Udforsk Italien på cykel

Motionscykling i Italien

Bjerge, solskin og masser af udfordring

I Italien er der rigtig gode muligheder for store cykelmotionsoplevelser. Naturen, omgivelserne og ikke mindst stigningerne, gør, at Italien er et essentielt sted at få sat benene på prøve. Kør eksempelvis La Fausto Coppi, eller tag en tur til Dolomitterne, hvor der med sikkerhed er grundlag for en fantastisk tur. Skift det flade danske landskab ud, bestil din næste rejse og tag på cykeleventyret, som du altid har drømt om! 

View as Grid List

6 Items

per side
Set Descending Direction
 • Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder startnumre og ture til La Fausto Coppi

  La Fausto Coppi Le Alpi del Mare GranFondo er et international cykelløb, der i 2018 køres i sin 29. udgave. La Fausto Coppi er en af de fire “store” begivenheder på den italienske GranFondo scene, og det er meget populært både nationalt og internationalt.

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Italien - Motionscykelløb på egen hånd

  1. juli 2018. Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og samtidig opleve Italien fra en helt ny side? Så er motionscykelløbet Maratona dles Dolomites lige det helt rette for dig!
  Kæmp dig igennem spændende og berygtede stigninger og bliv betaget af de billedskønne omgivelser. Vær blandt de første, der med begejstring kan fortælle om de store udfordringer, når du herhjemme cykler med vennerne!

  Ingen dato sat
  4 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Cykel igennem tre lande på en uge - Bodensee og Gardasøen

  Bodensee – Gardasøen er en fantastisk mulighed for på cykel at opleve hele tre forskellige lande på en uge. Du får det bedste fra Tyskland, Østrig og Italien. Hver dag byder på nye oplevelser både kulturelt, gastronomisk og ikke mindst terrænmæssigt.

  1 afrejse
  6 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Få pladser tilbage

  Comosøen

  Det smukkeste af norditalien

  Vi er super glade for at kunne tilbyder denne fantastiske tur rundt i Norditalien. Start ved den smukke Como-sø og derfra ind i Dolomitterne, for at slutte ved havet nær Venedig.
  Det er en tur, der byder på mange kendte stigninger fra Giroen, men også ukendt terræn, der ofte benyttes i de italienske klassikere som Lombardiet Rundt.

  1 afrejse
  8 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly inkl.
 • Spektakulær cykeloplevelse

  Efter succesen i Pyrenæerne, tilbyder vi også en Classic-tur til Dolomitterne. Hvad menes der så med en Classic-tur? De sidste par år har vi kørt fra Adriaterhavet-Comosøen og viceversa, her er vi blevet introduceret til nogle fantastiske cykelområder med flere legendariske stigninger.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly fra København
 • Skønt vejr og cykelløb

  For andet år i træk tilbydes en rundtur i Toscana, hvor vi kommer rundt i store dele af regionen med en enkelt afstikker til Umbrien. Det er måske den region i Italien, der er mest elsket af mange turister, især pga. de mange turistattraktioner, gastronomi og vejr.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly inkl.