Hurtigruten i Norge - Kampagne

Oplev verdens smukkeste sørejse

Norges kyst blomstrer med kulturelle seværdigheder, dybe fjorde, høje fjelde og hyggelige kystbyer. Vælg en sejlads ombord på Hurtigruten og oplev den fortryllende kyststrækning.

Vælg en af de 3 klassiske sejladser langs Norges kyst eller Svalbard-Ekspressen - Flybilletten er inkluderet

Rejs med Hurtigruten mellem den 1. april og 31. oktober 2024 og få flybilletten og transfers med i prisen, hvis du bestiller inden d. 19 oktober 2023.

Uanset hvilken af de 3 klassiske sørejser ombord på Hurtigrutens skibe du vælger, har Norges kyst meget at byde på. På et krydstogt i Norge oplever du enestående natur og et fantastisk dyreliv på verdens smukkeste sørejse. Du kan bl.a. udforske Tromsø i skønne Nordnorge og vælger du at tage afsted om sommeren, kan du opleve midnatssolen, hvilket er et helt særligt naturfænomen, du ikke vil gå glip af! Uanset hvad vil en rejse langs Norges kyst byde på uberørt natur og vilde udsigter af smukke bjerge og fjorde.

Ønsker du at udforske hele den norske kyst og Svalbard på samme krydstogt, er det Svalbard-Ekspressen du skal med. Også her er flybilletten og transfer inkluderet, så længe du bestiller inden d. 19 oktober 2023.

Frapriser:
Kirkenes-Bergen: Fra 10.750 kr. (Afrejse i april 2024)
Bergen-Kirkenes: Fra 12.267 kr. (Afrejse i april 2024)
Bergen-Kirkenes-Bergen: Fra 15.322 kr. (Afrejse i april 2024)
Bergen-Svalbard-Bergen: Fra 29.768 kr. (Afrejse i maj 2024)

Priserne er pr. person med udgangspunkt i en delt indvendig dobbeltkahyt og med forbehold for ændringer.

Se betingelser og mere information om sejladsen i bjælken til venstre.

Læs mere
per side

4 Items

Den klassiske sydgående rejse langs Norges kyst

Oplev verdens smukkeste sørejse med Hurtigruten på denne 6-dages klassiske tur langs Norges kyst. Rejs mellem 1. april og 31. oktober 2024 og få flybilletten med i prisen! Bestil senest d. 19. oktober 2023.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
 • 5 nætter
Forespørg
Den klassiske nordgående rejse langs Norges kyst

Rejs med Hurtigruten på denne klassiske 7-dages rejse langs Norges kyst. Rejs mellem 1. april og 31. oktober 2024 og få flybilletten med i prisen! Bestil senest d. 19. oktober 2023.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
 • 6 nætter
Forespørg
Den klassiske rundrejse langs Norges kyst

Kom med på Hurtigrutens klassiske rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage. Rejs mellem 1. april og 31. oktober 2024 og få flybilletten med i prisen! Bestil senest d. 19 oktober 2023.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
 • 11 nætter
Forespørg
Rundrejse - Bergen-Svalbard-Bergen | Maj til september 2024

Udforsk hele den norske vestkyst, og gå på opdagelse på den magiske ø, Svalbard. Rejs mellem 4. maj og 7. september 2024 og få flybilletten med i prisen! Bestil senest d. 19. oktober 2023.


 • Individuel afrejsedag
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København eller Billund
 • 14 nætter
Forespørg

3 spændende byer du kan opleve på din Hurtigruten-rejse langs Norges kyst

Kirkenes
400 km nord for polarcirklen ligger byen Kirkenes. Selvom byen ligger i Norge er 10 % af de 8.684 indbyggere russere, men det er ikke så mærkeligt taget i betragtning af, at byen ligger tættere på Sankt Petersborg end på Oslo. Byens placering gør også, at man kan nyde godt af midnatssolen, hvor solen nogle dage på året aldrig går ned. Kirkenes fik først sit nuværende navn i 1862, da der blev bygget en kirke på næsset. 

Bergen
Bergen er uden tvivl en fantastisk by at gå på opdagelse i. Den lille storby er en kulturby med både store og små begivenheder året rundt. Derudover byder Bergen på god shopping, smuk natur og et hav af fabelagtige restauranter. Byen ligger smukt omgivet af "De syv fjelde", som er en betegnelse for de syv store bjerge, som omkranser byen. 

Tromsø
Byen har både fået kaldenavnet "Hovedstaden af Arktis" og "Nordens Paris", og det er ikke uden grund. Den smukke by er et perfekt sted både at opleve det dansende nordlys, eller nyde de lyse nætter imens midnatssolen skinner. Du skal ikke langt fra centrum, før du befinder dig i fantastisk natur, hvor du bl.a. kan vandre og køre i hundeslæde.

Slædekørsel

Norges smukke landskaber set fra oven

Norges kyst

Vores sørejser med Hurtigruten langs Norges kyst byder på vidt forskellige oplevelser, alt efter hvilken årstid du rejser i. Uanset hvilken årstid du vælger, vil du opleve en natur ud over det sædvanlige. Du har derudover mulighed for at tage på en masse spændende udflugter både nordgående og sydgående, og hvis du er interesseret i at vide, hvornår skibene er i havn, kan du kigge nærmere på vores ruteplaner for Hurtigruten. 

Oplev den norske øgruppe, Svalbard

Vælger du at rejse med Svalbard-ekspressen, kan du glæde dig til at opleve øgruppen, Svalbard, der er beliggende ud for den nordlige del af Norges kyst. Flere fantastiske naturfænomener pryder din vej, hvor du blandt andet kan opleve den helt unikke midnatssol i det nordlige Norge og på Svalbard, som kun kan opleves i de allernordligste breddegrader.

Vidste du at...?

 1. Norges kulderekord er på -51,4 og blev målt i Karasjok i 1886.
 2. Norge officielt har verdens 7. længste kystlinje, men hvis man medregner øer og fjorde, har de verdens 2. længste kystlinje.
 3. Klimaet ved kysten i Norge påvirkes i høj grad af havet, som er med til at give milde vintre og relativt kølige somre. I indlandet er vintrene som regel koldere end ved kysterne. 
 4. Næsten 3000 km² af Norge er dækket af rene iskapper og gletsjere.