Korsika

Rejser til Korsika

Her på Middelhavets skønneste ø venter der dig spændende aktiviteter, idylliske omgivelser, en fantastisk udsigt over havet og ægte korsikansk stemning. 

Korsika er virkelig en perle, og på den franske ø er der rig mulighed for at være både aktiv og slappe af

Den franske ø Korsika ligger i Middelhavet og er en sand perle. Øen har fantastisk natur og masser af muligheder for ferie, uanset om du er til daseferie på en god strand eller aktive ferier, der bringer dig rundt i naturen.

Korsika er kendt som ”bjerget i havet” og det med god grund. Der er store stigninger og højdeforskelle på øen, hvilket har medført, at der er et helt fantastisk dyre- og planteliv. Øen er opdelt i et system af plantebælter, som ændrer sig, efterhånden som højderne ændrer sig. Dyrelivet har tilpasset sig på samme måde, så der også en stor og fascinerende variation her.

De store højdeforskelle skaber også forskelle i vejret, så en tur rundt på øen vil også udsætte dig for forskelligt vejr, men dog ikke større forskelle, end man sagtens kan klare ændringerne i løbet af en dag.

Læs mere
View as Grid List

Items 21-22 of 22

Side
per side
Værelse med morgenmad

Et godt og roligt hotel med pool beliggende en lille kilometer fra lufthavnen. Hvis du vil undgå kørsel i forbindelse med flyankomst eller -afgang, er Hotel Poretta det bedste valg.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller kør selv
Pris på forespørg
Bo direkte på stranden!

Værelser og små lejligheder midt på stranden, med bjergene i ryggen og ved den lille fæstningsby Algajola.

  • Ingen dato sat
  • 7 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København eller kør selv
Pris på forespørg

Udvalgte byer på Korsika

Af byer kan nævnes Calvi, som er den største by på det nordvestlige Korsika. Det er en historisk by med mange muligheder: besøg citadellet, gå en tur langs den lange strand eller dyk ned under havets overflade og oplev en verden under overfladen. Fra Calvi er der desuden direkte færgeforbindelse til Nice.

Bastia ligger nordøst på Korsika og er øens hovedhandelsby. Den har øens primære havn og er især kendt for vin. Ajaccio ligger på vestkysten og er fødested for Napoleon Bonaparte, som blev født i byen i 1769.

Sari-Solenzara ligger i syd og er især kendt for bjerget Aiguilles de Bavella – ”Bavellas nåle” – som består af bjergtoppe i rød granit, der står som store nåle i landskabet.

Algajola Korsika klippekyst Badestrand på korsika

Oplev Korsika præcis som du vil

Vælg en kør-selv-ferie til Korsika, så du har mulighed for at udforske middelhavsperlden i dit helt eget tempo og med lige netop de oplevelser, du har lyst til. Kør langs kysten og gør holdt ved en af Korsikas fantastiske strande, hvor du kan nyde turkisblåt vand og smukt, hvidt sand. Herefter kan turen gå videre indad på øen, så du kan opleve det skiftende landskab, der byder på et exceptionelt natur- og dyreliv.

Korsika er et oplagt sted til en aktiv ferie, da der er perfekte betingelser for både vandring og cykelture. En vandretur til Korsika kan tage dig op i højderne i bjergene eller gennem den frodige natur rundt omkring på øen.

Udsigt over Korsika Strand restaurant på Korsika Aktive ferie på Korsika