INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Roadtrip på Korsika

Rundtur inklusiv hotelophold

Tag på roadtrip og oplev Korsika præcis efter dine ønsker. Vandring i bjergene, dasen på stranden – med bil kan du selv sammensætte turen helt efter dine behov. 

In stock
Travel Code
KO-16
Det kan du glæde dig til

Hvis du virkelig vil under huden på den korsikanske mentalitet og opleve øens bjergtagende forskellighed, bør du unde dig selv at besøge flere steder i løbet af dit ophold. Der er himmel og hav til forskel på, om du befinder dig i de smukke kystbyer eller i de mindst lige så fortryllende landsbyer i bjergene. De større kystbyer er præget af liv og glade dage på havnepromenaden, fortovscaféerne, lystbådehavnen og de mange restauranter, der som oftest ligger side om side og lokker med fristende tilbud og duftende retter. I baglandet kan du opleve en helt anden stemning. Visse steder har man næsten indtryk af, at tiden er gået i stå. Du kan stadig finde landsbyer på Korsika, hvor der kun tales korsikansk, og hvor de ældste familiemedlemmer aldrig har set havet! Her ligger måske kun én lille beværtning i landsbyerne; dog kan du være sikker på, at der altid gemmer sig en bar og en boulebane i selv den mindste flække.

På denne tur skal Korsika udforskes med bil. Du skal derfor være glad for at køre bil og se det som en del af oplevelsen at være på farten. På denne måde har du en fantastisk chance for at få set så meget som muligt af øen, samtidig med at det selvfølgelig giver dig en stor fleksibilitet med henblik på at tage på smutture og små afstikkere. Du er altid mere end velkommen til at ringe til os på kontoret og få vejledning/inspiration til ruten. 

Ruteforslag

Nedenfor kan du se tre forskellige forslag til ruter, som vi anbefaler. Har du andre ønsker end nedenstående, bedes du kontakte os pr. mail eller telefon, så vi kan sammensætte en tur, der passer dig. 

 • Korsika rundt: Ile Rousse (3 dage), Sartène (2 dage) og Solenzara (2 dage)
  Ile Rousse, ”den røde ø”, er en hyggelig badeby, der ligger i det smukke Balagneområde på Korsikas nordvestkyst. Byens omdrejningspunkter er det store torv med skyggefulde platantræer, strandpromenaden og det lille marked. Baglandet byder på masser af fine små landsbyer, hvor bl.a. kunstnere og olivenbønder holder til. Fortsæt via Corté og Ajaccio til Sartène, også kaldet Korsikas mest korsikanske by. Gå på opdagelse i de smalle gyder med mange trapper. Et besøg i Filitosa, Korsikas vigtigste forhistoriske sted, er bestemt et besøg værd. Der afsluttes på østsiden i den hyggelige kystby Solenzara. Her er masser af liv og glade dage ved den lille lystbådehavn, og du er kun en times kørsel fra det imponerende Bavella-massiv og de store skovområder i bjergene. Her er god mulighed for at vandre og udforske naturen på anden vis – og i baglandet er det muligt at finde de små, autentiske landsbyer, hvor tiden synes at være gået i stå. 
 • Vestkystens perler: Calvi (2 dage), Porto (3 dage) og Propriano (2 dage)
  Calvi er smukt beliggende med det imponerende citadel, hvorfra der er et flot vue over Calvi-bugten. Der er masser af liv i byen med mange butikker, caféer og restauranter samt den store marina. Nyd de mange lange, hvide sandstrande eller det spændende bagland i retningen mod Ile Rousse. Den snoede kystvej til Porto er et must, så sæt hele dagen af til den! Glæd dig til at opleve Porto med sin lille havn klinet ind mellem bjergene og de mange små strande. Her kan du opleve de forunderlige røde klippeformationer ”les Calanches” og baglandet med brusende floder og små fredfyldte bjergbyer. Rundturen afsluttes i Propiano, hvor du i omegnen bl.a. kan lade dig betage af Korsikas vigtigste forhistoriske sted ”Filitosa” med levn fra 3000 år f.v.t., de vidunderlige strande og en lille spadsertur op til tårnet ved Campomoro, som blev bygget af genoverserne i 1500-tallet.
 • Bjerge, hav og floder: Macinaggio (2 dage), Corté (2 dage) og Cargèse (3 dage)
  Macinaggio med sin store marina er et perfekt udgangspunkt for at opleve Cap Corse. Her på den nordlige del af øen dominerer den vilde maki og de mange genovesertårne langs kysten. De helt små fiskerlejer ligger som perler på en snor. Snyd ikke dig selv for den smukke og varierede tur tværs over Cap Corse via Luri og Col de St. Lucie. Corté er Korsikas gamle, hyggelige hovedstad midt i bjergene. Her lokker vandreture, små bjergbyer og brusende floder med forfriskende bademuligheder. Der venter en meget smuk tur til Cargèse via Spelunca dalen, Porto og les Calanches. Gå på opdagelse i baglandet med de store kastanjeskove og floderne, eller nyd den fantastiske kystvej, der snor sig ind og ud, og op og ned, hvad enten du vælger at køre mod nord eller syd.
Indkvartering

Du bliver indlogeret på pæne 2-3* hoteller, på værelser med eget bad og toilet. Disse hoteller er unavngivne indtil afrejse, da det er vores korsikanske samarbejdspartner, der arrangerer dit ophold. En uge før afrejse modtager du navnene på dine hoteller. Vi forbeholder os ret til med kort varsel at ændre til en anden indkvartering af samme standard, hvis uforudsete omstændigheder på stedet skulle gøre det nødvendigt.

Værelsestyper:

 • Enkeltværelser
 • Dobbeltværelser 
 • 3-sengs værelser.
Bestil
Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Vælg antal af rejsende X
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Uge 30: Startdato 20.07.2019 varighed 7 nætter

Fra 9.598,- DKK

Uge 31: Startdato 27.07.2019 varighed 7 nætter

Fra 8.598,- DKK

Uge 32: Startdato 03.08.2019 varighed 7 nætter

Fra 7.098,- DKK

Uge 33: Startdato 10.08.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.598,- DKK

Uge 34: Startdato 17.08.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.598,- DKK

Uge 35: Startdato 24.08.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.598,- DKK

Uge 36: Startdato 31.08.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.598,- DKK

Uge 37: Startdato 07.09.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.598,- DKK

Uge 38: Startdato 14.09.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.598,- DKK

Uge 39: Startdato 21.09.2019 varighed 7 nætter

Fra 6.298,- DKK

Uge 40: Startdato 28.09.2019 varighed 7 nætter

Fra 5.898,- DKK

Uge 41: Startdato 05.10.2019 varighed 7 nætter

Fra 5.898,- DKK

Uge 42: Startdato 12.10.2019 varighed 7 nætter

Fra 5.898,- DKK
Praktiske Informationer

Prisberegning:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.
(Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Prisen inkluderer:

 • Ophold på dobbeltværelse med morgenmad
 • Flyrejse fra København tur/retur.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Billeje på Korsika (kan tilkøbes).

Tillæg:

 • Turistskat: 0,5-1,5 EUR/dag/person, afregnes på hotellerne.

Bemærk:

 • I perioder kan det være svært at få hoteller i blandt andet Ile Rousse og Calvi samt i Porto-Vecchio-området pga. stor efterspørgsel.

Gå til toppen af siden