INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Hotel Aguere ★

La Laguna - Tenerife - Spanien

Nyd ferien på Tenerife i spændende omgivelser og med fremragende afstand til seværdigheder i La Laguna. Hotellet er et centralt og hyggeligt hotel for alle, med venlig service og nyrenoverede værelser.

In stock
Travel Code
ES-H-001

Indkvartering

Hotel Aguere er beliggende i den charmerende gamle bydel af La Laguna, foran det smukke Leal-teater. Hotellet kom på verdensarvslisten tilbage i 1999, og har siden da været et varemærke for byen. Hotellet har med sin ene stjerne en masse at tilbyde i form af morgenmad, gratis wifi, døgnåben reception samt concierge-service. Hotellet er indrettet med hyggelige værelser der er nyligt renoverede, samt en smuk opholdsstue der er oplyst af et kæmpe tagvindue.

Hotellet ligger meget centralt i La Laguna og der er derfor rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de mange seværdigheder. Ca. 200 meter fra hotellet ligger San Cristobal de La Laguna-katedralen og ca. 500 m. derfra det spændende kunstmuseum Fundacion Cristino de Vera. Hotellet ligger oplagt i byen til at det er nemt at udforske, samt komme tilbage til hotellet og slappe af i deres fælles opholdsstue, inden man skal på jagt efter en god restaurant. 

Skal man på udkig efter en god restaurant, er der mange gode at kigge efter i nærheden af hotellet. Der er noget for enhver smag, herunder Rakaposhi Tapas Bar der tilbyder asiatisk tapas eller Restaurante Maquila der tilbyder fin spansk mad. 

Tidligere gæster roser især den centrale belliggenhed, det varme personale og hotellets charmerende og historiske indretning.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Hotel Aguere ★
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev

Gå til toppen af siden