INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Foredrag om Svalbard

Bliv inspireret til dit næste ferieeventyr

Drømmer du om at opleve nordlyset danse eller midnatssolen stråle? Så kom og hør mere om vores rejser til arktiske Svalbard, der er en unik og magisk destination hele året rundt.

In stock
Travel Code
FOREDRAG-002

En magisk verden året rundt - kom og hør mere!

Svalbard er en norsk øgruppe i Nordishavet kun 1.350 km fra Nordpolen. Det lille ørige er nærmest blevet synonymt med nordlys, og det er da også et af de absolut bedste steder på kloden at opleve det flotte naturfænomen, aurora borealis. Men Svalbard er meget mere end det. Øgruppen er et af de steder i verden, der oplever den største transformation i løbet af årets gang, og den fascinerende forvandling gør stedet til et must-see hele året rundt. Oplev alt fra vinterens kulde og 24-timers mørke, til forårets opblomstring, når solen vender tilbage, og sommeren, hvor øgruppen står i fuld flor under midnatssolen. Der er himmel og hav til forskel på årstiderne og dermed også de aktiviteter, der er mulige. Fx er en hundeslædetur i sneen mulig om vinteren, mens sommeren tillader sejlads langs kysten, når isen smelter.

Er du i tvivl om, hvorvidt Svalbard skal vinges af din bucketliste? Så tag med til vores foredrag om Svalbard og bliv klogere på, hvad du har af muligheder. Foredraget bliver afholdt af Anders Lagoni, der har boet og arbejdet på Svalbard i næsten et år, og som netop er vendt hjem til Danmark. Anders er en rigtig historiefortæller og vil snakke om øerne, årstiderne, aktivitetsmulighederne og nordlyset, og så vil han besvare alle dine spørgsmål efter bedste evne.

På aftenen vil der blive serveret pizza og enkelte drikkevarer, som er inkluderet i prisen.

Vi glæder os til en aften med gode historier!

Læs mere om og book vores rejser til Svalbard her.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Foredrag om Svalbard
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Tid og sted:

Adresse: Tir Na Nóg, The Merchant RoomFrederiksgade 38-40, 8000 Aarhus

Dato: 3. december 2019 

Tid: 18.00 – 20.00

Inkluderet i prisen:

  • Foredrag om Svalbard
  • Velkomstdrink
  • Pizza + en øl eller en sodavand

Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er bindende og at pengene ikke refunderes ved udeblivelse. Foredraget bliver afholdt ved et minimum af 10 tilmeldte.

Gå til toppen af siden