INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Mød Norge på hjemmebane

Mysuseter Fjellstue - Fællesrejser for alle

Fællesrejser til Ruby Rejsers nye klassiker. En rigtig hyggelig fjeldstue, hvor ilden buldrer i pejsen. Ideelt for langrend i det snesikre Rondane. Bestil tidligt. 

3.998,00 kr
In stock
Travel Code
SKI-030
Skiferie på Mysuseter, Norge

Mysuseter blev hurtigt Ruby Rejsers store "klassiker", som vi nu kører på 10. sæson. Rigtig mange stamgæster vender tilbage til Mysuseter Fjellstue. Fjellstuen ligger øverst på Mysuseter 910 moh, perfekt til langrendsløjperne. Meget tættere på Rondane Nationalpark kommer du ikke. Langrendsløjperne, der bringer dig ud i Rondanes glitrende sneverden, starter lige uden for Fjellstuen.

Du kan se en vore gæsters Mysuseter video HER

Mysuseter Fjellstue

Mysuseter er indrettet i norsk bonderomantisk stil med hvide træmøbler. Fællesrummene, der består af spisestue med en formidabel udsigt, en hyggelig pejsestue, tv-stue og en kælderstue, giver god plads til fælles aktiviteter. 

Vi må nok indrømme, at Fjellstuen ikke er så velholdt, som vi kunne ønske. Der laves dog lidt hvert år. Men beliggenhed og stemning syntes både vi - og heldigvis også rigtig mange gæster - mere end opvejer det.  Mysuseter Fjellstue er den indkvartering, vi har flest forudbestillinger på. 

Der er godt 50 sengepladser på fjeldstuen, fordelt på dobbeltværelser og 3 –sengs værelser og enkelte 4-sengs værelser. Halvdelen af værelserne har bad/toilet, i orden uden at være prangende. Værelserne uden bad og toilet er enkle værelser – alle har håndvask med v/k vand, skabs-og opbevaringsplads er noget mangelfuld. 

Hotellet har en meget enkel sauna. 

Har du lyst til at møde Norge, når det er bedst med hygge, pejseilden og Rondane i baggrunden - ja, så ses vi på Mysuseter. 

Fællesrejse - all inclusive på Rubys egen måde

Skiferie i Norge med fællesskab. Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Rubys måde. 

På en fællesrejse laver I maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, I kan altid lave en kop kakao, tage en mad eller bage en kage, når I kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. 

Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. 

De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. Børnene, de unge og de "gamle" mødes om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner - det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig til et hyggeligt hjørne med en bog. 

På Mysuseter er der fællesrejser for alle i uge 7,8 og 11 samt fællesrejser for singler i jul, nytår samt uge 9 og 10. 

Singler er selvfølgelig velkomne på fællesrejse for alle. 

Læs mere om fællesrejser her og singlerejser her.

Skileje og undervisning

Skileje på Mysuseter Fjellstue kan arrangeres ved forudbestilling på leifor@online.no - gerne mindst 3 uger før ankomst - pris NOK 400,- for voksen sæt med ski, støvler og stave. Meget begrænset udvalg af børneski. Send information om højde og skistøvlestørrelse. 

Skiundervisning. 
Vores vært på Mysuseter, Leif Ola Rønningen, er uddannet skilærer og absolut en af de bedre. Han giver undervisning for 100 NOK/timen i grupper op til 5 personer. Han anbefaler begyndere en times individuel undervisning efterfulgt af et par timer i gruppe. Han vil som regel være til stede i hytten og selv aftale med interesserede. Kan evt. kontaktes på mail leifor@online.no. Husk det er ikke en egentlig skiskole, så der kan være tider, hvor Leif Ola er forhindret. 

Transport

Vi har 5* hvilebus til Mysuseter eller du kan køre selv. 

5* busser har hvilestole med fodstøtte og god benplads - også for de langbenede. Husk- med bus har du 8 skidage på en uge. Du kan gratis medtage et sæt skiudstyr/snowboard. 

Husk at morgenmad på ankomstdagen samt aftensmad på afrejsedagen er inklusiv - enten på hotellet eller på en vejkro. Der er busskifte inden kørslen op til Mysuseter. De norske busser er ikke 5* hvilebusser

Ruby Rejser har flybus fra Oslo Gardermoen Lufthavn til Mysuseter hver lørdag fra uge 7 til uge 10. Prisen er kør-selv pris + kr. 1200,-.

Priser og informationer finder du under Vinterbus til Norge. 

DU kan også vælge at køre selv - se fradag på prislisten.

FÆRGE TRANSPORT
Ruby Rejser tilbyder attraktive priser på overfart med Fjord Line, på ruten Hirtshals - Langesund.
Der er daglig afgang fra Hirtshals kl. 09.00. Forv. ankomst Langesund kl. 13.30.
Retur er det fra Langesund kl. 14.30 og forv. ankomst Hirtshals 19.00.
Check-in skal ske senest 1 time før afgang.
Overfartspriserne er baseret på 7 dages ophold (lør.-lør. og søn.-søn.)
Kahyt-priserne er pr. kahyt med op til 4 senge.
Ønskes overfartspriser i forbindelse med kortere ophold kontakt da Ruby Rejser.

Bestil rejse

1 person. Værelse uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 5.298,- DKK

1 person. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 6.548,- DKK

2 personer. Værelse uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.298,- DKK

2 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.798,- DKK

3 personer. Værelse uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.098,- DKK

3 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.428,- DKK

4 personer. Værelse uden bad/toilet - pris pr. person

Fra 3.998,- DKK

4 personer. Værelse med bad/toilet - pris pr. person

Fra 4.248,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk -
rejser du alene, er der fællesrejser til Mysuseter i jul og nytår samt uge 9 og 10 - se mere  her: 
SINGLEREJSE MYSUSETER.

Pris pr. person inkl. bus, ophold på 2, 3 eller 4 sengsværelse og fuld pension.

Fælles madlavning på skistedet, morgenmad på udrejsen og aftensmad på hjemrejsen.

Rabatter:

  • "Børnerabatter" gælder alle - se priser for 3. og 4. personer ovenfor 
  • Kør-selv rabatter: 800 kr./betalende.

Tillæg:

  • Enkeltværelse uden bad/toilet: 700 kr.
  • Enkeltværelse inkl. bad/toilet: 1500 kr. - meget begrænset antal
  • Børn 0-1 år er gratis; men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.
  • Sengelinned medbringes eller lejes for 120 kr. pr. sæt inkl. 2 håndklæder - kan nu bookes hjemmefra. 

Tilbage til toppen