Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Fællesrejser

Aktivferie med masser af fællesskab og sjove oplevelser

Fællesrejser er Ruby Rejsers helt egen rejsefom, hvor du som gæst er medansvarlig for en god og behagelig ferie. Vi har fællesrejser både sommer og vinter. Uformelt samvær er i højsædet!

En ferieform du ikke finder andre steder

På en fællesrejse er der et uformelt samvær med dine medrejsende i højsædet. I fællesskab løses de praktiske gøremål og derved lærer man hurtigt hinanden at kende – unge som gamle.

Dan, mangeårig fællesrejsegæst hos Ruby Rejser, siger:

Fællesrejsekonceptet er en fremragende idé.
De fælles aktiviteter skaber (sociale) platforme af forskellige karaktér: Bekendtskaber, venskaber, relationer, ja forhold sågar kan udvikles i kraft af dem. Men der er imidlertid også plads og rum til at sørge for sig selv - hvis og når man måtte foretrække det - eller have behov for det. Læse, arbejde, meditere, tænke, føle.

Fællesrejser for alle - familier, singler, singler med børn eller kun for voksne

De fleste af vores fællesrejser er for alle. Enkelte uger er dog rettet mod singler, singler med børn eller kun for voksne. Meningen med fællesrejserne er at skabe et godt fælleskab mellem alle de medrejsende. Fællesrejser egner sig derfor ikke til store grupper, der ønsker at være meget sig selv.

Fællesskabet

Fællesrejsehotellerne har vi for os selv, og du finder derfor kun medrejsende fra Ruby Rejser på hotellet. Alle deltager i de praktiske gøremål som lettere rengøring og madlavning (gælder både børn og voksne). Der er fællesspisning morgen og aften, og dagen derudover går med aktiviteter enten hver for sig eller fælles, som man ønsker det. Om aftenen er der basis for hygge med en god bog eller samvær i små eller større grupper med spil, snak, diskussioner, musik og måske planlægning af morgendagens aktiviteter. Ruby Rejsers repræsentanter inspirerer gerne til aktiviteter og oplevelser, men oftest kommer planerne helt af sig selv. Om vinteren er det skiløbet, der dominerer, mens det om sommeren er udflugter, vandre- og cykelture og ikke mindst badeture.

På næsten alle vores fællesrejser laver I maden sammen, hvilket hurtigt er med til at ryste gruppen godt sammen og skabe et naturligt og uformelt fælleskab. Alle kommer på madhold – normalt en dag på en uge. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ruby Rejser har sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Rubys madkoordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper igang. Her er ingen stuepige, og du holder dit eget værelse og deltager i den fælles rengøring, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede, og snakken går, mens næste dags aktiviteter planlægges.

Både børn, unge og "gamle" mødes om nemt om hygge, spil, musik, konkurrencer, diskussioner – det er helt op til deltagerne. Har du lyst, sætter du noget i gang. Det er også i orden at trække sig tilbage til et hyggeligt hjørne med en bog. 

Vi har både fællesrejser i Norge (skiferier) og fællesrejser i Grækenland (sommerferier), og nogle gange tilbyder vi også fællesrejser til andre spændende destinationer. Derudover kan du også vælge mellem både fællesrejser for alle, fællesrejser for voksne, fællesrejser for singler og fællesrejser for singler med børn.
Se alle vores fællesrejser herunder.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 11-13 of 13

Side
per side
Bus til Skarslia

Køb din bustransport til Norge tur/retur hos Ruby Rejser. På denne busrejse er det muligt at komme tur/retur til Skarslia i Norge. 

