Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Ferie på Korsika

Korsika er i sandhed skønhedens ø

På en rejse til Korsika er der rig mulighed for både at være aktiv og slappe af. Vi tilbyder mange forskellige slags aktiviteter blandt andet vandreture og cykelture. Kom til Middelhavets perle og oplev den afslappede kultur helt tæt på.

Vi har i de seneste 30 år arbejdet med at sammensætte de bedste rejser til Korsika til stor tilfredshed for vores rejsende. Vores egen passion for netop rejser til Korsika har gjort det muligt for os at specialisere os i alle rejseformer. Hvad end du er til aktive ferier på den skønne Middelhavsø, eller er mere til afslapning i det milde og solrige klima, så har vi rejsen til dig. Vores mange rejser til Korsika har aldrig holdt os fra at vende tilbage til den solbeskinnede ø ud for den franske og italienske kyst. Vi synes altid at finde nye fortryllende steder, som vi ikke før har opdaget eller vidst eksisterede. Vi skraber kun overfladen af alt, hvad Korsika har at byde på.

Hvad har Korsika at byde på?

Hvis du formår at blive træt af Korsika, så er det en bedrift i sig selv. Det kan næsten ikke lade sig gøre, da der altid er nye muligheder. Du kan altid komme til os for råd og vejledning, men uanset hvor du begiver dig hen på øen, vil der være betagende smukt. 

Du vil blive mødt af skønne sandstrande og bjerge, vi ikke oplever nær så spændende i Danmark, de mest hyggelige byer og masser af lækker lokal mad fra middelhavet. Dette er blot et udsnit af mange af de oplevelser, du vil få dig på en rejse til Korsika. Når du ankommer til Korsika, vil du hurtigt opleve, at der ikke er meget, der kan sammenlignes med Danmark. Dette gælder ikke kun de betagende bjerge, men også selve havet, floderne, byerne, dyrelivet og ikke mindst det korsikanske folkefærd, som er meget gæstfrit og tager alting stille og roligt. Korsikanerne er på samme vis meget selvstændige og stolte. De taler gerne om fortidens mange slag, og den kamp der har været om Korsika gennem tiden. Korsikas historie er en stor del af øen i dag og har med tiden sat sine præg, hvilket du også vil kunne mærke, når du bevæger dig rundt på øen. 

Maden er som sagt også en af de oplevelser, der gør hele rejsen værd at opleve. Du må ikke snyde dig selv for at smage, hvordan Korsika sætter alle sanserne i brug i forbindelse med måltiderne. Her kommer du altså både til at kunne smage bjergene, hvor kødet kommer fra, og havet hvor deres lækre fisk og skaldyr er friskfangede fra. De lokale traditioner er at finde overalt i det korsikanske køkken, da det er de samme gode råvarer, der bruges til at udforme de samme gode retter, som altid har eksisteret. 

Du kan læse meget mere om vores yndlingsø her.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 18

Side
per side
Oplevelsesrig motionscykling på Korsika

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Turen byder på udfordrende etaper i smukke bjerglandskaber, og vi justerer ruterne og højdemeterne efter gruppens niveau. 

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 11.498,- DKK
Vandreferie på egen hånd på Korsika

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 7.298,- DKK
Korsika - Seniorvenlig gruppevandreferie med dansk vandreleder

At rejse på Korsika foregår helt automatisk i små etaper, da du gang på gang bliver nødt til at stoppe op; enten på grund af geder, grise eller køer på vejen eller i fascination over Korsikas forunderlige natur.

 • 5 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK
Korsika, værelse med morgenmad

Familiedrevet hotel i udkanten af Calvi. Pæne værelser med balkon og hel/delvis havudsigt. Pool og jacuzzi. Nær lille strand.

 • 22 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 3.498,- DKK
Hytter, pool og børnevenlig sandstrand

Velindrettede hytter der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads med kun ca. 200 meter til god sandstrand.

 • 22 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 898,- DKK
Lejligheder med pool, uden pension

Rummelige lejligheder med havudsigt og pool. Rolig beliggenhed på en bakkeskråning og med ca. 1,5 km til centrum og god sandstrand.

 • 22 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 1.398,- DKK
Hotel med morgenmad

Hyggeligt hotel med lille have og pool. Få minutters gang til dejlig sandstrand og til byens torv med restauranter.

 • 22 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 2.598,- DKK
Rundrejse på Middelhavets skønneste ø

Tag med på en kulturel rundrejse til Skønhedens Ø med dansk rejseleder. Turen er for dig, der ønsker at smage på alt, hvad Korsika har at byde på, og ikke selv vil stå for transport og udflugter. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Pris på forespørgsel
Rundtur inklusive hotelophold

Tag på roadtrip og oplev Korsika præcis efter dine ønsker. Vandring i bjergene, dasen på stranden – med bil kan du selv sammensætte turen helt efter dine behov. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel
Campingplads direkte ved sandstrand

Kombinér komfort og campinghygge! Her bor du med en dejlig beliggenhed ved en skøn sandstrand og flod, og med 800 meter til centrum. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Pris på forespørgsel

Forskellige rejser til Korsika

Mulighederne er mange, og her hos Ruby Rejser tilbyder vi flere forskellige former for rejser til Korsika. Du kan vælge et bo på hotel, i lejlighed eller i bungalow, som alle giver et vidt forskelligt indblik i alt, hvad denne skønne ø har at byde på. 

