INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Borgo, Lufthavnshotel Poretta***

Værelse med morgenmad

Et godt og roligt hotel med pool beliggende en lille kilometer fra lufthavnen. Hvis du vil undgå kørsel i forbindelse med flyankomst eller -afgang, er Hotel Poretta det bedste valg.

In stock
Travel Code
KO-17

Det kan du glæde dig til

Hotel Poretta*** er et pænt og roligt beliggende hotel ca. 800 meter fra Bastia Lufthavn og ca. 20 km syd for Bastia. Hotellet er perfekt, hvis man har brug for en overnatning i forbindelse med ankomst til og afrejse fra Korsika. Hotellet har pool, elevator og gratis privat parkering, og der findes flere restauranter i nærheden.

Der er en dejlig sandstrand få kilometer fra hotellet.

På vejen hertil kan man besøge en af Korsikas ældste middelalderkirker, l’Eglise Sainte Marie (La Canonica), og se arkæologiske udgravninger. 


Indkvartering

Værelserne er rummelige og moderne indrettet. Der er brusebadeværelse med seperat toilet, kabel-tv, telefon, gratis internet, aircondition og hårtørrer. Morgenmaden er inkluderet i prisen. For grupper på maka. 4 personer er det muligt at få et familieværelse i to plan.

Kort


Vis Korsika på et større kort.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Borgo, Lufthavnshotel Poretta***
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisberegning
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.
(Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Inkluderet i prisen/person:

  • Ophold i værelse 
  • Morgenmad.

Gå til toppen af siden