INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Solenzara, Hytter, Côte des Nacres**

Campingplads direkte ved sandstrand

Kombinér komfort og campinghygge! Her bor du med en dejlig beliggenhed ved en skøn sandstrand og flod, og med 800 meter til centrum. 

In stock
Travel Code
KO-15

Det kan du glæde dig til

Camping Côte des Nacres** er en hyggelig og velholdt campingplads med en enestående beliggenhed direkte ned til en bred sandstrand. Det er også muligt at bade i den klare Solenzara-flod, der har sin udmunding ved campingpladsen. Her bor du lige ved vandet, midt i naturen og med udsigt til de smukke Bavellabjerge i horisonten. Samtidig er der kun ca. 800 meter til den livlige kystby Solenzara med restauranter, caféer og indkøbsmuligheder. 

Campingpladsens restaurant ligger på stranden. Desuden er der et lille supermarked, legeplads, ”legeøer” i vandet og beachvolley, og i højsæsonen arrangeres forskellige former for underholdning. Her er desuden internetadgang, vaskeri og mulighed for at låne grill. 

Ved siden af campingpladsen ligger en Adventure Park for både store og små, med tovbaner i alle niveauer og hængebroer mellem trætoppene. Her arrangeres også bl.a. canyoning i Bavellabjergene. 

Campingpladsen er en af de bedst beliggende i området, og i juli og august er her derfor en del gæster.

Indkvartering

Campinghytterne er den perfekte indkvartering for dem, der ønsker campingliv kombineret med komfort. Det er pæne og velindrettede hytter, fuldt udstyrede med to soverum, mindre opholdsrum, køkkenniche (køle-/fryseskab, mikrobølgeovn), brusebadeværelse og overdækket terrasse med havemøbler.
Du kan vælge imellem: 

 • Hytte Moréa
  25 m²/23 m² + terrasse med plads til maks. 4 personer. Et soverum med dobbeltseng (140 cm) og et soverum med to enkeltsenge/køjeseng.
 • Hytte Moréa+ / Malibu+
  25 m²/23 m² + terrasse med plads til maks. 5 personer. Et soverum med dobbeltseng (140 cm), et soverum med køjeseng og en enkeltseng. I Malibu er den sidste soveplads i stuen.
 • Hytte Key-West
  31 m² + terrasse med plads til maks. 6 personer. Et soverum med dobbeltseng (140 cm) og to soverum med 2 enkeltsenge.

Kort


Vis Korsika på et større kort.

Vejr og klima

Klima

Transport

Det er muligt at forespørge på fly t/r fra København og Billund til Bastia/Korsika. Dette kan du gøre, når du bestiller rejsen.

Ønsker du et skræddersyet tilbud inklusive fly t/r, kan du udfylde en rejseforespørgsel øverst på siden.
 

OBS. Vi anbefaler altid, at du får bekræftet turen hos os, før du selv arrangerer fly til destinationen.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Solenzara, Hytter, Côte des Nacres**
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer

 • Ophold i hytte med sengelinned
 • Slutrengøring
Prisen inkluderer ikke
 • Flyrejse Danmark-Korsika tur/retur.
 • Billeje på Korsika (kan tilkøbes)
 • Håndklæder, strandhåndklæder, viskestykker, klude, opvaskebørste, sulfo, toiletpapir og lignende (Dette medbringes af gæsten selv).

Bemærkninger:

 • Depositum: 150 EUR, betales ved ankomst.

Gå til toppen af siden

Loading...