 • 10 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
Fra 1.598,- DKK
Grækenland - Fællesrejse med børn

Tag hele familien med til Grækenland på en skøn rejse i fællesskabets tegn. Rejsen er for familier med børn, der ønsker at være sociale og skabe uforglemmelige ferieminder sammen med andre. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel
Grækenland - Fællesrejse for voksne

Tag med på en skøn solskinsrejse, hvor fællesskabet er i højsædet. Turen er kun for voksne og går til Grækenlands største ø, Kreta, hvor du skaber uforglemmelige ferieminder sammen med andre. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Fællesrejse forplejning - All inclusive  

Der er som hovedregel fuld forplejning inkluderet i prisen på fællesrejserne. Ruby Rejsers dygtige koordinatorer sørger for, at der er råvarer og opskrifter til de forskellige måltider, og hjælper til med at organisere madholdene. Så det er blot at gribe vinglasset eller kaffekoppen og sætte gang i madlavningen. Du vil forbløffes over så nemt, det er at lave mad til en større gruppe, og der går nemt sport i at trylle lidt ekstra frem. Aftensmaden består af 2-3 retter, mens morgenmaden er en buffet, anrettet som en righoldig brunch. Herfra kan du også smøre din madpakke, med mindre du foretrækker at være hjemme til frokost, og her benytte dig af ”tag-selv-køleskabet”. Morgenmad og frokost kan du læse mere om her. På en fællesrejse på ski vil Vi har ikke vegetarmad, men der er altid masser af grønt. Har du specielle behov, er du mere end velkommen til selv at tage det nødvendige med. Om sommeren er vin og sodavand/saftevand inkluderet til aftensmaden de fleste steder. Om vinteren skal du derimod selv medbringe drikkevarer ud over vand og saft.

At være vegetar på en af Ruby Rejsers vinterfællesrejser, mener vi er muligt. Også uden at skulle mangle noget.

Der er ikke en speciel vegetarmenu; meget handler om fleksibilitet og kommunikation. Madholdet har normalt ikke tid til at lave speciel mad; men er du selv lidt aktiv ved at se på menuen; evt. kigge i opskrifterne, kan meget klares ved f.eks. at tage lidt fra inden ingredienserne bliver blandet. Evt. kan du her komme til selv lige at give en hånd med.

Sommerens menuer skifter meget alt efter, hvilket land man er i. Her forsøger vi at ramme det lokale køkken så godt som muligt.

 

Dit medansvar på ferien

Du er som hovedregel på madhold en dag om ugen, hvor du laver aftensmad og morgenmad den efterfølgende dag. Du skal selv passe dit værelse og gøre rent til de næste gæster.
Fællesarealerne hjælpes vi med at holde pæne, og på hjemrejsedagen skal de gøres klar til næste hold. På nogle hoteller er der dog ansat rengøringshjælp, så opgaven ikke bliver for omfattende.

Du har dog ikke kun praktiske opgaver på ferien. Måske foreslår vore koordinatorer nogle aktiviteter, men grundlæggende bygger fællesrejserne på et fælles ansvar for en god ferie. Kom selv med forslag og organiserer selv fælles aktiviteter.

På skiferien er der stadig plads til en fuld skidag, når du laver aftensmad. Morgenmadsdagen kan måske koste den halve eller hele time på ski.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvad er en fællesrejse?

Fællesrejser er Ruby Rejsers egen unikke rejseform. Her er muligheden for at rejse med en gruppe som har samme rejseinteresser. Fællesrejser er både for børn, unge og ældre, hvor i sammen kan udforske området og hygge med spil og gode måltider.

Hvor går Ruby Rejsers fællesrejser hen?

Vi tilbyder fællesrejser både i sommer- og vinterhalvåret. Om sommeren går turen til både Grækenland og Østrig, hvor vi om vinteren har flere fælles skiferier til Norge.

Hvem kan tage med på fællesrejse?

Det kan alle! Fællesrejser er for dig som har lyst til at omgås andre mennesker og have nogle at dele dine ferieminder med. Vi har fællesrejser til både familier, par, singler og en tur kun for voksne.

Hvad laver man på en fællesrejse? 

Programmet er ikke fastsat på vores fællesrejser, men du er sammen med gruppen med til at planlægge dagenes aktiviteter. Tag på udflugter, stå på ski, das ved stranden, tag på vandretur, arrangerer spilaftener og m.m.