Hurtigruten byder på forskellige oplevelser uanset årstid. 

Find din årstid langs Norges kyst

Drømmer du om at opleve nordlys eller måske midnatssolen med Hurtigruten? Der er mange oplevelser uanset årstid og du kan opleve noget nyt på hver årstid, derfor sejler mange af vores gæster ikke kun én gang, men flere gange langs kysten.

Herunder kan du trykke dig ind på den årstid du er interesset i at høre mere om:

Forår - Læs mere her

Foråret i Norge byder på flere "årstider" langs kysten. Vi besøger Lyngenfjorden. Lyset forvandles, naturen begynder at spire og klædes i grønt, og varmen breder sig over landskabet efter den kolde vinter.

Sommer - Læs mere her

Sommer med travelnorth

Sommerens klassiske rundrejser byder på midnatssolen, der giver 24 timers dagslys så du har mere tid til at nyde naturen og seværdighederne. Skibene tager dig med til den smukke Geirangerfjord, der kun besøges om sommeren.

Vinter - Læs mere her

Klassiske vinterrejser med Hurtigruten - Nordlys i Norge med Hurtigruten | Travelnorth.dk

Drømmer du om at opleve det dansende grønne nordlys? Så skal du rejse om vinteren. Om vinteren har du også oplevelser såsom hundeslædekørsel og snescooterkørsel i det hvide vinterlandskab.

Efterår - Læs mere her

Efterårets klassiske rejser byder på et fantastisk farveflore og muligheden for at komme tættere på kystkulturen langs den norske kyst og muligheden for at opleve nordlys. Skibene sejler også ind i Norges længste fjord, Hjørundfjorden.