INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Calvi, Camping La Pinède****

Hytter, pool og børnevenlig sandstrand

Velindrettede hytter der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads med kun ca. 200 meter til god sandstrand.

In stock
Travel Code
KO-09
Det kan du glæde dig til

Camping la Pinède**** er en stor og velholdt campingplads i naturskønne omgivelser, beliggende dejligt skyggefuldt mellem eukalyptus- og fyrretræer, og med gode hytter. Calvis bedste og mest børnevenlige strand findes blot 200 meter væk. Man bor i naturen, men samtidig har man Calvis hyggelige gågader, havnepromenaden og de mange restauranter i gåafstand, kun 15 minutters gåtur langs stranden (ca. 1 km). Camping La Pinède er derfor den bedst beliggende campingplads i Calvi, og den ligger samtidig tæt ved et meget stort og velassorteret supermarked og tæt på byens natteliv. Her er liv i højsæsonen med mange gæster på pladsen, især i ugen hvor Calvi on the Rocks finder sted.

Camping la Pinède har swimmingpool (primært wellness og børnepool), legeplads, tennisbane, basketbane, volleyballbane, minigolf, bordtennis, petanque og internet-adgang. Restaurant, snack-bar, pizzeria og en lille købmand (åben midt juni - midt september). Forskellige former for underholdning i højsæsonen. 

Det er ikke nødvendigt at have bil til rådighed. Mulighederne for offentlig transport mellem Calvi centrum og campingpladsen er dog meget begrænsede. Der er trinbræt tæt ved campingpladsen for det lille lokaltog, der forbinder Calvi med Ile Rousse, og som stopper ved mange fine strande undervejs. Toget kører kun i dagtimerne og ikke så ofte, at det normalt er til gene.

Indkvarteringer

Campinghytterne
Pæne og velholdte hytter, der er fuldt udstyret. Alle hytter er indrettet med stue, køkken, brusebadeværelse og aircondition, og har terrasse med havemøbler. 
Der er tre størrelser:

Mobilhome Davia til 4 personer.:

 • 30 m2 med plads til maks. 4 personer bestående af et soveværelse med dobbeltseng (140 cm) og et værelse med to enkeltsenge (80 cm).

Chalet Marinella til 5 personer:

 • 24 m2 med plads til maks. 5 personer bestående af et soveværelse med dobbeltseng (140 cm) og et værelse med en køjeseng (80 cm) og en enkeltseng (80 cm).

Mobilhome Piana til 6 personer:
 • 30 m2 med plads til maks. 6 personer bestående af et soveværelse med dobbeltseng (140 cm), et værelse med en køjeseng (80 cm) og et værelse med to enkeltsenge (80 cm).
Kort


Vis Korsika på et større kort.

Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Calvi, Camping La Pinède****
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisberegning
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.
(Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Inkluderet i prisen:

 • Ophold i hytte med linned
 • 15 minutters gratis wi-fi per dag på pladsen (hvis mere ønskes, kan det tilkøbes)
 • Flyrejse fra København tur/retur

Ikke inkluderet i prisen:

 • Håndklæder, viskestykker, klude, opvaskebørste, sulfo og toiletpapir
 • Wi-fi udover de inkludere 15 minutter/dag (Kan tilkøbes: 1 time for 3€, 1 dag for 5€ og 1 uge for 20€)
 • Transfer fra/til lufthavnen på Korsika (kan tilkøbes)
 • Billeje på Korsika (kan tilkøbes).

Bemærkninger:
Depositum og tillæg der bookes ved ankomst:

 • Depositum på 450 € på kreditkort - afregnes ved ankomst
 • Slutrengøring er IKKE inkluderet - evt. slutrengøring koster 80 €
 • Linned er inkluderet. Håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet til 12 €/person for et stort og et lille håndklæde
 • Babyseng + højstol kan lånes gratis mod forudbestilling
 • Mulighed for tilkøb af morgenmad 6,50 €/person/dag eller halvpension 23 €/voksne/dag og 12 €/barn/dag.

Gå til toppen af siden