INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Algajola, værelse/lejlighed, L'Escale**

Bo direkte på stranden!

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola.

In stock
Travel Code
KO-04
Det kan du glæde dig til

L'Escale er et helt unikt sted med en meget speciel atmosfære. Her i udkanten af den smukke, gamle borgby Algajola bor du i bogstaveligste forstand midt på en dejlig sandstrand, omgivet af bjerge og klipper. Morgendukkerten og solnedgangen over Middelhavet er lige uden for døren, og i Algajolas smalle gader, kun ca. 500 meter derfra, finder du et godt udvalg af restauranter og flere indkøbsmuligheder. 

På L'Escale kan du kombinere komfort med ”campingstemning” og badeferie, og du har samtidig nem adgang til mange naturoplevelser til vands og til lands. Der er også fine dykke- og snorklemuligheder og dykkerskole på stranden. 

Indkvartering

Alle værelser og lejligheder har direkte udgang til en fællesterrasse med havemøbler, hvor man kan møde andre gæster, og hvor børnene kan finde nye legekammerater. I den lille café/bar er der tv og terrasse, og her kan der også købes drikkevarer. Der er en gratis wi-fi i receptionen og gratis privat parkering.

Ophold er uden forplejning, men der kan købes morgenmad i caféen/baren.

Der er trinbræt nær stranden for det lille lokaltog, der forbinder Algajola med de nærliggende kystbyer Calvi og Ile Rousse samt den indre del af øen. Toget kører kun i dagtimerne og ikke så ofte, så normalt er det ikke til gene for dit ophold. 

Værelse/bungalow: 
Værelserne/bungalows er pæne og renoveret. De er meget eftertragtede, og derfor skal man være i god tid med bestilling. 

 • Værelse på 15 m2 
  Værelse med plads til maks. 3 personer (heraf 1 barn). Der er en dobbeltseng eller to enkeltsenge i de fleste. I enkelte er der også en ekstra enkeltseng. Brusebadeværelse. Derer adgang til et lille, spartansk fælleskøkken til lettere madlavning. Køkkenet er reserveret til Ruby Rejsers gæster, der bor på værelser. I køkkenet er der køleskab, gaskomfur inkl. gryder mv., men man skal selv medbringe service. 
 • 2-værelses bungalow på 24 m2 
  Bungalow med plads til maks. 4 personer. Her er soveværelse med dobbeltseng (160 cm), opholdsrum/køkken med dobbeltseng (160 cm), der slås ned fra væggen ved køkkenet. Brusebadeværelse og lille køkkenkrog til lettere madlavning samt køleskab. 
 • 2-værelses bungalow på 30 m2 
  Lejlighed med plads til maks. 6 personer. Her er opholdsrum med dobbeltsovesofa (160 cm) og et værelse med to køjesenge (4 sovepladser). Brusebadeværelse samt køkkenkrog til lettere madlavning inkl. køleskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. 
Kort


Vis Korsika på et større kort

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Algajola, værelse/lejlighed, L'Escale**
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisberegning
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.
(Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Inkluderet i prisen/person ved værelser:

 • Ophold i værelse med sengelinned og håndklæder
 • Slutrengøring
 • Flyrejse fra København tur/retur
 • Gratis privat parkering.

Inkluderet i prisen/person ved bungalows:

 • Ophold i bungalow med sengelinned
 • Flyrejse fra København tur/retur
 • Gratis privat parkering. 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Strandhåndklæder, viskestykker, klude, opvaskebørste, sulfo, toiletpapir og lignende. Desuden er der ikke inkluderet service, hvis du bor på værelse; eller håndklæder, hvis du bor i bungalow. (Medbringes af gæsten selv)
 • Transfer fra/til lufthavnen på Korsika (kan tilkøbes)
 • Billeje på Korsika (kan tilkøbes).

Tillæg:

 • Morgenmad: 7 EUR/person/dag (afregnes på stedet). 

Bemærkninger:

 • Depositum: Værelse 50 EUR og bungalow 300 EUR, kreditkort aftryk.
 • Rengøring af bungalow: Hvis den ikke er ordentligt rengjort ved afrejse, koster det 50 EUR.

Gå til toppen af siden