INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for singler med børn

Østrig - Fællesrejse for singler med børn

Fællesskab og aktiv sommerferie for singler med børn.

In stock
Travel Code
saals-03

Om Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm er beliggende i godt 1000m højde og er egentlig 2 byer, der ligger ca. 4 km fra hinanden. Da deres skiområde om vinteren er et stort område, og ligeledes deres vandre- og cykelstier om sommeren, benævnes byerne oftest som Saalbach Hinterglemm. Selve byerne er da efterhånden også nærmest vokset sammen.

I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og cafeer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad – Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley.

Som I Saalbach er også Hinterglemm en by fyldt med blomster på hotellernes balkoner, som gør byerne ekstra farverige.

Indkvartering, Ruby Hotel Lederer

Vi bor på vores fællesrejsehotel "Ruby Hotel Lederer" midt imellem byerne Saalbach og Hinterglemm. Fra hovedvejen og de sidste 400 m frem til hotellet stiger vejen kraftigt, der gør at hotellet ligger med flot udsigt over dalen og de 2 byer. Det tager ca. 25 min. at gå til en af byerne og der findes et godt stisystem, så man ikke behøver gå langs landevejen. Der går også gratis busser som kan benyttes med ”Joker-kortet”. Stoppested findes 400 m fra hotellet.

Hotel Lederer er et traditionelt østrigsk Gasthof, med værelser til 2-6 personer og med plads til godt 60 gæster ialt. De fleste med køjesenge. Næsten alle værelser er med eget bad og toilet. Hotellet har restaurant og i kælderen et aktivitetsrum med et bordfodbold og bordtennisbord. Det er også her på hotellet man finder det, der nok kan betegnes som Østrigs mindste bar – den har ét bord! Foran hotellet er der borde og bænke, så det er muligt at nyde mad og drikke udenfor i godt vejr. Desuden stor kælder hvor bl.a. cykler kan opbevares aflåst. Et stort velassorteret supermarked er beliggende 400 m. fra vores hotel.

Se kort over Saalbach Hinterglemm:

Transport

Turen til Saalbach foregår med moderne 5* luksus hvilebus med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i meget begrænset omfang plads til cykler mod tillæg. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her.

Det er også muligt at køre selv til Saalbach Hinterglemm. Rabatten ses under 'Praktiske Informationer' nedenfor.

Fællesskabet

Vi har hele Fællesrejsehotellet  for os selv, og du finder derfor kun medrejsende fra Ruby Rejser på hotellet. Man spiser rigtig godt og østrigsk inspireret og til maden er inkluderet vin, øl eller sodavand, efterfulgt af kaffe. Morgenmaden tilberedes som en stor morgenbuffet. Til frokost kan man smøre sig en madpakke. Til aften får man en 2-3 retters menu og en af aftenerne, er der grillfest. Der er ikke specielle vegetarretter, men menuen har et godt islæt af grønt – og man er velkommen til selv at gå i køkkenet og give tips til god vegetarmad. Forplejningen starter med morgenmad på ankomstdagen og slutter med frokostmadpakke på hjemrejsedagen. En dag i løbet af ugen er der spise-ude-aften, hvor vi ikke tilbereder aftensmad på Lederer.
Se vejledende menu-plan hér.

Alle deltager i de praktiske gøremål som lettere rengøring og madlavning (gælder både børn og voksne). Der er fællesspisning morgen og aften, mens dagen iøvrigt går med aktiviteter enten hver for sig eller med andre gæster. Samværet er uformelt og tvangfrit. Se mere om fællesrejser hér.

Om aftenen er der basis for hygge med en god bog eller at samles om spil, snak, diskussioner, musik og måske planlægning af morgendagens aktiviteter. Ruby Rejsers repræsentanter inspirerer gerne til aktiviteter og oplevelser, men oftest kommer planerne helt af sig selv.

