INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Solenzara, Hotel Solenzara***

Hotel med morgenmad

Klassisk og stemningsfyldt hotel i lille kystby. Med dejlig have med swimmingpool og havudsigt, og kun 300 meter til sandstrand. 

In stock
Travel Code
KO-14

Det kan du glæde dig til

Hotel la Solenzara*** er et charmerende, familiedrevet hotel, indrettet i et palæ med tilbygninger fra 1700-tallet. Det ligger centralt i den lille kystby Solenzara med kun 300 meter til nærmeste sandstrand. I hotellets smukke have findes en dejlig swimmingpool med liggestole, palmer og en formidabel havudsigt. På terrassen ved poolen kan man få morgenmaden serveret og spise frokost – eller bare nyde en forfriskning fra baren. Hotellet har en lille wellnessafdeling med mulighed for massage, skønhedspleje, jacuzzi og hammam mod særskilt betaling.

Indkvartering

Hotellets værelser er nydeligt indrettede i klassisk fransk stil – og der ikke to, der er ens. Værelserne er med brusebadeværelse, kabel-tv, telefon, hårtørrer og aircondition. Der er mulighed for at få værelser i hovedbygningen med eller uden udsigt til havet/poolen/gården eller i det lille anneks.

På hotellets er der desuden boulebane og bordtennisbord, internetadgang, vaskeri, mulighed for børnepasning og gratis privat parkering.

Bemærk, at der er IKKE elevator og balkoner på hotellet. 

Kort


Vis Korsika på et større kort.

Vejr og klima

Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Solenzara, Hotel Solenzara***
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisberegning
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren. Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse.
(Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato.)

Inkluderet i prisen/person:

  • Ophold på dobbeltværelse
  • Morgenmadsbuffet
  • Flyrejse fra København eller Aalborg tur/retur
  • Gratis privat parkering.

Ikke inkluderet i prisen:

  • Billeje på Korsika (kan tilkøbes).

Gå til toppen af siden

Loading...