INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Roadtrip på Korsika

Rundtur inklusive hotelophold

Tag på roadtrip og oplev Korsika præcis efter dine ønsker. Vandring i bjergene, dasen på stranden – med bil kan du selv sammensætte turen helt efter dine behov. 

In stock
Travel Code
KO-16

Det kan du glæde dig til

Hvis du virkelig vil under huden på den korsikanske mentalitet og opleve øens bjergtagende forskellighed, bør du unde dig selv at besøge flere steder i løbet af dit ophold. Der er himmel og hav til forskel på, om du befinder dig i de smukke kystbyer eller i de mindst lige så fortryllende landsbyer i bjergene. De større kystbyer er præget af liv og glade dage på havnepromenaden, fortovscaféerne, lystbådehavnen og de mange restauranter, der som oftest ligger side om side og lokker med fristende tilbud og duftende retter. I baglandet kan du opleve en helt anden stemning. Visse steder har man næsten indtryk af, at tiden er gået i stå. Du kan stadig finde landsbyer på Korsika, hvor der kun tales korsikansk, og hvor de ældste familiemedlemmer aldrig har set havet! Her ligger måske kun én lille beværtning i landsbyerne; dog kan du være sikker på, at der altid gemmer sig en bar og en boulebane i selv den mindste flække.

På denne tur skal Korsika udforskes med bil. Du skal derfor være glad for at køre bil og se det som en del af oplevelsen at være på farten. På denne måde har du en fantastisk chance for at få set så meget som muligt af øen, samtidig med at det selvfølgelig giver dig en stor fleksibilitet med henblik på at tage på smutture og små afstikkere. Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på kontoret og få vejledning/inspiration til ruten. 

Kort

Ruteforslag

Nedenfor kan du se tre forskellige forslag til ruter, som vi anbefaler. Har du andre ønsker end nedenstående, bedes du kontakte os pr. mail eller telefon, så vi kan sammensætte en tur, der passer dig. 

 • Korsika rundt: Propriano (2 dage), Corté (2 dage) og Calvi (3 dage)
  I omegnen omkring Propriano kan du bl.a. lade dig betage af Korsikas vigtigste forhistoriske sted, ”Filitosa”, med levn fra 3000 år f.v.t., de vidunderlige strande og en lille spadsertur op til tårnet ved Campomoro, som blev bygget af genoveserne i 1500-tallet. Vi kan også varmt anbefale en køretur ned til Bonifacio på Korsikas sydspids, hvor dramatiske hvide klipper udgør kystlinjen. Fra Propriano går turen nordpå og ind midt i landet til Corté, som er Korsikas gamle, hyggelige hovedstad midt i bjergene. Her lokker vandreture, små bjergbyer og brusende floder med forfriskende bademuligheder. Du afslutter turen i Calvi, som er smukt beliggende med det imponerende citadel, hvorfra der er et flot vue over Calvi-bugten. Der er masser af liv i byen med mange butikker, caféer og restauranter samt den store marina. Fra Calvi kan du også nyde de mange lange, hvide sandstrande eller det spændende bagland i retningen mod Ile Rousse. 
 • Vestkystens perler: Sartène (2 dage), Porto (2 dage) og Ile Rousse (3 dage)
  Sartène kaldes Korsikas mest korsikanske by, og her anbefaler vi dig at gå på opdagelse i de smalle gyder med mange trapper. Vi anbefaler også en køretur ned til Bonifacio på Korsikas sydspids, hvor den stejle kystlinje udgøres af dramatiske hvide klipper. Et besøg i Filitosa, Korsikas vigtigste forhistoriske sted, er bestemt også et besøg værd. Herefter fortsætter du turen nordpå til Porto. Glæd dig til at opleve Porto med sin lille havn klinet ind mellem bjergene og de mange små strande. Her kan du opleve de forunderlige røde klippeformationer ”les Calanches” og baglandet med brusende floder og små fredfyldte bjergbyer. Du afslutter din tur i Ile Rousse, ”den røde ø”, og den snoede kystvej hertil fra Porto er et must, så sæt hele dagen af til den! Nyd også de mange lange, hvide sandstrande eller det spændende bagland på det sidste stykke af turen fra Calvi til Ile Rousse. Ile Rousse er en hyggelig badeby, der ligger i det smukke Balagneområde på Korsikas nordvestkyst. Byens omdrejningspunkter er det store torv med skyggefulde platantræer, strandpromenaden og det lille marked. Baglandet byder på masser af fine små landsbyer, hvor bl.a. kunstnere og olivenbønder holder til.
 • Bjerge, hav og floder: Macinaggio (2 dage), Corté (2 dage) og Solenzara (3 dage)
  Macinaggio med sin store marina er et perfekt udgangspunkt for at opleve Cap Corse. Her på den nordlige del af øen dominerer den vilde maki og de mange genovesertårne langs kysten. De helt små fiskerlejer ligger som perler på en snor. Snyd ikke dig selv for den smukke og varierede tur tværs over Cap Corse via Luri og Col de St. Lucie. Corté er Korsikas gamle, hyggelige hovedstad midt i bjergene. Her lokker vandreture, små bjergbyer og brusende floder med forfriskende bademuligheder. Du afslutter din tur på østsiden, i den hyggelige kystby Solenzara. Her er masser af liv og glade dage ved den lille lystbådehavn, og du er kun en times kørsel fra det imponerende Bavella-massiv og de store skovområder i bjergene. Her er god mulighed for at vandre og udforske naturen på anden vis – og i baglandet er det muligt at finde de små, autentiske landsbyer, hvor tiden synes at være gået i stå. 

Indkvartering

Du bliver indlogeret på pæne 2-3* hoteller, på værelser med eget bad og toilet. Disse hoteller er unavngivne indtil afrejse, da det er vores korsikanske samarbejdspartner, der arrangerer dit ophold. En uge før afrejse modtager du navnene på dine hoteller. Vi forbeholder os ret til med kort varsel at ændre til en anden indkvartering af samme standard, hvis uforudsete omstændigheder på stedet skulle gøre det nødvendigt.

Værelsestyper:

 • Enkeltværelser
 • Dobbeltværelser 
 • 3-sengs værelser.

Vejr og klima

Klima

Transport

Det er muligt at forespørge på fly t/r fra København og Billund til Bastia/Korsika. Dette kan du gøre, når du bestiller rejsen.

Ønsker du et skræddersyet tilbud inklusive fly t/r, kan du udfylde en rejseforespørgsel øverst på siden.
 

OBS. Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du selv arrangerer fly til destinationen.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Roadtrip på Korsika
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer

 • Ophold på dobbeltværelse med morgenmad.

Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse Danmark-Korsika tur/retur
 • Billeje på Korsika (kan tilkøbes).

Tillæg:

 • Turistskat: 0,5-1,5 EUR/dag/person, afregnes på hotellerne.

Bemærk:

 • I perioder kan det være svært at få hoteller i blandt andet Ile Rousse og Calvi samt i Porto-Vecchio-området pga. stor efterspørgsel.

Gå til toppen af siden

Loading...