Norges Store Fjorde

7 dages rundrejse i Norge

Oplev tre berømte fjorde: den maleriske Hardangerfjord, den smukke Geirangerfjord og den spektakulære Sognefjord. Se Norge fra sin smukkeste side på din kør-selv-ferie.

In stock
Travel Code
KS-N-001

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Det sydlige Norge byder på stor skønhed og mangfoldighed. Tag på en klassisk rundrejse i bil i det majestætiske Fjord Norge. Rejsen tager dig med ud på fjordene på to skønne sejlture, hvor du kommer forbi storslåede fjelde og vilde brusende vandfald. Det bliver en uforglemmelig rejse fyldt med vidunderlige minder.

Rundrejsen er en kør-selv-ferie, hvilket giver dig friheden til selv at bestemme, hvilke stop du gør undervejs. Du kan frit besøge attraktioner, vandre en ekstra tur i den storslåede natur eller lade dig opsluge af de smukke udsigter, du kommer forbi.

Kort

down v arrow

Dagsprogram

down v arrow

1. dag: Vrådal
Efter ankomst til Norge kører du til Vrådal, som ligger i hjertet af Telemarken. Området byder på smukke fjelde, skove og stille søer. Du kan besøge Vrådal Slusemuseum eller blot nyde den skønne natur. Overnatning på Straand Hotel el.lign.

2. dag: Vrådal-Lofthus (224 km, ca. 4 timer)
På vejen fra Vrådal kører du over det golde og barske Haukefjell og langs Sørfjorden, som udspringer af Hardangerfjord. Gør eventuelt stop ved Låtefossen. Nyd turen i det skønne Hardanger, som også kaldes Norges frugthave, da man på grund af det milde klima omkring fjorden kan dyrke frugt her. Nationalparken Hardangervidda er også en udflugt værd. Overnatning på Hotel Ullensvang el.lign.

3. dag: Lofthus-Sogndal (192 km, ca. 3 timer 30 min)
En del af dagens etape foregår på vandet. Forsæt til Gudvangen ved Nærøyfjorden, hvor der venter dig en smuk sejltur over den skønne Sognefjord til Kaupanger, som er kendt for at have en af Norges ældste stavkirker. Overnatning på Quality Hotel Sogndal el.lign.
 
4. dag: Sogndal-Geiranger (210 km, ca. 4 timer 30 min)
Du forlader den majestætiske Sognefjord og kører videre forbi Skei og Olden, inden du ankommer til Geirangerfjord. Fjorden er optaget på UNESCO's verdensarvliste og er en af Norges mest besøgte fjorde. To af de mest kendte vandfald ved fjorden er Brudesløret og De Syv Søstre. Du kommer helt tæt på disse enestående vandfald på sejlturen fra Hellesylt til Geiranger. Overnatning på Hotell Geiranger el.lign.

5. dag: Geiranger-Beitostølen (202 km, ca. 3 timer 30 min)
I dag går turen videre til Beitostølen, men inden du forlader Geiranger, kan du tage et smut forbi Ørnesvinget, hvis du ikke nåede det dagen før. Lige syd for Geiranger er der også mulighed for at tage en afstikker op til udsigtspunktet Dalsnibba, inden du fortsætter ruten mod Beitostølen. Du kører over højfjeldet Jotunheimen Nationalpark, som er Nordeuropas højst beliggende fjeld. Her finder man nogle af de højeste bjerge i Norge såsom Galdhøjpiggen. Overnatning på Radisson Blu Resort Hotel el.lign.

6. dag: Beitostølen-Hønefoss (168 km, ca. 3 timer)
Dagens tur går enten over Gol, hvor man i gamle dage kunne opleve en flot stavkirke. Ellers kan du vælge at køre direkte videre til Hønefoss og herfra tage en afstikker til Jevnaker. Her finder du Hadeland Glasværk med dets spændende udstillinger og hyggelige butikker. Overnatning på Klækken Hotell el.lign.

7. dag: Hjemrejse
Individuel hjemrejse fra Oslo, Larvik eller Langesund.

Vejr og klima

down v arrow

Vejr og Klima

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Norges Store Fjorde
Jeg accepterer Ruby Rejsers Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

  • 6 overnatninger i Norge inkl. morgenmad
  • Færgebillet fra Gudvangen til Kaupanger (sejler kun til 01.september)
  • Færgebillet fra Hellesylt til Geiranger
  • Detaljeret hotelliste med kontaktinformationer

 

Prisen inkluderer ikke:

  • Transport til/fra start og slut hotel
  • Bilpladser på færgeoverfarter

 

Mulige ankomstdage:

  • Hver dag fra 1. maj til 30. september 2023
Gå til toppen af siden