Udvalget af hoteller er stort, og her vil der samtidig være forskellige muligheder for måltidspakker under opholdet, så du altid er godt tanket, når du skal ud og opleve den korsikanske kultur. Har du i stedet lyst til selv at lave mad, så vil du have muligheden, hvis du vælger at leje en lejlighed. Hvis du er en lidt større familie afsted, så er der også plads til jer i lejlighederne. Ønsker du ikke selv at tilberede maden, så er der selvfølgelig også mulighed for at gå ud og spise på en af de mange interessante restauranter. Ønsker du i stedet at prøve et lidt anderledes overnatningssted, så skal du prøve vores bungalows. Her er der afslapning for alle pengene, hvor du har muligheden for at bo tæt ved stranden eller i stedet leje en hytte omgivet af betagende natur – valget er dit!

En aktiv eller afslappende ferie på egen hånd eller i grupper

Du kan selvfølgelig vælge at tage en ferie, der står på ren afslapning, men har du alligevel lyst til at være lidt aktiv på ferien, så har vi et par aktiviteter i ærmet til dig. Vi tilbyder både kulturrundrejser, vandreture og cykelferier, hvilket giver dig mulighed for at basere din rejse til Korsika omkring bestemte aktiviteter. Der vil være en dedikeret dansktalende guide til en række af disse rejser, hvorfor de egner sig godt til dig, der ikke har lyst til at begive dig rundt på egen hånd, som gerne vil slippe for praktiske gøremål, og som bare nyder at dele sine rejseoplevelser med andre. Hele programmet er planlagt for dig, og hotellerne er valgt og godkendt på forhånd. En rejseleder vil gøre sit ypperste for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. 

Hvis du derimod hellere selv vil stå for planlægningen, er det også en mulighed. Vi tilbyder blandt andet roadtrips, hvor der er mulighed for at leje en bil og derved tage opdagelsesrejsen i eget tempo. Denne ferieform giver dig muligheden for at udforske mange af øens seværdigheder og fokusere på det, du synes er mest spændende.

Foruden de førnævnte grupperejser til Korsika tilbyder vi også singlerejser, hvor dagligdagens gøremål ordnes i samvær med andre. Denne rejseform er for dem, som gerne vil tage afsted alene, men som stadig gerne vil have nogle at dele de fantastiske korsikanske oplevelser med. Vær dog opmærksom på at disse aktiviteter ligger i fastlagte uger. 

 

Hvordan kommer jeg frem til Korsika?

Et direkte fly fra Danmark giver klart de både billigste og nemmeste rejser til Korsika. Fra lufthavnene på Korsika er det i nogle tilfælde muligt at tilkøbe transfer til udvalgte hoteller. Ellers er der også den mulighed at leje bil, hvilket på Korsika er en meget populær løsning, da det samtidig giver dig muligheden for at komme ud og opleve mere, end hvad du ellers kan. Du kan vælge billeje direkte fra lufthavnen, hvor bilen i så fald vil stå klar til dig, når du lander. Læs mere om leje af bil.

Strand på Korsika Vandring på Korsika Natur på Korsika

      

Områder og byer på en rejse til Korsika

På trods af øens ydmyge størrelse så har den alligevel et væld af interessante byer, som er et besøg værd. De forskellige områder på øen har hver deres at byde på. Flere områder lægger op til flotte vandreture og cykelture, en tur på hesteryg eller en tur på scooter op i de mest betagende bjerglandskaber. Andre områder lægger op til dykning eller snorkling i flotte omgivelser, et væld af andre vandsportsaktiviteter eller til ren afslapning ved de skønneste strande, hvoraf flere af dem er yderst børnevenlige.

I nogle byer er der også mulighed for at udfordre dig selv gennem f.eks. en Adventure Park for alle størrelser eller ved Canyoning oppe i bjergene. Du kan også bare slentre en tur ned igennem byernes centrum eller nogle af byernes havneområder, hvor du vil opleve øens charme på helt nært hold. Bliv klogere på de forskellige byer på Korsika her.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvad skal man se på Korsika?

Korsika er både for jer der vil slappe af eller ønsker at være aktive. Du kan fx vandre i de smukke bjerge, tage på sightseeing i de hyggelige byer eller tage på cykeltur i det korsikanske landskab.

Hvordan kommer jeg til Korsika?

Den nemmeste måde at komme til Korsika, er med direkte fly fra Danmark til Korsika.

Hvor skal man bo på Korsika?

Hos Ruby Rejser finder du et fint udvalg af hoteller, lejligheder og hytter på Korsika.

Hvordan er landskabet på Korsika?

På Korsika finder du både bjerge, sandstrande og floder.

Hvor ligger Korsika?

Den franske ø ligger ud for den franske og italienske kyst.