Overblik over kahytter 

Her ser du et samlet overblik over Hurtigrutens kahytstyper på vores rejser med Hurtigruten, så du nemt kan finde ud af hvilken type der passer til lige netop din rejse. 

Kahytstyper

1. BASIC

2. SELECT

3. PLATINUM

Basic-pakke med mindeværdige oplevelser til en lav pris. Alt, hvad du behøver, er inkluderet - blandt andet helpension. Du får en kahyt i den kategori, du har valgt, og spisetiderne oplyses, når du kommer om bord. I Select-pakken er helpension inkluderet, og du kan ønske, hvornår du ønsker at spise middag og tilkøbe kahytsnummer. Du kan også opgradere til suite eller minisuite, hvis du ønsker det. Derudover er der trådløs internetadgang, og kaffe og te er inkluderet under hele rejsen. Helpension er naturligvis inkluderet, og du kan nyde skibets á la carte-middage. Vin-pakke er inkluderet i middagene. To eksklusive udflugter, klargøring af kahyt for natten, transport til og fra skibet i Bergen, Trondheim og Kirkenes er noget af det, der er inkluderet i pakken. På ankomstdagen er der en velkomstkurv tl dig i kahytten. 

 

 

Kategori Basic Select Platin Navn m2 Kahyt Beskrivelse
   Basic Select  Platin      

Expedition Suites

N/A MX V MX Reder suite    33-45     2 rum, siddearrangement og spisebord, TV, stereoanlæg, Wifi (ikke MS Fram), minibar, privat balkon.
N/A MG V MG Grand suite 28-37 1 eller 2 rum, dobbeltseng, siddearrangement, TV, stereo, Wifi (ikke MS Fram), minibar, nogle med badekar, de fleste med karnap eller privat balkon
N/A M V M2 Suite 28-30 1 eller 2 rum, dobbeltseng, siddearrangement, TV, minibar, nogle med privat balkon.
N/A Q V Q2 Mini Suite 15-20 Dobbeltseng, siddearrangement, TV, minibar.

Arctic Superior

USPB/D     QJ V QJ Mini Suite 15-20 Begrænset/ingen udsigt, dobbeltseng, siddearrangement, TV, minibar.
USPD U2D V U2D Udvendig 5-13 Dobbeltseng. Ligger på de øvre dæk. Bad/toilet i kahytten.
USPB U V U Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Ligger på de øvre dæk. Bad/toilet i kahytten.
USPD P2D V P2D Udvendig 5-13 Dobbeltseng. Ligger på de øverste / midterste dæk. På promenade 
USPB P V P Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Ligger på de øverste / midterste dæk.  På promenade dæk.

Polar Udvendig

USPT/UNT O V O Udvendig  5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Øverste, midterste og nederste dæk. bad/toilet i kahytten.
USPT/UNT N V N Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa (nogle med køjesenge). Ligger på de midterste / nederste dæk. Bad/toilet i kahytten.
USPT/UNT L V L Udvendig 5-13 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Koøje, hvor nogle har begrænset / ingen udsigt. Bad/toilet i kahytten.
USPT/UNT J V J Udvendig 5-13 Begrænset/ingen udsigt, der er dobbeltseng eller enkeltsenge (afhænger af skib). Bad/toilet i kahytten.
USPT/UNT A V A Udvendig 5-13 Køjesenge. kahytstype er på skibene M/S Lofoten og M/S Vesterålen

Polar Indvendig

N/A K N/A Indvendig 5-14 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Nogle har køjesenge.
N/A I N/A Indvendig 5-14 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Nogle har køjesenge.
N/A B N/A Indvendig 5-14 Enkeltsenge, den ene kan laves til en sofa. Nogle har køjesenge.
N/A D* N/A Ind/ud-
vendig
5-7 Kun på MS Lofoten. Køjesenge og kun håndvask (Toilet/bad deles med andre kahytter på korridoren).


* Kategori D er kun til MS Lofoten
** N/A = Not available

Størrelsen på kahytterne afhænger af hvilket skib du sejler med. Der kan være forskel på både størrelse og farve i kahytterne.
Der kan også være forskel på hvor på skibet kahytterne er placeret. Find det skib du vil sejle med her.

 

   
   

 

Kahytstyper

1. BASIC

2. SELECT

3. PLATINUM

Basic-pakke med mindeværdige oplevelser til en lav pris. Alt, hvad du behøver, er inkluderet - blandt andet helpension. Du får en kahyt i den kategori, du har valgt, og spisetiderne oplyses, når du kommer om bord. I Select-pakken er helpension inkluderet, og du kan ønske, hvornår du ønsker at spise middag og tilkøbe kahytsnummer. Du kan også opgradere til suite eller minisuite, hvis du ønsker det. Derudover er der trådløs internetadgang, og kaffe og te er inkluderet under hele rejsen. Helpension er naturligvis inkluderet, og du kan nyde skibets á la carte-middage. Vin-pakke er inkluderet i middagene. To eksklusive udflugter, klargøring af kahyt for natten, transport til og fra skibet i Bergen, Trondheim og Kirkenes er noget af det, der er inkluderet i pakken. På ankomstdagen er der en velkomstkurv tl dig i kahytten. . 

 

 

Inkluderet i kahytstyperne:

*Nordlysgaranti gælder kun på 12 dages rejsen med afgange fra oktober til marts. Det dokumenteres ud fra logbøger, der registrerer aktivitet dag og nat.