Her kan alle være med i vinterparadiset

Gålå – skiferie

I Gålå venter der dig et sandt vintereventyr. Gålå ligger rigtig godt placeret på et fjeldplateau 930 m.o.h., lige i trægrænsen, og her er mulighederne for skioplevelser noget nær endeløse.

 

 

Med sin placering midt i Peer Gynts Rike byder Gålå på intet mindre end 630 km velpræparerede langrendsløjper. Er du mere til alpint skiløb, har du på Gålå Alpin rig mulighed for at fornøje dig med de 14 nedfarter og 8 lifte, der tager dig mellem børnebakker, snowboardpark og pister i alle farver.

Alpint skiløb

Gålå Alpin byder på et godt overblik og er derfor velegnet til familier eller smågrupper med forskellige skifærdigheder og -ønsker. Skicenteret byder på skiudlejning og -service, skiskole og en hyggelig Fjellkafé.

Alpinanlægget er delt op i Valfjell-siden og Wadahl-siden, som er godt forbundne med lift. På Wadahl-siden finder du grønne, blå og røde piste, mens Valsfjellet også byder på en sort piste.


Skileje

Wadahl Høgfjellshotell har en fin skiudlejning med gode priser.

Gålå Alpin har ligeledes en god og velassorteret skiudlejning med fornuftige priser.


Langrend

Peer Gynts Rike byder på dejligt stabilt vinterklima og omfatter Espedalen, Fefor, Kvitfjell, Skeikampen og Gålå. Her er god variation i de velpræparerede langrendsløjper med både løjper mellem skovterræn og udfordrende højfjeldsløjper. Gå fx den lille rundløjpe ”Trillåsen” på 8,6 km og 156 højdemeter. Har du mod på en længere rundtur, kan ”Rød Årstulen-Lauvåsen” på 23 km og 393 højdemeter anbefales. Vil du på en længere dagstur, kan du gå mod Fagerhøj, hvortil der er 13,1 km ud og 13,1 km hjem.

Fakta for langrend

I Peer Gynts Rike er der som nævnt 630 km velpræparerede langrendsløjper. Gålå byder på 185 km af disse, fordelt på 148 løjper og 28 ruter.

Lanrend i Gålå


Skiskole

Her er engagerede og dygtige skiinstruktører tilknyttet, og der findes skiskole for alle langrendsløbere, alpinister og snowboardere – små som store – unge som ældre.