INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSELUdskriv

Opdagelsesrejsen på Antarktis (Sydgående)

Antarktis, Patagonien & Chiles fjorde | Rejs oktober 2020

Denne ekspeditionsrejse tager dig på en sydgående sejlads langs Chiles smukke kyst og helt til fortryllende Antarktis. Udforsk farverige havnebyer, dybe fjorde, rigt dyreliv og smukke nationalparker. 

In stock
Travel Code
EX-007

Det kan du glæde dig til

Antarktis er allermest hvid og ren i oktober måned, og der er masser af isbjerge, der bare venter på at blive udforsket. I samme periode byder det sydlige Patagonien på uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald, der bedst opleves til søs på grund af regionens infrastruktur. På denne rejse kan du glæde dig til at opleve fristeder for vilde dyr og fugle, og du vil blandt se pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler, der leger i bølgerne. Chiles fjorde vil desuden fortrylle dig med enorme gletsjere og høje bjergsider.

Undervejs på rejsen sejler du med Hurtigrutens nyeste skib MS Roald Amundsen, der kun har udvendige kahytter, så du får den flotteste oplevelse uanset kahyt. Der vil være et hav af aktivitetsmuligheder undervejs, og skibets dygtige ekspeditionsteam tager dig med på land i de mindre landgangsbåde og laver spændende aktiviteter ombord. Du kan bl.a. se frem til at opleve Notionalparken Torres del Paine, Kap Horn (det sydligste punkt i Sydamerika), lærerige foredrag, sejlture i små både, sneskoture, fugleture, vandreture og meget mere. 

Rejseplan

Dag Sted
1 Valparaíso Chile
2-3 Til søs
4 Castro
5 Til søs
6 Puerto Edén
7-8 Puerto Natales
9 Chiles fjorde
10-11 Til søs
12-15 Antarktis
16-17 Til søs
18 Punta Arenas og Santiago de Chile

Kort

Dagsprogram

Dag 1. Valparaíso i Chile

Rejsen starter i byen Valparaíso i Chile, der er kendt som Stillehavets Juvel. I denne poetiske og farverige by findes der flere kabel-jernbaner, der tager dig op ad byens skråninger og giver en fantastisk udsigt over bugten.

Dag 2-3. Til søs

Efter Valparaíso starter eventyret for alvor. Vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, hvor ekspeditionsholdet starter deres foredragsrække og forbereder dig til de kommende oplevelser. Lær mere om områdets historie og dyrelivet på denne side af jorden. Der vil også være workshops og præsentationer, hvis indhold kommer dig til gode som rejsen skrider frem. Desuden er der rig mulighed for at holde udkig efter dyrelivet fra dækket.

Dag 4. Byen Castro

Vi går i land på øen Chiloé, hvis hovedby, Castro, byder på massevis af unikke oplevelser. Du vil hurtigt opdage de såkaldte "palafitos", der er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Du kan også tage en tur til Chiloés Nationalpark (Parque Nacional Chiloé), der byder på brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver. Det er inkluderet en vandretur i Castro (ca. 2 timer), hvor du udforsker de mange monomenter og kulturelle seværdigheder. Castro er mest berømt for sin udsmykkede kirke, Iglesia de San Francisco.

Dag 5. Til søs

Vi sejler videre sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande. Derefter kommer vi til et af verdens mest uforstyrrede og smukke steder - den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder "sidste håb". Storslåede landskaber åbner sig op for dig - så husk kameraet.

Dag 6. Puerto Edén

Vi er nu nået til landsbyen Puerto Edén, der ligger i nationalparken O'Higgins. Landsbyen er komplet isoleret blandt bjerge og fjorde, og her er intet mindre end fortryllende. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur, og blandt de 250 mennesker, der bor i byen findes de få resterende medlemmer af kawéskar-folket.

Dag 7-8. Nationalpark Torres del Paine og Puerto Natales

En af ekspeditionens højdepunkter er nationalparken Torres del Paine, hvor den lille by Puerto Natales udgør porten til naturreservatet. Her vil du finde kæmpe klippeformationer, blå gletsjere, dunkle skove og brusende floder - alt sammen med utallige dyrearter. Der er inkluderet en aktivitet (ca. 3 timer) ved Puerto Natales og omegn, hvor vi oplever et træomkranset torv i byens centrum og går til en stor grotte, hvor knoglerne fra en forhistorisk jordludder (kæmpedovendyr) blev fundet i 1896. 

Dag 9. Chiles fjorde

Vi sejler nu gennem Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster sig ud i det iskolde vand - et naturscenarie, der gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til den frodige kyst med et rigt dyreliv.

Dag 10-11. Kap Horn og Drake-passagen

På dag 10 er det med at være hurtigt ude af fjerene, hvis man vil opleve at sejle igennen Beagle-kanalen, der er opkaldt efter Charles Darwins båd. Herefter sejler vi mod det sydligste punkt i Sydamerika, Kap Horn. Her vil det være muligt, hvis vejret er til det, at gå i land for at opleve monumenter, natur og historie. Efter verdens ende fortsætter vi til Drake-passagen, hvor Stillehavet og Atlanterhavet mødes. Her vil vores ekspeditionsteam have meget viden om dyrelivet og dens historie.

