INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for singler med børn

Østrig - Fællesrejse for singler med børn

Tag med på en aktiv sommerferie for singler med børn, og nyd fællesskabet, hyggen og oplevelserne med dine medrejsende. Det gratis Joker Card giver adgang til et hav af sjove aktiviteter.

In stock
Travel Code
saals-03

Det kan du glæde dig til

På denne familieferie er hyggen og fællesskabet i højsæde. Rejsen er for voksne, der rejse alene med børn, og alle får hurtigt nye ven- og bekendtskaber. Vi har hele fællesrejsehotellet for os selv, og du finder derfor kun medrejsende fra Ruby Rejser på hotellet. Vi spiser rigtig god, østrigsk-inspireret mad, og til maden er inkluderet vin, øl eller sodavand, efterfulgt af kaffe. Morgenmaden tilberedes som en stor morgenbuffet, og til frokost kan man smøre sig en madpakke. Til aften får man en 2-3 retters menu og en af aftenerne, er der grillfest.

Vi befinder os i Saalbach Hinterglemm, der er beliggende i godt 1000 meters højde. De to byer ligger ca. 4 km fra hinanden, men er efterhånden vokset sammen henover et fælles områder, der bliver brugt til ski om vinteren og vandre- og cykelaktiviteter om sommeren. I Saalbach er bykernen helt bilfri, og her finder man butikker, restauranter og cafeer. Mellem vores hotel og Saalbach centrum ligger også dalens store friluftsbad – Käpt´n Hook, med flere pools, vandrutschebaner, strømkanal, massage-pools og grønne arealer til afslapning eller f.eks. beachvolley.

Dagene går med sjov og leg og nogle af de mange gratis aktiviteter, som det inkluderede Joker Card giver adgang til. Om aftenen er der basis for hygge med en god bog eller at samles om spil, snak, diskussioner, musik og måske planlægning af morgendagens aktiviteter. Ruby Rejsers repræsentanter på stedet inspirerer gerne til aktiviteter og oplevelser, men oftest kommer planerne helt af sig selv. Samværet er uformelt og tvangfrit. Se mere om fællesrejser hér.

Indkvartering

Vi bor på vores fællesrejsehotel "Ruby Hotel Lederer", der ligger midt imellem byerne Saalbach og Hinterglemm. Fra hovedvejen og de sidste 400 m frem til hotellet stiger vejen kraftigt, hvilket giver hotellet en flot udsigt over dalen og de 2 byer. Det tager ca. 25 min. at gå til en af byerne, og der findes et godt stisystem, så man ikke behøver gå langs landevejen. Der går også gratis busser som kan benyttes med ”Joker-kortet”. Stoppested findes 400 m fra hotellet.

Hotel Lederer er et traditionelt østrigsk Gasthof med værelser til 2-6 personer og med plads til godt 60 gæster ialt. De fleste værelser har køjesenge, og næsten alle værelser er med eget bad og toilet. Hotellet har restaurant og i kælderen et aktivitetsrum med et bordfodbold- og bordtennisbord. Det er også her på hotellet, at man finder det, der nok kan betegnes som Østrigs mindste bar – den har ét bord! Foran hotellet er der borde og bænke, så det er muligt at nyde mad og drikke udenfor i godt vejr. Desuden er der en stor kælder, hvor bl.a. cykler kan opbevares aflåst. Et stort velassorteret supermarked er beliggende 400 meter fra vores hotel.

På hotellet har vi en koordinator og nogle medhjælpere til stede. Koordinatoren står for koordinering af madhold og øvrige opgaver på hotellet i samarbejde med 1-2 medhjælpere. Personalet er IKKE guider i traditionel forstand, men hjælper selvfølgelig med gode råd og inspiration til ture.

Vi spiser næsten alle måltider på hotellet på fællesejsemanér. Forplejningen starter med morgenmad på ankomstdagen og slutter med frokostmadpakke på hjemrejsedagen. En dag i løbet af ugen er der spise-ude-aften, hvor vi ikke tilbereder aftensmad på Lederer. Alle deltager i de praktiske gøremål som lettere rengøring og madlavning (gælder både børn og voksne). 

