INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Familieferie på Kreta

Grækenland - Fællesrejse med børn

Tag hele familien med til Grækenland på en skøn rejse i fællesskabets tegn. Rejsen er for familier med børn, der ønsker at være sociale og skabe uforglemmelige ferieminder sammen med andre. 

In stock
Travel Code
F-KR02

Det kan du glæde dig til

Tag med på en skøn fællesrejse for familier med børn til den græske perle, Kreta, der byder på aktiviteter og sjov for alle aldre. Den skønne Middelhavsø er Grækenlands største, og her finder du smuk natur, hvide sandstrande og et varmt og solsikkert klima, der skaber de bedste rammer for en ferie med børnene i fokus.

På denne rejse er fællesskabet i højsædet, og I kan se frem til at nyde masser af sjov, leg og samvær med resten af gruppen, som I rejser med. Du rejser kun med andre forældre/familier med børn, og I løbet af ugen bor du sammen med de andre fællesrejsegæster på det hyggelige lejlighedshotel Omega Platanias, der ligger på den skønne Chania-kyst. Det er også her, I finder de bedste børnevenlige strande og et hav af hyggelige restauranter – alt med tilpas kort afstand til Chania by, der har hyggelige gader og en lun atmosfære.

Ruby Rejsers egen koordinator vil være til stede under hele opholdet og sørge for at facilitere en masse fællesarrangementer og hjælpe til med praktiske udfordringer. Det er dog også op til jer selv at bidrage med forslag til, hvad I kan lave sammen. Hvad med fx at nyde fælles strandture, besøge det lokale marked eller finde ud af, hvem der kan bygge det flotteste sandslot? I kan også bruge aftenerne på at udfordre hinanden i brætspil eller fortælle hinanden sjove historier. Har du indimellem behov for at nyde nogle stille stunder med dig selv eller familien, er der også masser af luft i planerne til, at I kan udforske og nyde omgivelserne på egen hånd.

Rejsen er for dig, der rejser med børn, og som ønsker at være social og bidrage til, at I sammen får en uforglemmelig ferie. Ønsker du i stedet at besøge Kreta på en rejse kun for voksne, kan du se nærmere på vores fællesrejse for voksne her. 

Kort

Indkvartering

På denne fællesrejse indkvarteres du på det skønne lejlighedshotel, Omega Platanias, der er kendt for sin skønne atmosfære og gode lejligheder. Med kun 15 km til Kretas hovedby, Chania, er beliggenheden ganske central, men alligevel i et roligt hjørne. Der er dejlige faciliteter på stedet, der indbyder til aktiviteter for hele familien. Du finder eksempelvis et skønt og afslappende poolområde med både børnepool og almindelig pool og en stor have med god plads til hygge og sjov. Restauranten/baren såvel indendørs som udendørs er det naturlige samlingssted. Kun 250 m fra hotellet finder du den flotte Platanias strand, hvor det er muligt at leje liggestole, parasol og få stillet tørsten ved en af de mange strandbarer. Der er heller ikke mere end 1 km til Platanias havn.


Alle lejligheder på Omega Platanias har enten balkon eller terrasse, og de er allesammen udstyret med aircondition, safebox, telefon, hårtørrer, TV og te-køkken. Vælg imellem en 1-værelses eller en 2-værelses lejlighed:

 • 1-værelses lejlighed
  Der er plads til maksimalt tre personer i de 1-værelses lejligheder. Det er muligt at bo alene i en 1-værelses lejlighed mod tillæg.
 • 2-værelses lejlighed
  Det er mulligt at bo i to forskellige typer af 2-værelses lejligheder. Den ene er en lejlighed, som du normalt kender dem, og den anden er en såkaldt masionette, som består af en 2-værelses lejlighed med hems.
  Begge værelsestyper kan maksimalt rumme 4 personer.

  Vejr og klima

  Vejr og klima på Kreta

  Bestil

  Antal rejsende
  Vælg antal af rejsende
  Afrejsedato
  Vælg afrejsedato

  Send rejseforespørgsel

  Familieferie på Kreta
  Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
  Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
  Praktiske Informationer

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse tur/retur (afrejse fra Aalborg, Billund eller København)
  • 18 kg bagage og 5 kg håndbagage
  • Transfer til/fra hotel
  • 7 nætter i ferielejlighed
  • 2 x fællesmiddag inkl. 1/2 flaske lokal vin eller vand
  • Dagligt fælles arrangement

  Ikke inkluderet i prisen:

  • Måltider udover ovennævnte

  Tillæg:

  • Morgenmad voksen: 300 kr. pr. person pr. uge (Continental buffet style)
  • Morgenmad barn under 12 år: 200 kr. pr. person pr. uge
  • Mad på flyet: 180 kr. tur/retur

  Børnerabat:

  • Barn 2-12 år: -1000 kr.
   Rabatten gælder ved min. 1 voksen på værelset

  Minimumstilslutning:

  Deltagerantal er minimum 12 personer, der alle skal være tilmeldt senest 30 dage før afrejse. Hvis minimumsantallet ikke opnås inden fristen, forbeholder vi os retten til at aflyse rejsen – vi refererer her til opsigelsesreglerne i vores gældende rejsebetingelser.

  Gå til toppen af siden

  Loading...