Aktiviteter

Aktivitetskortet JOKER CARD er inkluderet i prisen og giver dig gratis adgang til masser af aktiviteter – bl.a. byens friluftsbad, minigolf, busser, brug af bjergbaner, guidede vandreture og meget mere.
Der følger over 50 ferieoplevelser med i dette kort, til reduceret pris eller helt gratis.

Vandreoplevelserne starter direkte udenfor døren. Der udgår vandreruter direkte op på bjerget bag hotellet eller du kan tage gondolbanen, der bringer dig op i højderne, hvor der venter dig et stort velafmærket stisystem. Du kan tilrettelægge turen forbi dejlige bjergrestauranter med solterrasse samt krydse bjergpas. Det lokale turistkontor arrangerer også 1-2 guidede vandreture i løbet af ugen.

Er du til 2 hjul, er der oplevelser både på mountainbikes og turcykler. Hvis du ikke medbringer egen cykel kan du leje en i byen, man kan også leje børnecykler, efterløber og anhænger.

For mountainbikerne er der ruter i alle sværhedsgrader – brede grusstier og singetracks. Saalbach Hinterglemm er kendt som et af alpernes bedste steder til netop mountainbike. Turcyklisterne kan tage på fine ture ad cykelvenlige veje i dalen og i højderne. Her er f.eks. en fin tur til den historiske by Zell am See, der som navnet siger er beliggende ved en sø. Denne kan man fortsætte cykelturen rundt om, eller man kan tage en sejltur på søen, i en af de store turbåde.

En sjov familieaktivitet er Baumzipfelweg. En aktivitetspark højt beliggende for enden af dalen, med vandlegeplads, gangbroer og tårne mellem trætoppene, samt den flotte ”Golden Gate Bridge of the Alps” En fodgængerbro” over en meget dyb dal. Man kan komme op til aktiviteterne ved at tage ”traktortoget” op til Lindingalm, hvor det også er muligt at nyde en frokost eller bare noget køligt at drikke.   
Se mere på Saalbach Hinterglemm´s hjemmeside.

Se alle aktivitetsmulighederne i Saalbach her

Guider/Koordinatorer

På hotellet har vi en koordinator og nogle medhjælpere. Koordinatoren står for koordinering af madhold og øvrige opgaver på hotellet i samarbejde med 1-2 medhjælpere.
NB: Personalet er IKKE guider i traditionel forstand, men hjælper selvfølgelig med gode råd og inspiration til ture.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 27: Startdato 26.06.2020 varighed 9 nætter

Fra 3.998,- DKK

Uge 28: Startdato 03.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.298,- DKK

Uge 30: Startdato 17.07.2020 varighed 9 nætter

Fra 4.298,- DKK
Praktiske Informationer

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)


Inkluderet i prisen:

 • Bustransport i 5* luksus hvilebus (udrejse fredage og hjemkomst søndage)
 • Ophold i værelser til 2-6 pers. i henhold til bestilling
 • Fuld pension på Fællesrejsemanér (Fra frokost på ankomstdagen til frokostmadpakken på hjemrejsedagen)
 • Onsdag aften er spis-ude-aften for egen regning.
 • Vin/øl/vand til aftensmaden
 • Inkl. 'Joker Card' som giver gratis adgang til et væld af aktiviteter, bl.a gondolbaner, friluftsbadet, vandrebusser, minigolf mm.

Rabatter

 • Børn 0-2 år er gratis, men skal betale for eget bussæde .
 • Børn 3-5 år i 2. og 3. seng på værelset: kr. 1.500,-
 • Børn 3-5 år i 4., 5. og 6. seng på værelset: kr. 2.000,-
 • Børn 6-14 år i 2. og 3. seng på værelset: kr. 1.000,-
 • Børn 6-14 år i 4., 5. og 6. seng på værelset: kr. 1.500,-
 • Voksne i 3.-6. seng på værelset, pr. pers: kr. 400,-
 • Kør-selv: - kr. 800,-

Tillæg:

 • Cykeltransport med bus tur/retur (kun muligt for busgæster):      kr. 500,

Gå til toppen af siden