INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Ferie på Korsika

Korsika - med mulighed for golf

En enestående mulighed, for at opleve golf i storslået natur på en fantastisk bane.

0,00 kr
In stock
Travel Code
KO-056
Golf

Vi tilbyder nu en enestående mulighed, for at nyde en uges ferie på denne skønne ø samtidig med, at man spiller 3 runder golf i storslået natur på en fantastisk golfbane.

På denne tur kan man også vælge 1 ud af de 3 runder, at spille på Sardinien, hvor vi kan tilbyde Pevero Golfbanen. Denne ligeledes fantastiske bane, er beliggende på den nordlige del af Sardinien. Sejltiden fra Korsika til Sardinien er ca. 25 min. Afstand fra Porto Vecchio (hvor man bor) til Bonifacio (hvor færgen sejler fra) er ca. 25 km.  Afstand fra Santa Teresa Gallura (byen på Sardinien hvor færgen ankommer) til Pevero Golf er ca. 50 km.

Le Golf De Sperone

Den eneste 18 hullers golfbane på Korsika.

I 20 år har Sperone-golfområdet været med til at gøre Bonifacio til et attraktivt turistmål. Golfbanen Le Golf De Sperone er designet af den berømte arkitekt Robert Trent Jones Senior og anses for et af hans mesterværker. De 18 huller er fordelt på 76 hektar, hvilket har givet mulighed for at isolere hver eneste fairway, så man virkelig føler nærhed med naturen, uden at blive forstyrret af andre spillere.

Herfra er der en vidunderlig udsigt over Piantarella-bugten med luksus-yachter, surfere og over Lavezzi-øerne. De blå nuancer i vandet kan ikke sammenlignes med noget andet sted. Der er ikke noget at sige til, hvis man mister koncentrationen inden et vigtigt slag. Vovehalsene kan forsøge at slå bolden over havet på to steder for at nå greenen på to slag. Den britiske udgivelse Europe Elite 100 har udnævnt signaturhullet til at være en europæisk drøm.

Sperone er helt oppe blandt de mest prestigefulde baner såsom Valderama, St-Andrews og Royal Troon. Det er lykkedes at opnå førstepladsen for kvaliteten af området på ranglisten af Frankrigs 50 bedste golfbaner (Golf Européen). Sperone har den unikke egenskab, at der på en og samme bane kombineres de tre store golf stile: links, inland og bjergbane.

Naturen

På Korsika finder man alt: det smukke azurblå hav, bjerge, floder, byer, dyr og mennesker, der alle byder på overrumplende oplevelser, man som rejsende aldrig glemmer.

Bjergene

Bjergene fæster sig i hukommelsen på grund af deres mange forklædninger. Afhængig af 
hvor du befinder dig på Korsika, viser de sig som sneklædte toppe, forrevne klipper med rødgyldent skær eller blide bakker, der dufter af den altfavnende makis mange krydderier. Bjergenes mange kløfter, dale og pas gemmer på indtagende møder med den korsikanske natur. Her kan du i de dybe kastanieskove støde på svin, der mæsker sig med træernes frugter, i de blomstersmykkede pas møde dovne køer og geder, der tilbringer eftermiddagens hede timer i skyggen, og fra bjergenes toppe se rovfuglene cirkle stille rundt med det turkisgrønne Middelhav som baggrund. 

Strandene

Den rejsende husker også bjergene for deres dramatiske møde med det dejlige blå Middelhav. Her ruller de bløde bølger ind mod maleriske små bugter og vige, der ligger som kontrast til den forrevne og vilde klippekyst. Her er nogle af Middelhavets bedste strande. På Korsika finder du både små skjulte strande, som kun et fåtal har fundet frem til, og brede børnevenlige strande, der lokker med kridhvidt sand og små skvulpende bølger. Overalt er der gode muligheder for at snorkle blandt blæksprutter og fiskestimer. Det klare vand gør Korsika til et af de mest eftertragtede dykkerområder i Middelhavet. Dykkercentrer mange steder på øen.

