Frankrig

Rejser til Frankrig

I Frankrig venter den ene skønne oplevelse efter den anden

Frankrig er et skønt land, som de fleste af os har en holdning eller i hvert fald forventning til. Hvis du ikke allerede har besøgt landet, der er hjemsted for Eiffeltårnet, Disneyland, de franske alper og det verdenskendte museum Louvre, hvor Mona Lisa er udstillet, bør du helt sikkert overveje, om din næste rejse ikke skal gå til Frankrig.

Frankrig er et meget forskelligartet land med stor variation i både vejr, natur og muligheder. Tag for eksempel på storbyferie til hovedstaden Paris, og oplev de helt store monumenter som kirken Sacre Coeur, bydelen Montmartre og de mange museer, der afspejler Frankrigs lange og spændende historie.

Du kan også rykke ud af storbyen og i stedet kaste dig ud i Frankrigs storslåede natur, der byder på alt fra Frankrigs længste flod, Loire, til store og små vinmarker og vidtrækkende bjerge. En vandretur i Frankrig kan blandt andet føre dig rundt i nogle af landets bjergpas, mens cykelruterne fører dig gennem nogle af de små charmerende landsbyer og områder, hvor landbrug og vinproduktion er i højsædet.

Det er også muligt at vælge en kør-selv-ferie til Frankrig, så du kan udforske forskellige områder, du synes er interessante. Alt efter hvor du er, kan du vælge at bo i eksempelvis ferielejligheder, på hotel eller andet.

Læs mere
Side
per side

Items 1-10 of 24

Et af verdens hårdeste endags-motionscykelløb

Kom med til et af Europas absolut vildeste cykelløb i Frankrig. Prøv kræfter med de 21 serpentinersving op til toppen af Alpe d’Huez og nyd den smukke udsigt derfra. Løbet finder sted d. 25. juni 2023!

 • 2 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller kør selv
Fra 1.998,- DKK
Frankrig - Cykelferie på egen hånd

Eventyrlige slotte, fredfyldte skove og et blødt og venligt landskab venter her i området omkring Loirefloden. Både børn og voksne kan hver dag hoppe i poolen på hotellet efter dagens cykeltur.

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.798,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Frankrig

Rhinsletten og Route de Vin langs Vogeserbjergene. Nem cykelferie hvor alle kan være med og hvor sanserne konstant udfordres. Nemt fra Danmark i bil, tog eller fly.

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.398,- DKK
Frankrig - Cykelferie på egen hånd

Tag på cykeltur i Loiredalen, der er det område i Frankrig med allerflest slotte. Du cykler blandt fantastiske slotte og haver og gennem charmerende byer med fristende caféer og skønne pladser. 

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.498,- DKK
En perlerække af kultur- og naturscenarier langs Tysklands mest romantiske flod

Rhinen er en af verdens mest populære krydstogtsfloder. På dette flodkrydstogt oplever du bl.a. smukke slotte og charmerende vinmarker samt nogle af Europas mest betagende flodlandskaber.

 • 37 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.898,- DKK
Frankrig - Cykelferie på egen hånd

Et mekka for skaldyrs- og fiskespisere. Nem cykeltur gennem Bordeaux's vinmarker, forbi små fiskerlejer og ud til atlantens kæmpeklitter og store dønninger.

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.298,- DKK
Oplev Paris’ pulserende liv og det historiske Normandiet

Flodskibsrejsen tager sin begyndelse i Byernes by, Paris, hvor seværdighederne ligger på begge sider af Seinen. Du præsenteres for det bedste, Frankrig kan byde på inden for kultur, natur og historie.

 • 17 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.298,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Frankrig

En Ruby klassiker i Provence med god tid til at sanserne kan frydes overalt med duften fra de endeløse lilla lavendelmarker og et stop langs vinstokkene i Chateauneuf du Pape eller på det lokale marked.

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.598,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Frankrig

Denne afslappede cykelferie tager dig gennem smukke landskaber på vinruten "Route de Vins" med de mest idylliske farverige landsbyer i Alsace og med tid til at stoppe op og smage på den ædle vin.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 7.098,- DKK
Cykelferie på egen hånd i Frankrig

En middelsvær tur med start og slut i den spændende by Aix-en-Provence. Smukke landskaber og charmerende provencalske byer accompagneret af provencalske lyde og dufte.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 7.498,- DKK

Normandiet

Normandiet ligger i den nordlige del af Frankrig. Området er især kendt for osten Camembert, deres ekstra gode cider og æblebrændevinen Calvados. Omkring en kilometer fra fastlandet ligger øen Mont Saint Michel. Den lille ø har haft stor betydning op gennem historien, da tidevandet åbnede og lukkede for adgangen til øen. Den korte afstand til fastlandet gjorde, at pilgrimme kunne komme ud til klosteret på øen, når vandet var trukket tilbage, mens fjender, der ville invadere øen, blev klaret, når vandet kom tilbage og overraskede dem. Øen har årligt mere end 3 millioner besøgende.

Vandreferie i Frankrig Cykelferie i Frankrig Rejser til Frankrig

Korsika

Korsika er en fransk ø i Middelhavet med meget interessant plante- og dyreliv. Derudover kan du opleve vinmarker og olivenplantager på din tur rundt på øen.

Vi har i de seneste 30 år arbejdet med at sammensætte de bedste rejser til Korsika til stor tilfredshed for vores rejsende. Vores egen passion for netop rejser til Korsika har gjort det muligt for os at specialisere os i alle rejseformer. Hvad end du er til aktive ferier på den skønne Middelhavsø, eller er mere til afslapning i det milde og solrige klima, så har vi rejsen til dig. Vores mange rejser til Korsika har aldrig holdt os fra at vende tilbage til den solbeskinnede ø ud for den franske og italienske kyst. Vi synes altid at finde nye fortryllende steder, som vi ikke før har opdaget eller vidst eksisterede. Vi skraber kun overfladen af alt, hvad Korsika har at byde på.

Hvis du formår at blive træt af Korsika, så er det en bedrift i sig selv. Det kan næsten ikke lade sig gøre, da der altid er nye muligheder. Du kan altid komme til os for råd og vejledning, men uanset hvor du begiver dig hen på øen, vil der være betagende smukt. 

Du vil blive mødt af skønne sandstrande og bjerge, vi ikke oplever nær så spændende i Danmark, de mest hyggelige byer og masser af lækker lokal mad fra middelhavet. Dette er blot et udsnit af mange af de oplevelser, du vil få dig på en rejse til Korsika. Når du ankommer til Korsika, vil du hurtigt opleve, at der ikke er meget, der kan sammenlignes med Danmark. Dette gælder ikke kun de betagende bjerge, men også selve havet, floderne, byerne, dyrelivet og ikke mindst det korsikanske folkefærd, som er meget gæstfrit og tager alting stille og roligt. Korsikanerne er på samme vis meget selvstændige og stolte. De taler gerne om fortidens mange slag, og den kamp der har været om Korsika gennem tiden. Korsikas historie er en stor del af øen i dag og har med tiden sat sine præg, hvilket du også vil kunne mærke, når du bevæger dig rundt på øen. 

Maden er som sagt også en af de oplevelser, der gør hele rejsen værd at opleve. Du må ikke snyde dig selv for at smage, hvordan Korsika sætter alle sanserne i brug i forbindelse med måltiderne. Her kommer du altså både til at kunne smage bjergene, hvor kødet kommer fra, og havet hvor deres lækre fisk og skaldyr er friskfangede fra. De lokale traditioner er at finde overalt i det korsikanske køkken, da det er de samme gode råvarer, der bruges til at udforme de samme gode retter, som altid har eksisteret.

Strand på Korsika Vandring på Korsika Natur på Korsika

Oplev smukke Frankrig med Ruby Rejser

Frankrig er en fantastisk destination, uanset hvordan din ferie skal se ud. Vores cykelferier til Frankrig er meget populære, da de giver mulighed for at udforske en lille bid af landet på egen hånd og i eget tempo. Tag for eksempel på cykelferie i Provence, hvor du kan opleve fantastisk natur, romerske ruiner og flere tusind år gamle hulemalerier. Mange kunstnere er blevet tiltrukket af Provence på grund af de mange solskinstimer og det helt specielle lys, der er i området.

Frankrig er som bekendt et af de helt store vinlande, så hvis du interesserer dig for vin, eller bare vil opleve produktionen helt tæt på, kan rejsen gå til eksempelvis Bordeaux i det sydvestlige Frankrig eller Bourgogne i midten af landet. Bordeaux danner centrum for en stor vinregion, både i forhold til dyrkningen og fremstillingen af vin. Byen og området har produceret vin siden det 8. århundrede og har i dag stor betydning for industrien på verdensplan.

I Bourgogne ligger hovedbyen Dijon, og området er primært et landbrugsområde. Du finder nogle af verdens fineste vinmarker i Bourgogne.

Chateau i Frankrig Cykler i Frankrig Louvre Museum i Paris