Loading...

VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Hurtigruten

Sejl langs den norske kyst og i de imponerende fjorde, med chance for nordlys om vinteren og midnatssol om sommeren. Eller kom på en uforglemmelig explorerrejse til enestående og fjerne egne.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse med Hurtigruten. Vi er danske agenter for Hurtigruten, hvilket betyder at vi kan give dig den bedst mulige vejledning omkring Hurtigrutens rejser, og vi glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Norges kyst – en rejseoplevelse uden lige

Siden Hurtigruten startede med at sejle langs Norges smukke barske kyst, har turen fascineret og imponeret med sin uspolerede natur, autentiske oplevelser og hyggelige kystbyer – endda så meget at sejladsen i dag er kendt som "verdens smukkeste sørejse". Selv i dag, efter mere end 125 års sejlads langs Norges kyst, er rejsen stadig populær som aldrig før. Men det er også en rejse du kan tage igen og igen, for med årstidernes og vejrets skiften er her aldrig to dage der er ens, og naturen er i evig forandring. Vil du opleve Hurtigrutens oprindelige rute med de flotte landskaber, historiske kystbyer og fascinerende naturoplevelser der altid overrasker, kan du vælge mellem tre klassiske sejladser langs Norges kyst.

Læs mere om Hurtigrutens klassiske rejser længere nede på siden, hvor du også finder hjælp til at vælge din favoritårstid.   

Explorer – rejser til den eventyrlystne

I dag sejler Hurtigruten ikke længere kun langs Norges kyst, men har også explorerrejser til selv de fjerneste afkroge af verden. På explorerrejserne kan du bl.a. glæde dig til at opleve fjerne og uspolerede arktiske egne i både Grønland, Canada og Svalbard – og ja, du kan endda komme på explorerrejser til så fjerne steder som Latinamerika og Antarktis! En explorerrejse er derfor for dig der har masser af eventyrlyst, og som gerne vil opleve steder af verden hvor kun de færreste har været.

Læs mere om hvad du kan forvente dig af en explorerrejse og se alle vores explorerdestinationer længere nede på siden.

 

Se alle vores Hurtigrutenrejser langs Norges kyst samt et udvalg af de mulige explorerrejser herunder.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

Items 1-10 of 26

Side
per side
Maleriske havne, isolerede øer og vidunderligt dyreliv | Rejs april-august 2021

Tag med på ekspeditionsrejse gennem det robuste landskab og den fantastiske natur langs Englands smukke sydkyst. Vi besøger bl.a. Nordirlands største havfuglekoloni og UNESCO-anerkendte St. Kilda.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
Pris på forespørg
Fjerntliggende øer, naturvidundere og en alsidig kystlinje | Rejs maj-september 2021

Tag med på eventyr blandt de De Britiske Øer, hvor vejen bl.a. går forbi England, Irland og Skotland. Undervejs kan du udforske smukke slotte, historiske vikingebopladser og deltage i guidede vandreture.

 • Ingen dato sat
 • 12 nætter
Pris på forespørg
Sejlads om sagaernes og vulkanernes ø | Rejs juli eller august 2021 | Vi gi'r flybilletten

Tag med på en eventyrlig sejlads rundt om landet af ild og is, hvor du kan opleve alt fra kæmpe hvaler, skræppende søpapegøjer, smukke vandfald, vilde gletsjere, mørke lavamarker og historisk vikingearv.

 • Ingen dato sat
 • 10 nætter
Pris på forespørg
Det bedste af Island | Rejs maj eller juni 2021 | Vi gi'r flybilletten

Sejl rundt om sagaøen Island med Hurtigruten og oplev de smukke vandfald, vilde gejsere, enorme vulkaner, naturlige varmekilder, sorte strande og historiske bopladser, som den mytiske ø byder på.

 • Ingen dato sat
 • 8 nætter
Pris på forespørg
Europas største arktiske vildmark | REJS SOMMER 2021 | Vi gi'r flybilletten

Tag med på en uforglemmelig rejse rundt om Svalbards hovedø i den arktiske højsommer. Gå på opdagelse i Europas største arktiske vildmark, imens du spejder efter den mægtige isbjørn. 

 • 1 afrejse
 • 9 nætter
 • Fly fra Oslo
Fra 52.671,- DKK
Sejl rundt om Spitsbergens største ø | Vi gi'r flybilletten

På denne rejse kommer du til at gå på opdagelse i alt, hvad Svalbard har at byde på, når vi sejler nordpå for at krydse 80. breddegrad og til Øst-Svalbard, der er hjem for øgruppens største bestand af isbjørne.

 • 2 afrejser
 • 11 nætter
Fra 61.938,- DKK
Store opdagelsesrejsende og dyreliv på 20 dage | Rejs januar eller februar 2021

Tag med på en 20 dages rejse fra Chiles dybe fjorde til pingvinerne på Antarktis og de smukke strande på Falklandsøerne. Rejsen er med Hurtigrutens nyeste skib MS Roald Amundsen. 

 • 8 afrejser
 • 19 nætter
Fra 78.387,- DKK
Fra verdens nordligste hovedstad til Diskobugten og retur | Rejs sommer 2021 eller 2022

Tag med på en skøn sejlads fra vikingernes fodspor på sagaøen Island til hjertet af Grønland. Langs Grønlands sydvestkyst vil du opleve inuitkultur, arktiske landskaber og udforskning af dybe fjorde.

 • 1 afrejse
 • 15 nætter
Fra 61.431,- DKK
Opdagelsesrejsende og dyreliv 18 dage | Rejs november, december 2020 og januar 2021

Tag på 18-dages ekspeditionseventyr og oplev smuk natur og vildt dyreliv fra Chiles fjorde i Sydamerika til det frosne kontinent Antarktis og videre til de smukke sandstrande på Falklandsøerne. 