Korsikanerne

Langs kysten ligger de små fæstningsbyer som perler på en snor. De vidner om den kamp, der har stået om Korsika gennem tiderne. Her ses spor af bl.a. grækerne, fønikerne og romerne, der alle blev så fascinerede af øens skønhed og rigdomme, at de måtte besidde dem. Dette førte til kamp med korsikanerne, der forskansede sig i de små bjergbyer og forsvarede øen herfra. Den konstante kamp mod nye bejlere til øens skønhed, skinner den dag i dag klart igennem hos korsikanerne. Det er et selvstændigt folkefærd, der er stolt af Korsikas mange rigdomme og som respektfuldt taler om fortidens mange slag. Stoltheden går dog hånd i hånd med gæstfriheden og korsikanerne byder gerne fremmede velkomne, blot sker det på deres egne præmisser. Det kan være en stor oplevelse, når man støder på lokale traditioner og skikke, som fastholdes selv i turismens højsæson. 

Overnatning

Vi har valgt at man på denne tur bor i Porto Vecchio, som er beliggende ca. 25 km. fra golfbanen nær byen Bonefacio.

PORTO-VECCHIO (ca. 10.000 indb.) er en gammel havneby, som navnet også antyder. Den ligger på Korsikas sydøstkyst i bunden af Porto-Vecchio Bugten og er den tredjestørste by på Korsika. Byen er opdelt i en gammel og en ny bydel. Den gamle bydel er delvist omgivet af en tyk fæstningsmur fra 1500-tallet, hvor fem tårne stadig er bevaret. Inden for muren er der masser af hyggelige krogede gader og gyder med små butikker, barer og restauranter. Her er der mulighed for at smage en lokal kastanje øl.

Indbyggerne har ry for at være de mest lokalpatriotiske af alle korsikanere. Man fornemmer dog også det italienske præg - især ved marinaen, der er centrum i den nye bydel.  

Porto-Vecchio er omgivet af spektakulære og meget børnevenlige sandstrande: Plage de Ciprianu, Plage de Palombaggia, St. Giulia og den helt cirkelrunde bugt Rondinara syd for byen for blot at nævne nogle få. Sandet er fint og kridhvidt og vandet turkisblåt. Mellem Porto-Vecchio og Bonifacio på Korsikas sydspids finder man et af Korsikas bedste snorkle- og dykkeområder.

Hotel Aiglon Bylitis

Hotel Aiglon Bylitis er beliggende i Porto Vecchio på Korsika tæt ved bykernen og havnen. Her tilbydes en møbleret terrasse og værelser med aircondition og gratis trådløs internetadgang.

Værelser på L'aiglon Bylitis er indrettede i hvide og sorte farver og har tv og eget badeværelse.

Der serveres dagligt morgenmad i morgenmadslokalet med aircondition. Der er også en lounge bar, hvor du kan slappe af med en drink.

L'aiglon Bylitis tilbyder desuden gratis privat parkering for biler og motorcykler. 

Se hotellet her.

 

En anden mulighed for indkvartering er disse lejligheder, som også er beliggende i Porto Veccio.

Bestil rejse

Send rejseforespørgsel

Korsika - med mulighed for golf
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsen:

  • Ophold i 7 nætter med morgenmad
  • 3 x Green Fee
  • Fly tur/retur fra Kastrup
 
Tillæg
  • Afrejse fra Billund t/r: 400 kr. ekstra til prisen
  • Tillæg for at spille den ene af runderne på Pevero golfbane på Sardinien: 150,- kr.
  • Her skal påregnes ca. 300,- kr. for at komme med færgen til Sardinien tur/retur pr. bil

Se Pevero golfbanen på Sardinien her.

 

Tillæg for hotellet:

  • Tillæg for balkon pr. person: 300,- kr.
  • Tillæg for enkeltværelse: 1250,- kr.
Tillæg for flyet:
  • Tillæg for 1 stk.golfbag i flyet: 400 ,- kr. pr. vej
  • Tillæg for 1 stk. cykel kuffert i flyet: 400,- kr. pr. vej.

1 stk. golfbag p. person kan medbringes uden beregning ved bestilling og betaling af depositum inden 15/4/2017

Ved booking af denne rejse, skal der meddeles hvilke dage der ønskes tee tider, da disse skal bestilles i meget god tid.

 

Link til billeje på vores hjemmeside:

Tilbage til toppen