Færøerne

Vidunderlige rejser til naturskønne Færøerne

Oplev den barske natur, de vilde vandfald og en fascinerende historie på den helt fantastiske øgruppe, Færøerne. Se vores uimodståelige udvalg af rejser med uforglemmelige minder på øerne. 

På Færøerne venter en oplevelse, du sent vil glemme

Hvis du ikke allerede har oplevet øerne, hvor der befinder sig dobbelt så mange får, som der er indbyggere, og hvor der kun er tre lyskryds på hele øen, så kan en rejse til Færøerende helt klart anbefales til dig, som vil opleve en prægtig natur og historie.

På din rejse til Færøerne får du verdens reneste luft og forfriskende postevand. Færøerene er yderligere valgt af Lonely Planet til at være blandt verdens bedste rejsedestinationer, derudover er Færøerne også kåret til at være verdens mest uspolerede øer af National Geographic Traveller. En rejse til Færøerne er derfor noget, du ikke må gå glip af.

Færørerene er først og fremmest kendt for deres smukke og dramatiske natur, hvor der faktisk ingen træer er. Øerne er som skabt til fantastiske vandreferier, hvor der er et bredt udvalg af billeje, hvis du også har lyst til at køre rundt på øen. På din vandreferie kan du komme gennem den helt specielle natur, hvor du kan opleve de mange brusende vandfald, som er et smukt syn, og ikke noget man møder mange steder i verden. Med det afvekslede vejr med regn, dis, varme og solskin, kan ingen ferie på Færøerne gå galt, da det giver en enestående naturoplevelse.

Hvis du allerede har besluttet dig for at rejse til Færøerne, anbefaler vi, at du tager en tur til magiske Mykines, som virkelig er noget for sig. Mykines er det vestligste punkt på Færøerne, hvor du finder det kendte røde og hvide fyrtårn. Her kan du glæde dig til spotte de fine søpapegøjer og komme helt tæt på Færøernes største fugl, sulen.

Læs mere
per side

2 Items

Oplev Orkneyøerne, Shetlandsøerne, Færøerne og Island | Rejs juni 2024 med dansk rejseleder

Sejl i vikingernes kølvand fra ø til ø i Nordatlanten. Fra de fantastiske Britiske øer sejler vi nordpå og går i land på Orkneyøerne, Shetlandsøerne og Færøerne inden vi når til vidunderlige Island.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
 • 9 nætter
Forespørg
8 dages vandring hvor du kører i lejet bil mellem vandreruterne

Kom med på en vandreferie i de helt rigtige omgivelser! Vandring på Færøerne er noget helt specielt, da du der omgivet af enestående natur, hvor end du går. 


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København, Aalborg eller Billund
 • 7 nætter
Forespørg

Rejser til enhver smag på Færøerne

Udover vandreferier på Færøerne, kan du også tage på en kør-selv-ferie, som er en anderledes, men ligeså spændende ferieform. Hvis du gerne vil flyve til Færøerne, kan du også vælge at leje en bil. På Færøerne er der nem adgang til billeje.

Hvis du ikke har lyst til at flyve til Færøerne, tilbyder Ruby Rejser rundrejser på Færøerne, hvor du tager en færge fra Danmark til Færøerne. Du kan finde flere færger til Færøerne fra Hirtshals, og hos Ruby Rejser kan vi hjælpe dig med at finde den færgeafgang, der passer til dig. På de færørske øer bevæger du dig rundt i egen bil, som giver dig frihed til at tage ferien på Færøerne i dit helt eget tempo. Her kan vi igen hjælpe dig med billeje, hvis du ikke har egen bil med. En bilferie på Færøerne er for dig, som genre vil tage tingene med ro og vil helt ind og opleve den idylliske natur.

På vores rejser til Færøerne indkvarteres du på forskellige hoteller, som er med i vores pakketilbud, hvilket gør din rejse til Færøerene nemmere for dig.

Får Fyrtårnet i Mykines Søpapegøjer ved Mykines

Oplev 3 flotte vandfald på Færøerne

 1. Múlafossur
  Dette vandfald finder du ved kanten af byen, Gasaldur, og kan ses fra en nærliggende sti. Vandfaldet falder elegant ned i havet, som er et smukt og specielt syn. Det er derfor dét værd, at tage forbi dette eventyrlige vandfald. To minutter fra vandfaldet kan du finde en parkeringsplads, hvor det er nemt at komme til.
 2. Fossá
  Hvis du tager på en kør-selv-tur 40 minutter fra Tórshavn, finder du det højeste vandfald på Færøerne. Vandfaldet er 140 meter højt og bruser ned ad fjeldstien i to imponerende stråler. Det brusende vandfald ser forskelligt ud fra årstid til årstid, du kan derfor regne med, at det ikke ser præcis ud som det, du har set på et billede. Om sommeren er det grønt og frodigt, men om vinteren er det brusende med brunlige nuancer og kan være beklædt med sne.
 3. Svartafoss
  Dette lille men smukke vandfald finder du i et dejligt naturområde to kilometer nord for Tórshavn. Vandfaldet Svartafoss er omgivet af farverige blomster, græs, traditionerlle huse, og det ligger tæt på havet, som er helt fantastisk at kigge på. Her kan du tage på en skøn vandretur på de byggede stier, mens du kan høre det brusende vandfald i baggrunden.

Vandfaldet Fossá Tórshavn Vandfaldet Múlafossur

Lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse i nord

Har du lyst til at udforske flere fantastiske rejser nord for Danmark, men er det ikke lige Færøerne, du har i kikkerten? Så kan vi blandt andet anbefale en rejse til Island eller Svalbard, som på mange punkter kan minde om en rejse til Færøerne. En ekspeditionsrejse til Island er perfekt, hvis du er til fantastisk natur. Derudover har vi også unikke ekspeditionsrejser til Svalbard.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte ferie på Færøerne, eller et andet sted mod nord, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din fremtidige rejse.