 • 8 afrejser
 • 17 nætter
Fra 78.387,- DKK
Rejs onsdag-mandag | Maj til september 2021

Udforsk Svalbards kyst med Hurtigrutens nostalgiske skib MS Nordstjernen. Oplev nogle af verdens nordligste bosættelser, vild tundra og måske isbjørne. Rejs fra maj til september. 

 • 15 afrejser
 • 5 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 12.330,- DKK

Hurtigrutens klassiske rejser langs Norges kyst

Kom med på en af Hurtigrutens klassiske rejser langs Norges kyst og oplev det autentiske Norge fyldt med historie, traditioner og unikke kultur- og naturskatte. Blandt nogle af højdepunkterne, som du kan opleve, kan blandt andet nævnes nordlys, midnatssol, en helt og aldeles unik og urørt natur langs kysten, besøg i smukke norske fjorde og byer, samt meget, meget mere.

En kulinarisk rejse
Også igennem maden vil du få et indblik i den norske kultur og madtraditioner, da dine måltider under sejladsen er baseret på lækre lokale specialiteter og friske råvarer fra regionerne langs kysten, leveret direkte ombord af de lokale leverandører når skibet lægger til i havnene på ruten. Mere friskt og lokalt bliver det ikke, og du kan glæde dig til en kulinarisk rejse uden lige. 


Vælg mellem 3 klassiske rejser

Den ultimative rejse langs Norges kyst er rundrejsen på 12 dage, fra Bergen i syd til Kirkenes i nord og tilbage til Bergen igen. Du kan også vælge kun at tage den nordgående strækning på 7 dage eller den sydgående strækning på 6 dage. Hvis det er nogle bestemte oplevelser eller udflugter du glæder dig til på sejladsen, er det vigtig at du er opmærksom på at nogle seværdigheder kun kan opleves på de nordgående sejladser, mens andre kun kan opleves på de sydgående. 

Den klassiske 12-dages rundrejse
Fra Bergen til Kirkenes og tilbage til Bergen
Læs mere om den klassiske 12-dages rundrejse med Hurtigruten. 

Den nordgående 7-dages sørejse
Fra Bergen til Kirkenes
Læs mere om den nordgående 7-dages sejlads med Hurtigruten.

Den sydgående 6-dages sørejse
Fra Kirkenes til Bergen
Læs mere om den sydgående 6-dages sejlads med Hurtigruten.


Find din favoritårstid

Hurtigruten sejler hver dag året rundt langs Norges kyst, og oplevelserne afhænger af årstiden. Book din favoritårstid og glæd dig til en rejse du aldrig glemmer!

Sommeren | Juni - august
Oplev lyse timer hele døgnet når midnatssolen om sommeren oplyser de smukke fjorde og fjelde. Nord for polarcirklen går solen nemlig aldrig ned i juni og juli. Det unikke er besøget i Geirangerfjorden på vej mod nord (juni, juli og august).

Efterår | September - oktober
Efterårets røde og brune nuancer gør landskabet utroligt malerisk. Det er det smukkeste bagtæppe på vej mod nord, når Hurtigruten sejler ind til Hjørundfjorden. Over polarcirklen har du i efteråret også mulighed for at opleve nordlys. 

Vinter | November - december
Muligheden for at opleve det grønne dansende nordlys over polarcirklen er et af vinterens absolut højdepunkter!

Du kan også prøve underholdende vinteroplevelser som hundeslædekørsel, snehotel eller snescooterkørsel gennem det hvide vinterlandskab. 

Forår | April - maj
Oplev når naturen vågner fra sin vinterdvale, og dyrelivet kan spottes i landskabet. Du vil opleve hvordan kysten ændrer farver og form, om end du er syd eller nord for polarcirklen. I maj kan du også være med til fejringen af Norges nationaldag i maj.

Med daglige afgange året rundt, er der rig mulighed for at opleve netop den årstid, du drømmer om.

Se vores klassiske rejser med Hurtigruten langs Norges kyst.


Explorerrejser med Hurtigruten

Lad din eventyrlyst få frit løb og tag med på dit livs rejse. På Hurtigrutens explorerrejser kan du opleve afsidesliggende og rå uberørt natur langt fra turismens hovedstrøg, fascinerende historie og skjulte kulturperler. Du kan fx opleve Antarktis' sidste urørte vildmark, sejle i kølvandet på de store opdagelsesrejsende gennem Nordvestpassagen, besøge små fjerntliggende bygder i Grønland eller opleve Canadas rå og vilde kyst.

I dag sejler Hurtigruten dog ikke kun i verdens kolde egne. Du kan også tage med på spændende ekspeditionssejladser til Sydeuropa, Nordamerika og endda så eksotiske steder som Sydamerika. Lad fx Hurtigrutens kyndige ekspeditionsteam guide dig gennem frodige regnskove og tidligere glemte gamle civilisationer, eller bliv introduceret til farverigt dyreliv både over og under havoverfladen.

Udpluk af Hurtigrutens explorerdestinationer:

Antarktis Nordamerika
Svalbard Sydamerika
Island Grønland


Følg ovenstående link for at se explorerrejser til din ønskede destination, eller læs mere om vores ekspeditionsrejser og se alle rejserne med Hurtigrutens ekspeditionsskibe.

Kan du ikke finde din ønskede explorerrejse på vores hjemmeside? Kontakt os, så hjælper vi dig ud på dit ønskede Hurtigruten-eventyr!