INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Calvi, studier, Nord Sud

1-værelses lejligheder uden pension

1-værelses lejligheder med terrasse og fantastisk udsigt til Citadellet og havet. Beliggende roligt og centralt i Calvi med en lille pool og nær en klippestrand.

In stock
Travel Code
KO-08

Det kan du glæde dig til

Nord Sud er en rolig lejlighedsbebyggelse, der er meget smukt og centralt beliggende i Calvi med en fantastisk udsigt over havet og til byens gamle Citadel. Calvis hyggelige gågader, havnepromenaden og de mange restauranter ligger kun ca. 200 meter væk, og der er ca. 600 meter til byens bedste og meget børnevenlige sandstrand.

Til bebyggelsen hører en mindre swimmingpool med havudsigt og direkte adgang til klippestrand med gode snorkelmuligheder.

Du kan tage det lille tog til Ile Rousse og Algajola, eller du kan leje bil i byen, hvis du ønsker at tage andre steder hen i løbet af ugen. Her er gratis parkering.

Nord Sud har en helt unik beliggenhed! Ingen andre steder får du så god en kombination mellem ro og nærhed til byliv, kombineret med en fantastisk udsigt. Men bemærk, at der er ikke nogen god afskærmning ud til skråningen ned mod vandet, hvilket kan være problematisk for små børn.

Indkvartering

Nord Sud består af små 1-værelses lejligheder på ca. 25 m2, der alle har terrasse med havudsigt. De er velegnede til maks. 2 voksne og 2 børn. Lejlighederne er indrettet med et opholdsrum, hvor der er 2 sovesofaer, som man kan slå ud. Der er fuldt udstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og vaskemaskine, badeværelse, kabel-tv og aircondition. 

Kort


Vis Korsika på et større kort.

Vejr og klima

Klima

Transport

Det er muligt at forespørge på fly t/r fra København og Billund til Bastia/Korsika. Dette kan du gøre, når du bestiller rejsen.

Ønsker du et skræddersyet tilbud inklusive fly t/r, kan du udfylde en rejseforespørgsel øverst på siden.
 

OBS. Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du selv arrangerer fly til destinationen.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Calvi, studier, Nord Sud
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Ophold i lejlighed
  • Linned og håndklæder
  • Slutrengøring

Ikke inkluderet i prisen:

  • Flyrejse Danmark-Korsika tur/retur
  • Viskestykker, klude, opvaskebørste, sulfo, toiletpapir, strandhåndklæder og lignende (Medbringes af gæsten selv)
  • Billeje på Korsika (kan tilkøbes).

Bemærkning:

  • Hotellet har en fantastisk smuk bliggende, men der er ikke nogen god afskærmning ud til skråningen ned mod vandet, hvilket kan være problematisk for små børn.

Gå til toppen af siden

Loading...