VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL

Krydstogter

På oplevelse fra søsiden

Tag med på fabelagtige krydstogter til fjerne tropeøer, nyd et hyggeligt cykelkrydstogt på Europas floder eller oplev de fantastiske norske fjorde ombord på Hurtigrutens skibe på turen langs Norges vestkyst.

Det er noget helt særligt at opleve verden set fra sø- eller flodsiden. Uanset om du nyder de luksuriøse forhold ombord på et af de store krydstogtskibe eller langsomt sejler gennem de europæiske landskaber på en lækker flodbåd, sænker der sig en utrolig ro over ferien, mens dit fartøj glider gennem vandet. Du kommer langt omkring og får mange forskellige oplevelser, alt imens du har en fast base, så du slipper for at pakke kufferterne ind og ud hele tiden.

Livet på verdens store krydstogtskibe er et liv i en utrolig luksus. Alle skibe er forskellige, men de fleste byder på et stort udvalg af restauranter, barer, swimmingpools, jacuzzier og et hav af andre vandbaserede aktivitetsmuligheder. Hvis du er til mere tørskoede aktiviteter, findes der ofte et teater eller en biograf ombord, hvor man kan blive underholdt undervejs på sørejsen. Hvis du hellere vil være aktiv, er der ofte et fitnessområde ombord, og på enkelte skibe er der aktiviteter som minigolf, klatrevæg eller løbebane rundt på dækket.

Hvis du tager på en af vores rejser med Hurtigruten, kan du opleve fantastiske skibe, som varierer i både størrelse og indretning, men fælles for dem alle er, at du får en helt igennem hyggelig rejseoplevelse med en uforglemmelig atmosfære ombord.I alt består Hurtigrutens flåde af 16 forskellige skibe

5 gode grunde til rejse på krydstogt

 1. Du får helt unikke naturoplevelser, uanset om du rejser i tropiske eller køligere farvande.
 2. Du kan tage en slapper, mens du bliver sejlet mellem de mest utrolige destinationer.
 3. Du får et væld af udflugtsmuligheder, som du kan benytte dig af, mens skibet ligger i havn.
 4. Du har en fast base, så du slipper for hele tiden at skulle pakke kufferterne ud og ind.
 5. Du får service i verdensklasse ombord.

Herunder kan du se et udvalg af de mange muligheder for at rejse på vandet, som vi tilbyder. Læs mere om vores forskellige rejseformer, og find den, der passer dig længere nede på siden.

 

Læs mere
Se vores udvalg herunder
View as Grid List

8 Items

per side
Den klassiske rundrejse langs Norges kyst - AFREJSE HVER DAG med Hurtigruten

Tag med på Hurtigrutens klassiske rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen, der anses som værende verdens smukkeste sørejse. Oplev spektakulære landskaber og hyggelige kystbyer undervejs.

 • Individuel afrejsedag
 • 11 nætter
Fra 9.379,- DKK
Den klassiske sørejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

Tag med på den nordgående, klassiske sørejse med Hurtigruten, hvor du oplever fantastiske udsigter og hyggelige havnebyer langs verdens smukkeste kyststrækning fra Bergen til Kirkenes. 

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
Fra 6.378,- DKK
Den klassiske rejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

Tag med på den klassiske sydgående rejse med Hurtigruten langs Norges smukke kystlinje, og oplev et hav af skønne kystbyer, høje fjelde og lokale smagsoplevelser fra Kirkenes i nord mod Bergen i syd.

 • Individuel afrejsedag
 • 5 nætter
Fra 5.440,- DKK
Tag på eventyr med Tallink Silja Line

Tag med på et magisk minikrydstogt med Tallink Silja Line og oplev Sveriges kulturelle metropol Stockholm og den moderne middelalderby Tallinn i Estland.

 • 7 afrejser
 • 2 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 1.398,- DKK
Tag på eventyr med Tallink Silja Line

Prøv et minikrydstogt med Tallink Silja Line til Stockholm og Helsinki, og oplev et hav af kulturelle fornøjelser kombineret med smuk natur, god mad og hyggelig sejlads.

 • 7 afrejser
 • 2 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 1.398,- DKK
Sydamerikas vestkyst med Panamakanalen | Rejs oktober 2020

Tag med Hurtigruten på eventyr og oplev Panamakanalen, Caribiens azurblå vand og kontrasterne mellem moderne og historiske byer langs Sydamerikas smukke vestkyst ned til Valparaíso i Chile. 

