Ferietype
Rejseform
Afrejse uge
Rejsemål

Gruppe- og erhvervsrejser

Gruppe- og erhvervsrejser i hele verden | Vi skræddersyr ferien

Er du arrangør af en grupperejse for foreningen, familien, efterskolen eller studiet? Eller skal dine medarbejdere og kollegaer rystes sammen på en teambuilding-rejse? Så tag Ruby Rejser med på råd. Med vores 50 års erfaring, alsidige rejseudvalg og personlige service sikrer vi, at din rejse forløber perfekt.

Bus, fly eller skib? Hvordan transporten skal foregå, bestemmer du. Vi samarbejder kun med anerkendte flyselskaber, seriøse busselskaber og velrenommerede rederier, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Via vores søsterselskab Seatravel kan vi desuden, som et af de få bureauer, også tilbyde gruppe- og erhvervsrejser ombord på sejl- og flodbåde med og uden kaptajn. Vores rejseunivers er stort og alsidigt. Vi er både velkendte og stedkendte blandt Europas pulserende storbyer, men trives lige så godt i den fri natur med ski under fødderne eller på en aktiv ferie helt derude på kanten, hvor kragerne vender.

Er du interesseret i en fantastisk og uforglemmelig grupperejse, hvad end kulissen er en larmende og travl storby, et idyllisk bjerglandskab, hvor du er fuldstændig i takt med naturen, eller ombord på din helt egen private yacht i azurblåt vand? Så tøv endelig ikke med at gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige gruppe- og erhvervsrejser, hvor du uden tvivl vil finde den ferietype, som passer præcis til din gruppes ønsker og behov.

Er I en gruppe og vil I gerne have et tilbud? Udfyld formularen

 

Læs mere
Se et udvalg af vores rejser herunder
per side
Højdepunkter Sylt, sejltur Kielerkanalen

Dejlig bustur hvor vi besøger marsklandskabet i Holsten mellem Elben, Kielerkanalen, Ejderen og Vadehavet. Der vil være udflugt til det frugtbare område Ditmarsken. Derudover ser vi vadehavsøerne Rømø, Sild og Mandø.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7-11 nætter
Forespørg
Samtale, deltagelse og fællesskab i smukke omgivelser

Vil du se, hvor det hele sker, og hvor de store emner bliver drøftet? Så tag med til Folkemødet på vidunderlige Bornholm. Vi kører med bus fra Jylland, og du får god tid til at fordybe dig i dansk politik.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 4 nætter
Forespørg
Skiferie for efterskoler

Skituren er et af højdepunkterne på året – også på en efterskole. Det giver et fantastisk kick til alle, og giver energi til resten af året. Oplev Kvitfjell med udgangspunkt i et dejligt hotel.


 • Ingen dato sat
 • transport_icon/images/i/c/ico_bus.png
  Bus
 • 13 nætter
Forespørg
 

Netværk i hele verden

Hos Ruby Rejser bestræber vi os efter at kunne finde den perfekte rejse til hver enkelt gruppe. Derfor arbejder vi også hårdt for at kunne udbyde et bredt sortiment af mange forskellige rejser i hele verden. Det betyder også, at de mulige destinationer for din gruppe- og erhvervsrejse er mange. Er du til en af de mere hjemlige destinationer, kan vi i Nordeuropa tilbyde rejser til kendte og mindre kendte områder i Danmark, Sverige, Norge og tilmed på Færøerne. Foretrækker du de sydligere himmelstrøg, kan din rejse for eksempel gå til smukke Portugal, naturskønne Kroatien, charmerende Italien eller noget endnu længere borte.

Om rejsen går til Kirkenes, Katalonien eller Kenya er ikke afgørende. Vi har stabile samarbejdspartnere i hele verden, som sikrer os adgang til de bedste indkvarteringssteder, populæreste restauranter og største seværdigheder. Vi lader os ikke sådan lige begrænse, så vi vil meget gerne hjælpe med at finde noget, der rammer ind i dine og gruppens drømme.
 

Friedrichstadt i Tyskland Landsby i Malta Sverige fra luften


Personlig service og nøjagtighed

Når du skal vælge rejsearrangør, handler det om tillid og personlige relationer. Hos Ruby Rejser er I aldrig bare et nummer i rækken. Fra vores indledende kontakt med hinanden til I er hjemme igen, har I den samme kontaktperson, som kender jeres ønsker og behov. Vi vægter nøjagtighed og præcision højt, og vi er ikke tilfredse før, alt der kan planlægges, er planlagt!

Efterskoler

Når man går på efterskole, er fællesskabet i højsædet, og derfor synes vi hos Ruby Rejser, at det er vigtigt for efterskolerne, at komme ud over landets grænser. Der er ikke noget som en rejse, der kan få sammenholdet til at blomstre, og derfor vil vi gerne tilbyde rejser med dette formål. 

Vores fællesrejse koncept betyder, at I får lov til at bo og være sammen efter dagens begivenheder. På flere af vores skidestinationer, har vi blandt andet vores egne hoteller - hvor et af dem kan rumme op til 150 personer.

Tilgængelighed og ansvar

Selvom vores fornemste opgave er at planlægge jeres gruppe- og erhvervsrejser ned til mindste detalje, så er verden ikke altid forudsigelig. Man ved aldrig, hvornår den næste askesky rammer, eller om lufthavnspersonalet pludselig beslutter sig for at strejke. Skulle uheldet være ude, kan I altid komme i kontakt med os på vores døgnåbne telefon. Vi forstår at navigere i uforudsigeligheden, er handlekraftige og finder altid frem til den rette løsning.

Skræddersyet efter jeres budget

Om I er 20 personer eller flere hundrede, der skal afsted, så kan I være sikre på, vi skræddersyr en løsning, der matcher jeres budget. Måske I har et budget, men endnu ikke har fundet frem til rejsemålet? Ingen problem. Sammen finder vi frem til det helt rigtige rejsemål, hvor I får noget for pengene.

Rejsen starter hos jer 

Har I allerede en idé til, hvor rejsen skal gå hen, eller savner I inspiration så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne til jer, så vi sammen kan finde den perfekte løsning for jeres gruppe eller virksomhed. I er også velkommen til at besøge os på vores kontorer i Aalborg og Aarhus.

Ofte stillede spørgsmål