Vælg ferietype
Vælg rejseform
Vælg uge
Vælg rejsemål

På oplevelse fra søsiden

Krydstogter

Her på Ruby Rejser tilbyder vi nu krydstogtsrejser og flodbådsferier. Tag på en anderledes ferie og kom på opdagelse rundt i verdenen fra søsiden af.  

I samarbejde med Travelnorth og Hurtigruten har vi brygget et mix af krydstogtsrejser og explorer oplevelser og dermed skabt fantastiske cocktails af eventyrer såsom "Langs Norges Kyst." På disse unikke rejser sejler du forskellige steder rundt i verden og besøger utallige havne og byer, hvor du får mulighed for at gå på opdagelsesrejse eller udflugter på destinationerne. Hvis man ligesom så mange andre foretrækker at tage på rejser udenfor turismens hovedstrøg og komme til uberørte områder, så skal du uden tvivl tage på en af disse uforglemmelige rejser. 

Til de rejsende, som finder glæde i at tage på afslappende ferier med frisk havluft, ekstravagante oplevelser og komfort, så tilbyder vi også de mere traditionelle krydstogtsrejser, hvor der ikke bliver sparet på de rejsendes velvære. På disse rejser smider vi anker i en række forskellige havne og besøger byer med kulturigt liv, og når dagen så går på hæld, vender de rejsende tilbage til krydstogtskibet og nyder aftenen med underholdning. 

På vores flodbådsferier bor man på en husbåd, og man sejler selv flodbåden. Det er en helt unik oplevelse at drage på flodbådsferie. Denne rejsetype byder på gode bademuligheder og skønne aftenstunder, hvor man kan nyde en smuk solnedgang på dækket med et glas vin fra den lokale vinhandler eller en let forfriskende sodavand. En flodbådsferie er ideel for familier, par eller en gruppe af venner, som sætter pris på hyggelige stunder og samvær.

 

 

Se vores udvalg af rejser
View as Grid List

Items 1-10 of 15

Side
per side
Set Descending Direction
 • Sejlads med Tallink Silja Line

  Oplev kulturelle Stockholm og den moderne middelalderby, Tallinn, på dette spændende minikrydstogt. Begge byer byder på gode muligheder for shopping, kulturelle oplevelser, lækker mad og hygge. Inklusive fly fra København/Billund t/r.

  2 afrejser
  3 nætter
  Fra 2.498,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Oplev Kroatiens skønne natur, kultur, historie og gastronomi

  8 dages krydstogt i Det Sydlige Kroatien, hvor vores altid veloplagte turleder Preben Larsen guider os rundt til alle højdepunkterne i dette fabelagtige øhav. Inklusiv fly fra København og med dansk turleder. Afrejse d. 25. august 2018.

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 8.298,- DKK
  Fly fra København
 • Fra Norge til Franz Josefs Land

  På den yderste kant af Rusland 80 ° nord ligger det øde Franz Josefs Land i Rusland og som kun få mennesker har oplevet. Dette er rejsen til det ekstreme nord, arktiske øer dækket af is, et sted, hvor flere berømte ekspeditioner til nordpolen er begyndt. Murmansk og hvor du kan opleve hvalrosser og isbjørne.

  Afrejse 12 september og 29 august 2019.

  2 afrejser
  14 nætter
  Fra 44.675,- DKK
 • Moskva - Uglich - Jaroslavl - Goritsy - Kishi - Mandrogui - Skt. Petersborg

  12 dages enestående flodsejlads med dansk rejseleder ad de store russiske floder

  1 afrejse
  11 nætter
  Fra 13.998,- DKK
  Fly fra København
 • Oplev nærkontakt med Antarktis dyreliv

  En 16-dages rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib MS Midnatssol. Udforsk Antarktis halvøen, se kæmpe pingvin kolonier, spot hvaler, gå på opdagelse i hvalfangerstationer og sejl i kajak på havet.   

  Inklusiv fly fra Billund eller København.

  Afrejse 27 november til 11 december 2018

  Individuel afrejsedag
  15 nætter
  Udsolgt
  Fly fra København eller Billund
 • Eksotiske destinationer og kulturelle oplevelser

  Kom væk fra hverdagens stress og jag. På denne rejse får du den bedst tænkelige ferie – lige som du ønsker den. 

  1 afrejse
  8 nætter
  Fra 7.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Perfekt til børnefamilier

  En flodbådsferie i Italien er kvalitetsferie for både børn og voksne med bademuligheder og fælles aktiviteter. Det er den perfekte husbådsferie for hele familien, hvor samvær og hyggelige stunder på dækket er at foretrække. Turen er inklusiv dansk guide i førebåden. 

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Fly fra København
 • Højtstående sol, uforglemmelige oplevelser og dansk rejseleder

  Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve Mexico, Miami og Honduras. Om det er afslapning eller opdagelse som er sagen, er der noget for enhver smag. Rejsen byder på et forbløffende krydstogt med fantastiske faciliteter ombord, smukke hvide sandstrande og ikke mindst oplevelser for livet

  1 afrejse
  7 nætter
  Fra 11.998,- DKK
  Fly fra København eller Billund
 • Nordgående | Oplev Antarktis, Sydamerika og Falklandsøerne

  Udforsk Antarktis, Sydamerika og Falklandsøerne på én rejse til den sydlige halvkugle med Hurtigrutens ekspeditionsskib. En rejse, hvor du oplever pingviner, hvaler, hvalfangerstationer og uberørte områder og meget mere. 

  Afrejse 25. februar 2019 eller marts 2020 (ikke inkl. fly) 

  1 afrejse
  16 nætter
  Fra 49.998,- DKK
 • Oplev smukke byer og ikke mindst den betagende Geirangerfjord

  Tag på dette krydstogtseventyr og oplev nogle af de mest spændende byer i Norge, Danmark og Tyskland på 8 dage. Du kommer på en uforglemmelig rejse, hvor krydstogtskibet Costa Favolosa bringer dig trygt fra havn til havn, mens du helt afslappet kan nyde de spændende faciliteter og underholdning undervejs.   

  Ingen dato sat
  7 nætter
  Forespørg
  Kør selv