 • 1 afrejse
 • 16 nætter
Fra 35.621,- DKK
Nordgående sejlads fra Bergen til Kirkenes med Hurtigruten

Tag med på en nordgående forårssejlads med et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe. Oplev de magiske fjelde, verdens smukkeste kyststrækning og måske den strålende midnatssol. 

 • Ingen dato sat
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Pris på forespørg
Sydgående sørejse fra Kirkenes til Bergen med Hurtigruten

Tag med på en sydgående sommersejlads langs verdens smukkeste kystlinje. Ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib vil du opleve dybe fjorde og majestætiske fjelde.

 • Ingen dato sat
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Pris på forespørg

Hos Ruby Rejser tilbyder vi dig blandt andre følgende ferieformer på vandet:

Krydstogter

På vores krydstogtrejser har du mulighed for at opleve alt fra længere ture blandt Caribiens eksotiske tropeøer med de mange kridhvide sandstrande over fantastiske sejladser på Middelhavets azurblå vande mellem de mange historiske byer til minikrydstogter på tværs af Østersøen mellem hovedstæderne Stockholm, Helsinki og Tallinn. Uanset hvad du vælger, kommer du til at opleve luksuriøse forhold ombord på de store skibe. Her kan du virkelig nyde livet, mens du bliver sejlet til fra den ene enestående destination til den næste.

Krydstogtskib i solnedgangen Pool på krydstogtskib Familie på krydstogt

Cykelkrydstogter

Med cyklen som transportmiddel under udflugterne på land får du den ultimative mulighed for at opleve landskaberne langs Europas floder både til vands og til lands. Du kan fx rejse med på ture gennem vinmarkerne langs Mosel, Rhinen, Rhonefloden og ved Bordeauxs tre floder, Garonne, Dordogne og Gironde. Hvis du hellere vil med mod øst, kan du blandt andet komme med på en tur på Donau, der fører dig gennem tre historiske hovedstæder, eller du kan gå på opdagelse i det turkisblå Dalmatiske Øhav i Kroatien.

Er du tiltrukket af tanken om at udforske de europæiske floder, men foretrækker du at gøre det langs flodbredden, så skulle du tage et kig på vores mange smukke cykelferier, der giver dig mulighed for at følge floden i dit helt eget tempo.

Hurtigruten

Vores skønne krydstogter langs den norske vestkyst bringer dig nord for polarcirklen, samtidig med at du kommer til at opleve enestående naturoplevelser i de vilde, savtakkede landskaber i Norges fjorde. Du kan rejse alle årets dage, og dine oplevelser vil være helt forskellige, alt efter om du vil opleve de lyse timer døgnet rundt om sommeren, de maleriske efterårslandskaber, vinterens nordlys eller naturens opvågnen fra sin vinterdvale om foråret.

Vi tilbyder tre klassiske ture med Hurtigruten på strækningen mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord. Du kan tage med på en 6-dages sørejse fra nord til syd, en 7-dages sørejse fra syd til nord eller den ultimative rundrejse på 12 dage, hvor du sejler fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen.

Explorerrejser

Hvis du er på udkig efter et unikt eventyr, skulle du tage at kigge vores explorerrejser. Her kan du blandt andet tage mod nord til isbjørnenes rige. Hvis du i stedet foretrækker pingviner, tilbyder vi også flere utrolige rejser til klodens sydligste egne. Vi kan helt sikkert tilbyde noget til dig, der gerne vil finde din indre Vasco Da Gama, Ferdinand Magellan eller Amerigo Vespucci frem.

Læs meget mere om en række af vores destinationer for explorerrejser herunder:

Island Nordamerika
Svalbard Caribien & Centralamerika
Grønland Sydamerika
Antarktis  

Cykelkrydstogt

Går turen på cykelkrydstogt langs de europæiske floder, vil du opleve mindre både, hvor der et begrænset antal gæster. De mindre både er som regel udstyret med restaurant og bar, hvor du kan udveksle erfaringer og oplevelser fra dagens cykelture med de andre gæster. Der er ofte tale om et internationalt klientel ombord på flodbådene, hvor det sociale samvær er i højsædet. Her er gode muligheder for at finde nye venskaber på tværs af nationaliteter.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores mange muligheder for at rejse på krydstogt, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig afsted på lige netop den rejse, du drømmer om.