Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

På oplevelse fra søsiden

Krydstogter og flodbådsferier

Her på Ruby Rejser tilbyder vi nu krydstogtsrejser og flodbådsferier. Tag på en anderledes ferie og kom på opdagelse rundt i verdenen fra søsiden af.  

I samarbejde med Travelnorth og Hurtigruten har vi brygget et mix af krydstogtsrejser og explorer oplevelser og dermed skabt fantastiske cocktails af eventyrer såsom "Langs Norges Kyst." På disse unikke rejser sejler du forskellige steder rundt i verden og besøger utallige havne og byer, hvor du får mulighed for at gå på opdagelsesrejse eller udflugter på destinationerne. Hvis man ligesom så mange andre foretrækker at tage på rejser udenfor turismens hovedstrøg og komme til uberørte områder, så skal du uden tvivl tage på en af disse uforglemmelige rejser. 

Til de rejsende, som finder glæde i at tage på afslappende ferier med frisk havluft, ekstravagante oplevelser og komfort, så tilbyder vi også de mere traditionelle krydstogtsrejser, hvor der ikke bliver sparet på de rejsendes velvære. På disse rejser smider vi anker i en række forskellige havne og besøger byer med kulturigt liv, og når dagen så går på hæld, vender de rejsende tilbage til krydstogtskibet og nyder aftenen med underholdning. 

På vores flodbådsferier bor man på en husbåd, og man sejler selv flodbåden. Det er en helt unik oplevelse at drage på flodbådsferie. Denne rejsetype byder på gode bademuligheder og skønne aftenstunder, hvor man kan nyde en smuk solnedgang på dækket med et glas vin fra den lokale vinhandler eller en let forfriskende sodavand. En flodbådsferie er ideel for familier, par eller en gruppe af venner, som sætter pris på hyggelige stunder og samvær.

 

Read more

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

10 Items

per side
Set Descending Direction
 • Perfekt til børnefamilier

  En flodbådsferie i Italien er kvalitetsferie for både børn og voksne med bademuligheder og fælles aktiviteter. Det er den perfekte husbådsferie for hele familien, hvor samvær og hyggelige stunder på dækket er at foretrække. Turen er inklusiv dansk guide i førebåden. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.898,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev smukke byer og ikke mindst den betagende Geirangerfjord

  Tag på dette krydstogtseventyr og oplev nogle af de mest spændende byer i Norge, Danmark og Tyskland på 8 dage. Du kommer på en uforglemmelig rejse, hvor krydstogtskibet Costa Favolosa bringer dig trygt fra havn til havn, mens du helt afslappet kan nyde de spændende faciliteter og underholdning undervejs.   

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Eksotiske kulturer, smukke paradisøer og oplevelser du aldrig glemmer

  Gør din drøm om et caribisk eventyr til virkelighed og oplev de mange billedskønne og eksotiske øer på en 8 dages drømmerejse. Det luksuriøse krydstogtskib Costa Pacifica bringer dig til lækre destinationer i Det Caribiske Hav, mens du ombord på skibet nyder den tropiske brise og den ekstravagante forkælelse. Rejsen er med dansk rejseleder.     

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 8.998,- DKK
  Fly fra København
 • SPAR OP TIL 44% p.p.

  Grønlands vestkyst og Thule

  Ekspedition under midnatssolen

  Oplev alle højdepunkterne langs Grønlands vestkyst med Hurtigruten: det ekstreme nord, isolerede bygder og Isfjorden med midnatsolen som kulisse. Fly t/r fra København. Spar op til DKK 32.518,- per person

  Afrejse: 14. august 2018 . Bestil senest 25 januar.

  1 afrejse
  16 nætter
  Fra 39.998,- DKK
  Fly fra København
 • Nyhed 2019!

  Antarktis

  Eventyrrejse på den sydlige halvkugle - oplev Antarktis, Sydamerika & Falklandsøerne

  En rejse på den sydlige halvkugle med Huritgrutens ekspeditionsskib MS Midnatsol. På de 19 dage udforskes Falklandsøerne og Antarktis fjerne vildmark, hvor du oplever pingviner, hvaler, hvalfangerstationer og uberørte områder. 

  Inklusive fly fra København og dansk rejseleder. 

  Afrejse: 25. februar 2019.

  1 afrejse
  18 nætter
  Fra 49.998,- DKK
  Fly fra København
 • Ekspeditionskrydstogt fra Sydamerika til Antarktis og Falklandsøerne

  Ekspeditionskrydstogt med MS Midnatsol, hvor du oplever den chilenske skærgård og Andesbjergene, før turen går over Drake Passage til den Antarktiske halvø og nordover til Falklandsøerne og Montevideo i Uruguay.

  Inklusive fly fra København og dansk rejseleder 

  2 afrejser
  19 nætter
  Fra 49.998,- DKK
  Fly fra København
 • Den klassiske rundrejse langs Norges kyst - AFREJSE HVER DAG

  Denne klassiske rundrejse med Hurtigruten er kendt som verdens smukkeste sørejse med spektakulære fjelde og magiske fjorde.

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Den klassiske rundrejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

  Den klassiske 7-dages rejse med Hurtigruten, hvor du oplever verdens smukkeste sørejse langs Norges kyst fra Bergen til Kirkenes.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller kør selv
 • Den klassiske rejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

  Den klassiske 6-dages rejse med Hurtigruten langs Norges kystlinje fra Kirkenes i nord mod Bergen i syd.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Sejlads i Kroatien

  NYHED ~ Vi tilbyder nu et charter cruise på en luksuriøs yachtbåd, hvor I opvartes på bedste vis.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København