Vælg ferietype
Vælg socialitet
Vælg uge
Vælg rejsemål

På oplevelse fra søsiden

Krydstogter og flodbådsferier

Her på Ruby Rejser tilbyder vi nu krydstogtsrejser og flodbådsferier. Tag på en anderledes ferie og kom på opdagelse rundt i verdenen fra søsiden af.  

I samarbejde med Travelnorth og Hurtigruten har vi brygget et mix af krydstogtsrejser og explorer oplevelser og dermed skabt fantastiske cocktails af eventyrer såsom "Langs Norges Kyst." På disse unikke rejser sejler du forskellige steder rundt i verden og besøger utallige havne og byer, hvor du får mulighed for at gå på opdagelsesrejse eller udflugter på destinationerne. Hvis man ligesom så mange andre foretrækker at tage på rejser udenfor turismens hovedstrøg og komme til uberørte områder, så skal du uden tvivl tage på en af disse uforglemmelige rejser. 

Til de rejsende, som finder glæde i at tage på afslappende ferier med frisk havluft, ekstravagante oplevelser og komfort, så tilbyder vi også de mere traditionelle krydstogtsrejser, hvor der ikke bliver sparet på de rejsendes velvære. På disse rejser smider vi anker i en række forskellige havne og besøger byer med kulturigt liv, og når dagen så går på hæld, vender de rejsende tilbage til krydstogtskibet og nyder aftenen med underholdning. 

På vores flodbådsferier bor man på en husbåd, og man sejler selv flodbåden. Det er en helt unik oplevelse at drage på flodbådsferie. Denne rejsetype byder på gode bademuligheder og skønne aftenstunder, hvor man kan nyde en smuk solnedgang på dækket med et glas vin fra den lokale vinhandler eller en let forfriskende sodavand. En flodbådsferie er ideel for familier, par eller en gruppe af venner, som sætter pris på hyggelige stunder og samvær.

 

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 13

Side
per side
Set Descending Direction
 • Uforglemmelige stunder i høj solskin

  Oplev Caribien på denne spændende rejse, hvor du får 3 overnatninger i Miami og 7 nætter på krydstogt. Gå ikke glip af denne enestående mulighed! 

  Ingen dato sat
  10 nætter
  Forespørg
  Fly fra Billund
 • Eksotiske destinationer og kulturelle oplevelser

  Kom væk fra hverdagens stress og jag. På denne rejse er grundlaget for, at få den bedst tænkelige ferie - lige præcis som du ønsker den. 

  1 afrejse
  8 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Perfekt til børnefamilier

  En flodbådsferie i Italien er kvalitetsferie for både børn og voksne med bademuligheder og fælles aktiviteter. Det er den perfekte husbådsferie for hele familien, hvor samvær og hyggelige stunder på dækket er at foretrække. Turen er inklusiv dansk guide i førebåden. 

  2 afrejser
  7 nætter
  Fra 3.898,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev nærkontakt med Antarktis dyreliv

  En 16-dages rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib MS Midnatssol. Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvin kolonier, spot hvaler, gå på opdagelse i hvalfangerstationer og sejl i kajak på havet.   

  Inklusiv fly fra Billund eller København.

  Afrejse 27 november til 11 december 2018

  Individuel afrejsedag
  15 nætter
  Fra 39.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Højtstående sol, uforglemmelige oplevelser og dansk rejseleder

  Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske ø-hav, hvor du på denne rejse kan opleve Mexico, Miami og Honduras. Om det er afslapning eller opdagelse som er sagen, er der noget for enhver smag. Rejsen byder på et forbløffende krydstogt med fantastiske faciliteter, smukke hvide sandstrande og ikke mindst oplevelser for livet

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 10.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Eksotiske kulturer, smukke paradisøer og oplevelser du aldrig glemmer

  Gør din drøm om et caribisk eventyr til virkelighed og oplev de mange billedskønne og eksotiske øer på en 8 dages drømmerejse. Det luksuriøse krydstogtskib Costa Pacifica bringer dig til lækre destinationer i Det Caribiske Hav, mens du ombord på skibet nyder den tropiske brise og den ekstravagante forkælelse. Rejsen er med dansk rejseleder.     

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Nyhed 2019!

  Antarktis

  Eventyrrejse på den sydlige halvkugle - oplev Antarktis, Sydamerika & Falklandsøerne

  En rejse på den sydlige halvkugle med Huritgrutens ekspeditionsskib MS Midnatsol. På de 19 dage udforskes Falklandsøerne og Antarktis fjerne vildmark, hvor du oplever pingviner, hvaler, hvalfangerstationer og uberørte områder. 

  Inklusive fly fra København og dansk rejseleder. 

  Afrejse: 25. februar 2019.

  1 afrejse
  18 nætter
  Fra 49.998,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev smukke byer og ikke mindst den betagende Geirangerfjord

  Tag på dette krydstogtseventyr og oplev nogle af de mest spændende byer i Norge, Danmark og Tyskland på 8 dage. Du kommer på en uforglemmelig rejse, hvor krydstogtskibet Costa Favolosa bringer dig trygt fra havn til havn, mens du helt afslappet kan nyde de spændende faciliteter og underholdning undervejs.   

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv
 • Den klassiske rejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

  Den klassiske 6-dages rejse med Hurtigruten langs Norges kystlinje fra Kirkenes i nord mod Bergen i syd.

  Ingen dato sat
  5 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund
 • Den klassiske rundrejse med Hurtigruten - AFREJSE HVER DAG

  Den klassiske 7-dages rejse med Hurtigruten, hvor du oplever verdens smukkeste sørejse langs Norges kyst fra Bergen til Kirkenes.

  Ingen dato sat
  6 nætter
  Forespørg
  Fly fra København eller Billund