her, du finder de bedste strande og et hav af hyggelige restauranter – alt sammen med tilpas kort afstand til Chania by, der har sin egen helt specielle og charmerende atmosfære.

Ruby Rejsers egen koordinator vil være til stede under hele opholdet og sørge for at facilitere en masse fællesarrangementer og hjælpe til med praktiske udfordringer. Det er dog også op til jer selv at bidrage med forslag til, hvad I kan lave sammen. Hvad med fx at nyde fælles gåture langs kysten eller tage sammen på det lokale marked? I kan også bruge aftenerne på at udfordre hinanden i brætspil eller fortælle skøre anekdoter over en flaske lokal vin. Har du indimellem behov for at nyde nogle stille stunder med dig selv, er der også masser af fritid, som du selv kan disponere over.

Uanset om du er til afslapning på stranden, aktiv ferie i naturen eller kulturelle indtryk i byerne, så er Kreta ideel. Samtidig vil du hurtigt opdage, at den lokale befolkning er utrolig venlig, og du skal ikke bevæge dig langt væk fra ferieområderne, før den ægte, græske kultur dominerer. Tag med på denne rejse, hvis du ønsker at være social og bidrage til, at du sammen med andre voksne får en uforglemmelig ferie. 

Vil du gerne besøge Kreta sammen med dine børn? Så se nærmere på vores familieferie på Kreta, hvor de små størrelser er mere end velkomne. 

Kort

Indkvartering

Du indkvarteres på det skønne lejlighedshotel, Omega Platanias, der er kendt for sin skønne atmosfære og gode lejligheder. Med kun 15 km til Kretas hovedby, Chania, er beliggenheden ganske central, men alligevel i et roligt hjørne. Der er dejlige faciliteter på stedet, der indbyder til et hav af aktiviteter. Du finder eksempelvis et skønt og afslappende poolområde og en stor have med god plads til hygge og sjov. Restauranten/baren såvel indendørs som udendørs er det naturlige samlingssted. Kun 250 m fra hotellet finder du den flotte Platanias strand, hvor det er muligt at leje liggestole, parasol og få stillet tørsten ved en af de mange strandbarer. Der er heller ikke mere end 1 km til Platanias havn.


Alle lejligheder på Omega Platanias har enten balkon eller terrasse, og de er allesammen udstyret med aircondition, safebox, telefon, hårtørrer, TV og te-køkken. Vælg imellem en 1-værelses eller en 2-værelses lejlighed:

 • 1-værelses lejlighed
  Der er plads til maksimalt tre personer i de 1-værelses lejligheder. Det er muligt at bo alene i en 1-værelses lejlighed mod tillæg.
 • 2-værelses lejlighed
  Det er mulligt at bo i to forskellige typer af 2-værelses lejligheder. Den ene er en lejlighed, som du normalt kender dem, den anden er en såkaldt masionette, som består af en 2-værelses lejlighed med hems.
  Begge værelsestyper kan maksimalt rumme 4 personer.

  Vejr og klima

  Vejr og klima på Kreta

  Bestil

  Antal rejsende
  Vælg antal af rejsende
  Afrejsedato
  Vælg afrejsedato

  Uge 24: Startdato 10.06.2022 varighed 7 nætter

  Fra 5.998,- DKK

  Uge 25: Startdato 17.06.2022 varighed 7 nætter

  Fra 5.998,- DKK

  Uge 32: Startdato 05.08.2022 varighed 7 nætter

  Fra 5.998,- DKK

  Uge 33: Startdato 12.08.2022 varighed 7 nætter

  Fra 5.998,- DKK

  Uge 34: Startdato 19.08.2022 varighed 7 nætter

  Fra 5.998,- DKK
  Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse tur/retur (afrejse fra Aalborg, Billund eller København)
  • 18 kg bagage og 5 kg håndbagage
  • Transfer til/fra hotel
  • 7 nætter i ferielejlighed
  • 2 x fællesmiddag inkl. 1/2 flaske lokal vin eller vand
  • Dagligt fælles arrangement

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Måltider udover ovennævnte

  Tillæg:

  • Morgenmad: 300 kr. pr. person pr. uge (Continental buffet style)
  • Mad på flyet: 180 kr. tur/retur

  Minimumstilslutning:

  Deltagerantal er minimum 12 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

  Gå til toppen af siden

  Loading...