Aktiviteter og Joker Card

Aktivitetskortet JOKER CARD er inkluderet i prisen og giver dig gratis adgang til masser af aktiviteter – bl.a. byens friluftsbad, minigolf, busser, brug af bjergbaner, guidede vandreture og meget mere.
Der følger over 50 ferieoplevelser med i dette kort - til reduceret pris eller helt gratis.

Vandreoplevelserne starter direkte udenfor døren. Der udgår vandreruter direkte op på bjerget bag hotellet, eller du kan tage gondolbanen, der bringer dig op i højderne, hvor der venter dig et stort velafmærket stisystem. Du kan tilrettelægge turen forbi dejlige bjergrestauranter med solterrasse samt krydse bjergpas. Det lokale turistkontor arrangerer også 1-2 guidede vandreture i løbet af ugen.

Er du mere til 2 hjul, er der oplevelser både på mountainbikes og turcykler. Hvis du ikke medbringer egen cykel kan du leje en i byen, man kan også leje børnecykler, efterløber og anhænger. For mountainbikerne er der ruter i alle sværhedsgrader – brede grusstier og singetracks. Saalbach Hinterglemm er kendt som et af alpernes bedste steder til netop mountainbike. Turcyklisterne kan tage på fine ture ad cykelvenlige veje i dalen og i højderne. Her er f.eks. en fin tur til den historiske by Zell am See, der som navnet siger er beliggende ved en sø. Denne kan man fortsætte cykelturen rundt om, eller man kan tage en sejltur på søen, i en af de store turbåde.

En sjov familieaktivitet er Baumzipfelweg. En aktivitetspark højt beliggende for enden af dalen, med vandlegeplads, gangbroer og tårne mellem trætoppene, samt den flotte ”Golden Gate Bridge of the Alps”, der er en fodgængerbro over en meget dyb dal. Man kan komme op til aktiviteterne ved at tage ”traktortoget” op til Lindingalm, hvor det også er muligt at nyde en frokost eller bare noget køligt at drikke. Se mere på Saalbach Hinterglemm´s hjemmeside.

Transport

Turen til Saalbach foregår med en moderne 4-stjernet hvilebus med hvilesæder og masser af benplads. Bussen er røg- og videofri. Man må gerne indtage medbragt mad og drikke i bussen. Vi har faste sædenumre, og man tildeles placering efter bestillingstidspunkt med mindre andet aftales. Der er i meget begrænset omfang plads til cykler mod tillæg. Cyklerne medtages i bagagerummet og skal være emballeret i transportkasse (pap eller kuffert) eller med armeret plast. Se bustider her.

Det er også muligt at køre selv til Saalbach Hinterglemm. Rabatten ses under 'Praktiske Informationer' nedenfor.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Saalbach Hinterglemm - aktiv sommerferie for singler med børn
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i prisen:

 • Bustransport i hvilebus (udrejse fredage og hjemkomst søndage)
 • Ophold i værelser til 2-6 personer i henhold til bestilling
 • Fuldpension på fællesrejsemanér (fra frokost på ankomstdagen til frokostmadpakken på hjemrejsedagen)
 • Onsdag aften er spis-ude-aften for egen regning
 • Vin/øl/vand til aftensmaden
 • Inkl. 'Joker Card' som giver gratis adgang til et væld af aktiviteter, bl.a gondolbaner, friluftsbadet, vandrebusser, minigolf mm.

Rabatter:

 • Børn 0-2 år er gratis, men skal betale for eget bussæde
 • Børn 3-5 år i 2. og 3. seng på værelset: kr. 1.500,-
 • Børn 3-5 år i 4., 5. og 6. seng på værelset: kr. 2.000,-
 • Børn 6-14 år i 2. og 3. seng på værelset: kr. 1.000,-
 • Børn 6-14 år i 4., 5. og 6. seng på værelset: kr. 1.500,-
 • Voksne i 3.-6. seng på værelset, pr. pers: kr. 400,-
 • Kør-selv: - kr. 800,-

Tillæg:

 • Cykeltransport med bus tur/retur (kun muligt for busgæster):      kr. 500,-

Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.
Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Gå til toppen af siden

Loading...