Nordlys

Oplev nordlyset på en af verdens smukkeste rejser

Ta' med os på en uforglemmelig rejse med destionationer blandt andet på Svalbard og i Tromsø, hvor du får muligheden for at opleve det magiske nordlys oplyse himlen.

Oplevelser mod nord

Norge byder på landskaber og naturfænomener, der er helt unikke. Blandt andet er en sørejse langs Norges vidtstrækkende kyststrækning en af verdens absolut smukkeste, og vilde naturscenarier og fabelagtige udsigter er at finde overalt.

Derudover er Norge også vært for et af jordens mest magiske naturfænomener – nordlyset! Nordlyset findes i Norges nordligste egne, og det spektakulære syn vil få selv den største naturskeptiker til at tabe underkæben, når det dansende lysbillede leger på den norske nattehimmel. Oplev nordlyset i hyggelige Tromsø, der er Nordnorges største by; på øgruppen Svalbard, som er det sted på jorden, der oplever flest timer med nordlys eller på en ekspeditionsrejse med Hurtigruten langs den norske kyst.

Vælg selv mellem vores perlerække af unikke rejseoplevelser.

View as Grid List

5 Items

per side
 • Eventyret starter 500 km nord for polarcirklen

  En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe med helpension, tilbyder vi denne skønne sørejse langs Norges kyst. 

  Afrejse: 15. januar 2019, 20 november 2019, 24 november 2019, 7 januar 2020 og 6. februar 2020.

  6 afrejser
  6 nætter
  Fra 8.498,- DKK
  Fly fra København
 • Nye datoer i 2019 & 2020

  Jagt nordlyset på Svalbard

  Uforglemmelige oplevelser

  En uforglemmelige rejse til Svalbard med kørsel i bæltevogn og jagt på nordlys. Fly, transfer og to udflugter inkluderet.

  11 afrejser
  4 nætter
  Fra 8.898,- DKK
  Fly fra København
 • Kun 1000,- kr. singletillæg

  Solvinter på Svalbard

  Oplev det pastelfarvede arktiske lysshow

  Det er ikke uden grund, at marts er den bedste sæson på Svalbard. Du kan opleve lyse dage og en pastelfarvet himmel om dagen samt nordlys om aftenen. Turen er inklusiv isgrottetur og dansk rejseleder.

  1 afrejse
  4 nætter
  Fra 9.998,- DKK
  Fly fra København
 • Den smukkeste sørejse med Hurtigruten

  Oplev det fortryllende nordlys med et Hurtigrutens ekspeditionsskibe på en nordgående rejse fra Bergen til Kirkenes. Du besøger den smukke Nidarosdomen i Trondheim, Ishavskatedralen i Tromsø og kommer til at stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. 

  Afrejse: 27. januar 2019

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 11.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Nordlys, samisk kultur og hvalsafari

  Tag med på en eventyrlig rejse med nordlysjagt, besøg hos samerne, rensdykanetur og mulighed for tilkøb af en hvalsafari. Rejsen er inklusiv fly, transfer og to spændende udflugter.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund