VÆLG FERIETYPE
VÆLG REJSEFORM
VÆLG UGE
VÆLG REJSEMÅL
Loading...

På oplevelse fra søsiden

Krydstogter

Her på Ruby Rejser tilbyder vi nu krydstogtsrejser og flodbådsferier. Tag på ferie langs vandveje og oceaner til netop din drømme destination.

I samarbejde med Travelnorth og Hurtigruten har vi sammensat et mix af krydstogtsrejser og explorer oplevelser og dermed skabt en række fantastiske og oplevelsesrige eventyrer såsom "Langs Norges Kyst". På disse unikke rejser sejler du mod netop din drømmedestination som ligeledes gør turen dertil unik i form af besøg i utallige charmerende havnebyer, med mulighed for en lang række oplevelser og udflugter undervejs. Hvis man foretrækker rejse udenfor turismens hovedstrøg og komme til uberørte områder, så er et af vores uforglemmelige krydstogter eller unikke flodbådsferier lige noget for dig.

Til de rejsende, som finder glæde i at tage på afslappende ferier med frisk havluft, ekstravagante oplevelser og komfort, så tilbyder vi også de mere traditionelle krydstogtsrejser, hvor der ikke bliver sparet på de rejsendes velvære. På disse rejser smider vi anker i en række forskellige havne og besøger byer med kulturrigt liv, og når dagen så går på hæld, vender de rejsende tilbage til krydstogtskibet og nyder aftenen med underholdning. 

På vores flodbådsferier bor man på en husbåd, og man sejler selv båden. Det er en helt unik oplevelse at drage på flodbådsferie. Denne rejsetype byder på gode bademuligheder og skønne aftenstunder, hvor man kan nyde en smuk solnedgang på dækket med et glas vin fra den lokale vinhandler eller en let forfriskende sodavand. En flodbådsferie er ideel for familier, par eller en gruppe af venner, som sætter pris på hyggelige stunder og samvær.

 

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 15

Side
per side
 • Den klassiske rundrejse langs Norges kyst - AFREJSE HVER DAG med Hurtigruten

  Hurtigrutens klassiske rundrejse fra Bergen til Kirkenes og tilbage igen, anses som værende verdens smukkeste sørejse med de spektakulære landskaber.

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Den klassiske rundrejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

  Den klassiske 7-dages rejse med Hurtigruten, hvor du oplever verdens smukkeste sørejse langs Norges kyst fra Bergen til Kirkenes.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Klassiske Hurtigruten rejser med afgange hver dag

  Den klassiske 6-dages rejse med Hurtigruten langs Norges kystlinje fra Kirkenes i nord mod Bergen i syd.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Oplev kongepingvinen, albatrosser og overnat i telt på land

  Kom i land på isolerede øer og oplev de fabelagtige Falklandsøer, smukke SydGeorgien og imponerende Antarktis på denne ekspeditionsrejse. Skibet MS Fram tager dig med på en fantastisk oplevelse. 

  Afrejse i 2019: 
  17. nov, 9 dec og 30 dec 2019 - Spar 4300,- per person på disse datoer i 2019

  Ingen dato sat
  22 nætter
  Forespørg
 • Sejlads med Tallink Silja Line

  Oplev kulturelle Stockholm og den moderne middelalderby, Tallinn, på dette spændende minikrydstogt. Begge byer byder på gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser, lækker mad og hygge. Inklusive fly fra København/Billund t/r.

  2 afrejser
  3 nætter
  Fra 2.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Oplev Kroatiens skønne natur, kultur, historie og gastronomi

  8 dages krydstogt i Det Sydlige Kroatien, hvor vores altid veloplagte turleder Preben Larsen guider os rundt til alle højdepunkterne i dette fabelagtige øhav. Inklusiv fly fra København og med dansk turleder.

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Fra Norge til Franz Josefs Land

  På den yderste kant af Rusland 80 ° nord ligger det øde Franz Josefs Land i Rusland og som kun få mennesker har oplevet. Dette er rejsen til det ekstreme nord, arktiske øer dækket af is, et sted, hvor flere berømte ekspeditioner til nordpolen er begyndt. Murmansk og hvor du kan opleve hvalrosser og isbjørne.

  Afrejse 12 september og 29 august 2019.

  2 afrejser
  14 nætter
  Fra 44.675,- DKK
 • Flodsejlads på Volga til Sankt Peterborg og Moskva

  12 dages enestående flodsejlads med dansk rejseleder ad den sagnsomspundne Volga

  Ingen dato sat
  11 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Eksotiske destinationer og kulturelle oplevelser

  Kom væk fra hverdagens stress og jag. På denne rejse får du den bedst tænkelige ferie – lige som du ønsker den. 

  1 afrejse
  8 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Oplev nærkontakt med Antarktis dyreliv

  En 16-dages rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib MS Midnatssol. Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvin kolonier, spot hvaler, gå på opdagelse i hvalfangerstationer og sejl i kajak på havet.   

  Inklusiv fly fra Billund eller København.

  Afrejse 27 november til 11 december 2018

  Individuel afrejsedag
  15 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund