INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Porto, Hytter, Camping les Oliviers****

Hytter i smuk natur, uden pension

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads med stor swimmingpool. Bo tæt på flod, bjerge og klippestrand. 

In stock
Travel Code
KO-11

Det kan du glæde dig til

Camping les Oliviers**** er en moderne og velfungerende campingplads, der ligger meget naturskønt på terrasser op ad en frodig bjergskråning. Siden campingpladsen i november 2016 fik sin fjerde stjerne, har den også haft EU-Ecolabel-mærkatet.

Fra campingpladsen fører en lille sti direkte ned til Porto-floden, der med sit klare vand og de mange naturlige ”pools” og klipper er rigtig fin at bade og lege i. Her er du midt i naturen, omgivet af stejle, røde bjerge, og samtidig kun ca. 2 km fra centrum af Porto med sin havnepromenade og små smalle gader. Nær bymidten ligger en god stenstrand, hvor der til tider kan være store bølger. Man er dog kun en kort køretur væk fra de meget børnevenlige sandstrande mod syd ved Ficajola, Plage d’Arone og Plage de Chiuni.


Indkvartering

Camping les Oliviers er en stor campingplads, men fordi den er inddelt i terrasser, er der en hyggelig og intim stemning – og ikke mindst en utrolig flot udsigt til bjergene. Her er børnevenlig swimmingpool med liggestole, restaurant/bar med terrasse, souvenirbutik, fitnesscenter, halfcourt tennisbane, bordtennis og legeplads. Her er desuden adgang til massage, hammam og sauna mod betaling, samt internet-adgang og vaskeri. Der er forskellige former for underholdning i højsæsonen, og du finder indkøbsmuligheder og dykkerforretning lige uden for campingpladsen.

Campinghytterne 
Hytterne er den perfekte indkvartering for dem, der gerne vil kombinere campingliv med komfort. Det er hyggelige træhytter i høj kvalitet, og de er fuldt udstyret med velindrettet opholdsrum, køkkenniche eller udekøkken på terrassen, brusebadeværelse, aircondition og overdækket terrasse med havemøbler.
Du kan vælge mellem følgende hytter: 

 • Hytte ”Scandola” 
  35 m² med plads til maks. 5 personer. Et soverum med dobbeltseng (140 cm), et soverum med køjeseng og en enkeltseng (90 cm).
 • Hytte "Valinco” 
  45 m² med plads til maks. 6 personer. Et soverum med dobbeltseng (140 cm), et soverum med dobbeltseng (140 cm)/to enkeltsenge (80 cm) og et opholdsrum med dobbelt sovesofa.
 • Hytte ”Girolata” 
  55 m² med plads til maks. 8 personer. To soverum med dobbeltseng (140 cm) og et soverum med to køjesenge. 
 • Hytte "Monte Rosso"
  45 m² med plads til maks. 6 personer. Et soverum med dobbeltseng (140 cm), et soverum med køjeseng og et soverum med to enkeltsenge (90 cm), der kan skubbes sammen. Højt beliggende med udsigt.

OBS: Vær opmærksom på, at der kun må bruges rigtige badebukser i poolen, og ikke badeshorts!

Plantegning af hytterne

Scandola Valinco

                             

Monte Rosso Girolata

Kort

Afstanden fra lufthavnen til Porto er ca. 135 km, men vær opmærksom på, at det tager ca. 3,5 time i bil pga. små veje. 

Vis Korsika på et større kort.

Vejr og klima

Klima

Transport

Det er muligt at forespørge på fly t/r fra København og Billund til Bastia/Korsika. Dette kan du gøre, når du bestiller rejsen.

Ønsker du et skræddersyet tilbud inklusive fly t/r, kan du udfylde en rejseforespørgsel øverst på siden.
 

OBS. Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du selv arrangerer fly til destinationen.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Porto, Hytter, Camping les Oliviers****
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer

 • Ophold i hytte med sengelinned 
 • Slutrengøring

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse Danmark-Korsika tur/retur.
 • Billeje på Korsika (kan tilkøbes)
 • Håndklæder, strandhåndkæder, viskestykker, klude, opvaskebørste, sulfo, toiletpapir, og lignende (Dette skal medbringes af gæsten selv).

Tillæg:

 • Babyseng: 15 EUR/ophold, bestilles hjemmefra og afregnes på stedet.

Bemærkninger:

 • Depositum: 250 EUR, betales ved ankomst.

Gå til toppen af siden

Loading...