VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Ferie på Korsika

Skønhedens Ø - Korsika

På Korsika er der rig mulighed for både at være aktiv og slappe af. Vi tilbyder mange forskellige rejser såsom vandreferier, kulturelle rundture og singlerejser.

Vi har i de seneste 30 år arbejdet med at sammensætte de bedste ferier til Korsika, til stor tilfredshed for vores rejsende. Vores egen passion for netop rejser til Korsika har gjort det muligt for os at specialisere os i alle rejseformer på Korsika. Så om du er til aktive ferier på den skønne Middelhavsø eller er mere til afslapning i det milde og solrige klima, så har vi rejsen til dig. 

 
Vores mange rejser til Korsika har aldrig holdt os fra at vende tilbage til den solbeskinnede ø ud fra den franske og italienske kyst. Vi synes altid at finde nye fortryllende steder, som vi ikke før har opdaget eller vidste eksisterede. Vi skraber kun overfladen af alt, hvad Korsika har at byde på.

Hvad kan Korsika byde på

Hvis du formår at blive træt af Korsika, så er det en bedrift i sig selv. Det kan næsten ikke lade sig gøre, da der altid er nye muligheder. Du kan altid komme til os for råd og vejledning, men uanset hvor du begiver dig hen på øen, vil der altid være betagende smukt. 

Du vil blive mødt af skønne sandstrande, bjerge vi ikke oplever nær så spændende i Danmark, de mest hyggelige byer og masser af lækker lokal mad fra middelhavet. Dette er blot et udsnit af mange af de oplevelser, du vil få dig på Korsika.

Når du ankommer til Korsika, vil du hurtigt opleve, at der ikke er meget, der kan sammenlignes med Danmark. Dette gælder ikke kun de betagende bjerge, men også selve havet, deres floder, byerne, deres dyreliv og i det hele taget deres folkefærd, som er meget gæstfrit og tager alting stille og roligt.

Korsikanerne er på samme vis meget selvstændige og stolte. De taler gerne om fortidens mange slag, og den kamp der har været om Korsika gennem tiden. Korsikas historie er en stor del af øen i dag og har med tiden sat sit præg, hvilket du også vil kunne mærke, når du bevæger dig rundt på øen. 

Maden er som sagt også en af de oplevelser, der gør hele rejsen værd. Du må ikke snyde dig selv for at opleve, hvordan Korsika sætter alle sanserne i brug i forbindelse med deres måltider. Her kommer du altså både til at kunne smage bjergene, hvor kødet kommer fra, og havet, hvor deres lækre fisk og skalddyr er friskfangede fra. De lokale traditioner er på samme vis i spil, da det er de samme gode råvarer som altid, der bruges til at udforme de samme gode retter, som altid har eksisteret. 

Du kan læse meget mere om vores yndlingsø her.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 22

Side
per side
Hotel med morgenmad

Hyggeligt hotel med lille have og pool. Få minutters gang til dejlig sandstrand og til byens torv med restauranter.

 • 8 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 5.798,- DKK
Hytter i smuk natur, uden pension

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads med stor swimmingpool. Bo tæt på flod, bjerge og klippestrand. 

 • 8 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 4.298,- DKK
Lejligheder med pool, uden pension

Rummelige lejligheder med havudsigt og pool. Rolig beliggenhed på en bakkeskråning og med ca. 1,5 km til centrum og god sandstrand.

 • 8 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 4.598,- DKK
Hygge og fællesskab direkte på stranden

En dejlig uge hvor vi nyder specialiteterne fra det korsikanske køkken, havets brusen og solnedgangene i det tyrkisblå hav.

 • 2 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 7.998,- DKK
Campingplads direkte ved sandstrand

Kombinér komfort og campinghygge! Her bor du med en dejlig beliggenhed ved en skøn sandstrand og flod, og med 800 meter til centrum. 

 • 8 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 3.898,- DKK
Korsika - Gruppevandreferie med dansk vandreleder

Tag med på en skøn vandreuge på Korsika ved Balagnekystens smukke natur. Oplev en herlig blanding af historiske byer, skøn natur, fabelagtige udsigter og lange indbydende sandstrande. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Rundrejse på Middelhavets skønneste ø

Tag med på en kulturel rundrejse til Skønhedens Ø med dansk rejseleder. Turen er for dig, der ønsker at smage på alt, hvad Korsika har at byde på, og ikke selv vil stå for transport og udflugter. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 9.998,- DKK
Bo direkte på stranden!

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola.