Dag 12-15. Højdepunktet Antarktis

Vi har nu nået turens absolutte højdepunkt: Det frosne kontinent, Antarktis. 90% af hele verdens is findes her og skaber skulpturelle formationer smukkere end du kan forestille dig. Vi forsøger at komme i land, både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Vi kan tage i land og se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Der vil være rig mulighed for at opleve Antarktis med alle dine sanser, og du kan få chancen for at ro i kajak mellem hvaler og isbjerge, se fantastisk natur på vandreture, eller overnatte i telt på verdens mest isolerede kontinent.

Dag 16-17. Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler skibet os tilbage over Drake-passagen.

Dag 18. Rejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning, og efter et uforglemmeligt eventyr har vi nået vejs ende. Vi flyver fra Punta Arenas til Santiago de Chile.

Skib og kahytter

Ekspeditionsskibet MS Roald Amundsen er et af Hurtigrutens nyeste skibe og stod færdigt i 2019. Skibet er præget af banebrydende skandinavisk design med elegante møbler og komfortable kahytter, og er desuden et af de første ekspeditionsskibe i verden til at sejle fuldt elektrisk med hybridteknologi. Skibet har store udsigtsplatforme på flere dæk, så vores gæster kan komme så tæt som muligt på naturen og dyrelivet. MS Roald Amundsen har også tre restauranter med menuer, der afspejler råvarerne fra de områder, vi sejler forbi. Et separat pooldæk er inklusiv pools, jacuzzi og barer. Det nye skib har kun udvendige kahytter. Nedenfor kan du læse mere om to af kahytskategorierne. Der kan forespørges på andre kahytskategorier - kontakt os pr. telefon eller mail.

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RS)
  Denne udvendige kahytstype er på midterste eller nederste dæk. Kahytterne er på 17 m2, er rummelige og har vindue. Der er fleksibelt sovearrangement med separate senge og TV med høj kahyt-standard. Sengepladser fra 2 til 4 personer. 

 • Udvendig kahyt (kahytklasse RR)
  Denne udvendige kahytstype på mellemdækket er større og meget rummelig. Kahytterne er mellem 19 og 23 m2, har fleksible sengearrangementer og TV med høj kahyt-standard. Dobbeltseng er standard i denne kahytstype, men kan fås med enkeltsenge efter forespørgsel. Sengepladser fra 2 til 4 personer.

Læs mere om kahytskategorier her

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato
Praktiske Informationer

Afrejsedato:

 • 19 oktober 2020

NB! Priser på andre kahytstyper, enkeltkahytter og afrejsedatoer end ovenstående oplyses ved anmodning. Kontakt os pr. mail eller telefon.

Prisen inkluderer:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten i valgte kahytskategori
 • Helpension ombord inkl. drikkevarer til måltider (øl, vin, sodavand og mineralvand)
 • Kaffe og te ombord + snacks om morgenen og eftermiddagen
 • Landgange og aktiviteter ombord og på land
 • Adgang til træningsrum, varme boblebade, infinity pool og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis wi-fi (vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. 
 • Engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Egen vind- og vandtæt jakke
 • Lån af udstyr til landinger (f.eks. støvler og vandrestave)
 • Transport fra skibet til lufthavn i Punta Arenas
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikringer 
 • Tilvalgsudflugter (kan tilkøbes - nogle udflugter kan kun købes ombord)
 • Drikkevarer, som ikke er nævnt ovenfor
 • Hjælp med bagage

Bemærkninger:

Vi tager forbehold for ændringer i det planlagte program og rejserute grundet vind- og vejrforhold. På en ekspeditionsrejse er det ikke altid plan A, men nogle gange den ligeså gode løsning plan B, der iværksættes. 

Krav for deltagelse i rejsen:

 • Lægeerklæring
  Det kræves, at alle medbringer en lægeerklæring udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

 • Personlige oplysninger
  Der skal udfyldes et skema med personlige oplysninger efter bestilling. Vi gør opmærksom på, at pas skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Hurtigrutens prissystem:

De bedste priser og kahytter får du ved at bestille din rejse så tidligt som muligt. Hurtigrutens priser er fleksible, hvilket betyder, at de kan variere afhængigt af måned, afrejsedato, kahytstype og tilgængelighed ombord på skibene. Prisen ændrer sig ikke, efter du har fået en bekræftelse fra os. Priser oplyses også gerne ved anmodning ved at kontakte os pr. mail eller telefon.

Særlige betalingsvilkår:

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er særlige betalingsvilkår, der afviger fra vores standard betalingsvilkår beskrevet i vores generelle betingelser. Depositummet er ifølge vores standard sats, mens restbetalingen forfalder 180 dage før afrejse. Er der mindre end 180 dage mellem bestillingsdatoen og afrejsedatoen forfalder hele beløbet til betaling straks.

For yderligere betalingsvilkår, som ikke er specificeret her, refereres der til vores generelle betingelser, der stadig vil være gældende.

Vi tager forbehold for ændringer til de viste priser og tilgængeligheder.

Gå til toppen af siden

Loading...