Nordkap-ekspressen og Svalbard-ekspressen

Fantastiske ekspresture til Norge og Svalbard

Storslåede rejseoplevelser venter i horisonten, når du stiger ombord på MS Trollfjord og rejser med Nordkap-ekspressen eller Svalbard-ekspressen langs Norges flotte kyst og til naturskønne Svalbard.

Oplev et eventyr til lands og til vands med Nordkap-ekspressen eller Svalbard-ekspressen

Uanset om du tager med Nordkap-ekspressen eller Svalbard-ekspressen, kan du glæde dig til en fantastisk sørejse, der ikke alene giver dig naturskønne syn til søs, men som også tager dig til nogle af Norges og Svalbards mest charmerende og oplevelsesrige byer. Skibet lægger til kajs i byerne og giver dig god tid til at gå på opdagelse i områderne og nyde de forskellige attraktioner og spændende udflugter.

Glæd dig f.eks. til at opleve byer som Honningsvåg, den nordligste by på Norges fastland, hvor du besøger Nordkap, byen Tromsø, der er den arktiske hovedstad og kendt som ”Porten til Arktis”, byen Alta, der går under navnet ”Nordlysets by” og Longyearbyen på Svalbard, hvor du kan se frem til et væld af smukke naturoplevelser. Et hav af andre spændende byer og seværdigheder venter langs de smukke søruter i Norden.

Nyd Nordkap-ekspressen i vinterhalvåret og Svalbard-ekspressen i sommerhalvåret. Du kan få et større indblik i rejserne ved at læse vores rejsebrev fra Nordkap-ekspressen her.

Læs mere
per side

7 Items

Ekspeditionsrejse fra Tromsø til Bergen | 2024 og 2025

Tag med på en sydgående ekspeditionsrejse fra porten til Arktis i Tromsø til charmerende Bergen i det sydlige Norge. Udforsk den norske kyst med Hurtigrutens nyrenoverede ekspeditionsskib, MS Trollfjord.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Ekspeditionsrejse fra Bergen til Tromsø | 2024 og 2025

Over en 7-dage-lang ekspeditionsrejse udforsker du Norges kyst hele vejen fra Bergen i det sydige Norge til Europas nordligste by, Honningsvåg, og derefter til den arktiske hovedstad, Tromsø.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 6 nætter
Forespørg
Ekspeditionsrejse fra Bergen til Oslo | Rejs fra marts 2024 til april 2025

Over 13 dage får du mulighed for at fordybe dig i den norske kystlinje med spændende besøg i lokale kystbyer  helt fra det arktiske område i Nordnorge til hovedstaden Oslo i det sydlige Norge.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 12 nætter
Forespørg
Ekspeditionsrejse fra Oslo til Bergen | Rejs fra marts 2024 til april 2025

Begiv dig ud på en oplevelse for livet, når Hurtigruten for første gang sætter sejl fra Oslo. Stift bekendtskab med nordlyset, når det flotte naturfænomen pryder nattehimlen.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 12 nætter
Forespørg
Rundrejse - Bergen-Svalbard-Bergen | Maj til september 2024

Udforsk hele den norske vestkyst, og gå på opdagelse på den magiske ø, Svalbard. Over 15 dage vil du gå i dybden med den norske natur, og få en dybere forståelse for, hvad Norges kultur indebærer.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 14 nætter
Forespørg
Sydgående ekspeditionsrejse fra Svalbard til Bergen | Maj til september 2024

Tag med på en uforglemmelig ekspeditionsrejse fra Svalbard til Bergen, hvor du kommer til at opleve alt, hvad den norske kyst har at tilbyde. Udforsk forskellige kystsamfund med anderledes kulturer.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg
Nordgående ekspeditionsrejse fra Bergen til Svalbard | Maj til september 2024

Glæd dig til en rejse langs den norske kyst, hvor du både udforsker højarktiske områder, idylliske omgivelser og fantastisk dyreliv på vejen mod Norges nordligste øgruppe, Svalbard.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/t/r/transport_ikon_-_egen_transport_2.png
  Egen transport
 • 7 nætter
Forespørg

Eventyrlig vinterrejse med Nordkap-ekspressen

Nordkap-ekspressen byder på magiske vinterrejser langs Norges kyst fra sidst i september til marts. Du har mulighed for at vælge mellem 7 eller 13 dages fantastisk sørejse med Nordkap-ekspressen og kan starte eventyret i enten Bergen eller Oslo, afhængig af hvilken afgang du vælger. På 7-dages turen er det også muligt at vælge mellem en nord- eller sydgående rute langs Norges kystlinje. Når du rejser i vinterhalvåret, har du de bedste forudsætninger for at opleve det fortryllende nordlys danse med alle sine fine farve på den mørke aften- eller nattehimmel.

 

Til midnatssolens land med Svalbard-ekspressen

Svalbard-ekspressen tager dig ikke alene med til Norges smukke kyststrækning, men forlænger sørejsen med en tur til Norges nordligste øgruppe, magiske Svalbard. Svalbard-ekspressens afgange ligger i sommerhalvåret fra maj til september. Du starter eventyret i den smukke norske by Bergen og kan vælge mellem enten 8 eller 15 dage til søs. Foran dig venter en romantiske sejlads i 24-timers sommerlys, og du kan glæde dig til at se den fortryllende midnatssol på himlen – et helt særligt sommerfænomen og en oplevelse, du sent vil glemme.

 

To ture, samme skib

Det er det samme skib, du stiger ombord på, uanset om tager med Nordkap-ekspressen eller Svalbard-ekspressen. Glæd dig til et skønt ophold på Hurtigrutens skib MS Trollfjord, hvor ren afslapning og fordybelse er i højsædet. Det nyrenoverede skib har forskellige kahytter og suiter, hvor du kan få en god nats søvn, og fra de forskellige dæk kan du nyde synet af de imponerende fjelde, fjorde og den smukke natur, du hver dag sejler forbi. MS Trollfjord byder også på faciliteter som motionsområde, panoramalounge, bibliotek og en overdådig sauna med gulv til loft-vinduer.

Med kysten som køkken

Maden ombord på MS Trollfjord er virkelig noget, du kan se frem til. Det overordnede koncept for skibets forskellige restauranter er Norway’s Coastal Kitchen – og det er netop smagene fra Norges kyst, der er i fokus. Du kan glæde dig til at sætte tænderne i velsmagende mad kokkereret med lokale og hjemmedyrkede produkter fra leverandører langs kysten. Glæd dig til en vaskeægte flydende kulinarisk oplevelse ombord hver dag.Lærerig viden fra det erfarne ekspeditionsteam

Ombord på MS Trollfjord møder du også det erfarne ekspeditionsteam på 5 personer, der står klar til at guide dig under rejseaktiviteterne samt ved de forskellige udflugter. Med stor begejstring fortæller ekspeditionsteamet om Norges spændende historie, kultur og natur og taler med alle rejsende om de forskellige spændende områder i landskabet. Du har også mulighed for at deltage i diverse aktiviteter og lektioner ombord på skibet som bl.a. kunstlektioner, filmaftener, udendørsaktiviteter og fotografiworkshops. Sikkert er det, at du ikke kommer til at kede dig ombord på MS Trollfjord, hvad end du skal med Nordkap-ekspressen eller Svalbard-ekspressen.

Læs vores rejsebrev fra Nordkap-ekspressen her.