 • 8 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 3.898,- DKK
Korsika, værelse med morgenmad

Familiedrevet hotel i udkanten af Calvi. Pæne værelser med balkon og hel/delvis havudsigt. Pool og jacuzzi. Nær lille strand.

 • 8 afrejser
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 7.398,- DKK
Vandreferie på egen hånd på Korsika

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Aalborg
Fra 9.898,- DKK

Forskellige former for ophold

Mulighederne er mange, og her hos Ruby Rejser tilbyder vi flere forskellige former for ophold:

● Hotel
● Lejlighed
● Bungalow

Udvalget af hoteller er stort, hvor der samtidig er forskellige muligheder for måltidspakker under opholdet.

Har du i stedet lyst til selv at lave mad, så har du også muligheden for at leje en lejlighed. Hvis du er en lidt større familie afsted, så er der også plads til jer i lejlighederne. Ønsker du ikke selv at tilberede maden, så er der selvfølgelig også mulighed for at gå ud og spise på en af de mange interessante restauranter. 

Ønsker du i stedet at prøve et lidt anderledes overnatningssted, så skal du prøve vores Bungalows. Her er der afslapning for alle pengene, hvor du har muligheden for at bo tæt ved stranden eller i stedet leje en hytte omgivet af betagende natur. Valget er dit. 

Muligheder for aktiv ferie

Du kan selvfølgelig vælge at tage en ferie, der står på ren afslapning. Men har du alligevel lyst til at være lidt aktiv på ferien, kan du eksempelvis prøve kræfter med en af vores vandreferier. Vær opmærksom på, at disse aktiviteter ligger i fastlagte uger. 

Hvordan kommer jeg frem? 

Fra København afgår der direkte fly til Bastia, der er placeret på Korsikas nordøstkyst, og fra Aalborg afgår der direkte fly til Calvi, som ligger på nordvestkysten. Det bliver ikke meget nemmere! Fra Bastia er det muligt at tilkøbe transfer til udvalgte hoteller. Ellers er der også den mulighed at leje bil, hvilket på Korsika er en meget populær løsning, da det samtidig tillader dig at komme ud og opleve mere, end hvad du ellers har muligheden for. 

Du kan vælge billeje direkte fra lufthavnen, hvor bilen i så fald vil stå klar til dig, når du lander. 

Se mere om leje af bil her.

Du kan hos os købe en rejsepakke, hvor flyrejsen samt indkvartering indgår.

Mulighed for grupperejse

Har du ikke lyst til at begive dig rundt på egen hånd, og vil du gerne slippe for at stå for alt det praktiske selv, eller nyder du bare mere at dele dine rejseoplevelser med andre, så har du også muligheden for dette på skønne Korsika! Vi tilbyder en rundrejse med fokus på blandt andet kultur, der leder dig hele øen rundt. På denne rejse får du altså muligheden for at opleve alt det spændende, som Korsika har at byde på. 

Hele programmet er planlagt for dig, og hotellerne er valgt og godkendt på forhånd. Derudover vil der være en dansk rejseleder med dig hele vejen, som vil være med til at sikre sig, at du får den bedst mulige oplevelse. 

Læs meget mere om vores grupperejse her

Områder og byer på Korsika

På trods af øens ydmyge størrelse, så har den alligevel et væld af interessante byer, som er et besøg værd. De forskellige områder på øen har hver deres at byde på. Flere områder lægger op til flotte vandreture og cykelture, en tur på hesteryg eller en tur på scooter op i de mest betagende bjerglandskaber. Andre områder lægger op til dykning elller snorkling i flotte omgivelser, et væld af andre vandsportsaktiviteter eller til ren afslapning ved de skønneste strande, hvoraf flere af dem er yderst børnevenlige.

I nogle byer er der også mulighed for at udfordre sig selv gennem eksempelvis en Adventure Park for alle størrelser, eller ved Canyoning oppe i bjergene. Du kan også bare slentre en tur ned igennem byernes centrum eller nogle af byernes havneområder, hvor du vil opleve øens charme på helt nært hold. 

Bliv klogere på de forskellige byer på Korsika her.

Calvi, havn Korsika sommer Natur - Palmer og klipper på Korsika Bjerge Korsika, natur

Klar på mere? 

Er du kun blevet mere nysgerrig på, hvad Korsika har at byde på? Så har vi lavet en lille folder om Korsika.

Heri kan du læse meget mere omkring Korsika, Korsikas geografi, Korsikas spændende historie, de forskellige områder på Korsika, indkvarteringsmuligheder samt en hel masse praktiske informationer, som kunne være relevante for dig. 

 

For at summe op kan du også hurtigt komme videre til vores andre services her: