INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Funken Lodge Hotel★★★★

Svalbard - Norge

Med moderne komfort i historiske omgivelser tilbyder Funken Lodge en helt speciel Svalbardoplevelse. Hotellet ligger på Haugen med flot udsigt over Longyearbyen og op mod Larsbreen og Longyearbreen.

In stock
Travel Code
NO-H-003

Indkvartering

Med moderne komfort i historiske omgivelser tilbyder Funken Lodge en helt speciel Svalbardoplevelse. Hotellet ligger på Haugen med flot udsigt over Longyearbyen og op mod Larsbreen og Longyearbreen. Siden 1947 har hotellet været et lokalt samlingspunkt, og i de hyggelige omgivelser vil du hurtigt føle dig hjemme i Arktis. 

Hotelbygningen blev sat op lige efter krigen. Funken, som man dengang kaldte det, var hjemsted for enlige funktionærer. Først i midten af 1980'erne flyttede den sidste funktionær ud og blev erstattet af tilrejsende, som søgte overnatning. I 1993 blev hotellet udviddet, og i februar 2018 åbnede hotellet som Funken Lodge, som vi kender det i dag. 

Når du bor på Funken Lodge vil du hurtigt forstå, hvorfor det er mange turisters yndlingshotel på Svalbard. Atmosfæren får dig til at slappe helt af efter nogle begivenhedsrige dage fyldt med nye indtryk. Alle værelserne er lækkert indrettet, og det søde personale bidrager til at give dig et perfekt ophold. 

På Funken Lodge finder du Restaurant Funktionærmessen. Herfra har du fantastisk udsigt over Longyearbyen og Hiorthfjellet, som du kan nyde sammen med dit måltid. Her er der virkelig mulighed for at få nogle kulinariske oplevelser, som du sent vil glemme. Derudover kan vinkortet byde på 300 forskellige vine. Er du mere til champagne, er der her også 70 typer at vælge imellem. Ønsker du i stedet at slutte aftenen af med en cocktail, er der også rig mulighed for det i Funken Bar. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Funken Lodge Hotel★★★★
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev

Gå til toppen af siden